Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Aman nazik arkadaşım bizim başlığı gözetliyor:27::1:

Son düzenleme:
Bakın aklıma durup durup şeyda gelio.Nerde bu kız yaw? atlayıp Viyana ya gidesim var:10: tık tık kapısını çalasım var:32: hüpür hüpür kahvesinden içesim var:68: şinitzel yaparsa lüpletesim var:56: var da varrr

haydi kızlar uyanınnn... yine yağmur var istanbulda.... benim ne zaman gezesim gelse yağmur yağıyo.... bir daha gezmek istemiycimmmmm...

günaydın linakcııım, hatta günaydın kartopum:16:

kalktık linakcım kaltık, hatta yine alışveriş sitelerini talan edip geldim:17: Önümde şekerli türk kahvem, önümde siz, daha ne isterim:23:

hayırlı cumalar herkese:54:

Günaydın günaydın tatlı bayanlar :16: Hepinize hayırlı Cumalar olsun. Lina cım evet hava soğuk ve sıkıcı:50: Ama hava nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun:8::32::118: di mi Şeker?

Ogülemm ben de kahvemi hüppletiomm:34: hayat bize güzel bea:62::66::64::76::76::76:

Kartopumm seni aradım dün ama duyuramadım sanırım:( Çok özel bir şey soracaktım:23::23::23:

Şeyda gıı karın germeye yazmışın bu sabah:26: niye buralara uğramıyon bacım:44: Bak 2 gündür senin hakkında yazıp çizdik merak ettik:19: Unuttun mu bizi:16:

günaydın linakcııım, hatta günaydın kartopum:16:

kalktık linakcım kaltık, hatta yine alışveriş sitelerini talan edip geldim:17: Önümde şekerli türk kahvem, önümde siz, daha ne isterim:23:

hayırlı cumalar herkese:54:

hayırlı cumalar sana da.... ohhh afiyet bal şeker olsun... şu internetten alışveriş bir beni korkuutuyor galiba :D ben hiç cesaret edemiyorum. ya olmazsa ya malı kötüyse vs vs..

Günaydın günaydın tatlı bayanlar :16: Hepinize hayırlı Cumalar olsun. Lina cım evet hava soğuk ve sıkıcı:50: Ama hava nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun:8::32::118: di mi Şeker?

Ogülemm ben de kahvemi hüppletiomm:34: hayat bize güzel bea:62::66::64::76::76::76:

Kartopumm seni aradım dün ama duyuramadım sanırım:( Çok özel bir şey soracaktım:23::23::23:

evet havamız hep iyi olsun :D ama dışarda da iyi olursa süper olur tadından yenmez :D

Bende yavruyu göndereyim kahvemi alıp geliyor :7:

bugün çok huzurluyum mutluyum :8:yakında ameliyata girecek biri olarak bu rahatlık :8:beni germez inşallah :ssz:

gıııı beste 15.adet içli köfte buzluktan olmasın taze yapıver :16:

Bende yavruyu göndereyim kahvemi alıp geliyor :7:

bugün çok huzurluyum mutluyum :8:yakında ameliyata girecek biri olarak bu rahatlık :8:beni germez inşallah :ssz:

gıııı beste 15.adet içli köfte buzluktan olmasın taze yapıver :16:

anaaa içli köfte mi gelcek... tam olarak saat kaçta gelcek :D

evet , gece bir cevapsız gördüm ama isim olmadığı için arayamadım. senin telefonun yokmuş bende :53: müsait olduğunda arayabilirsin. jelesec,ogltkn sizler bir tel.açıp haber verebilirmisiniz nldglp ye lütfennnnnnnnnnn beni arasın yada bana özelden tel. verin ben arayayım

Son düzenleme:
Back