Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

sen şimcik anestezinin etkisiyle yiyemezsin yazık bayatlamasınlar biz tüketiriz kızlarla :D:52::52::52::52::52:

Aynen katılıyorum.O leğeni önünde öğürmekle meşgulken biz koridorda içli köfteleri götürür üstüne de benim elmalı cevizli kurabiyeleri götürürüz inşallah maşallah:nazar:

hayırlı cumalar sana da.... ohhh afiyet bal şeker olsun... şu internetten alışveriş bir beni korkuutuyor galiba :D ben hiç cesaret edemiyorum. ya olmazsa ya malı kötüyse vs vs..

korkutmasın, alıyosun, beğenmezsen, olmazsa iade ediyosun. Tabi belirli markaların ürünlerini alırsan, kalite anlamında da sıkıntı yaşamıyosun. Ben iki çocukla mümkün değil alışverişe gidemem, ancak netten:34:

yakında ameliyata girecek biri olarak bu rahatlık :8:beni germez inşallah :ssz:

seni Ercan bey gerecek zatennnn:52:

Aynen katılıyorum.O leğeni önünde öğürmekle meşgulken biz koridorda içli köfteleri götürür üstüne de benim elmalı cevizli kurabiyeleri götürürüz inşallah maşallah:nazar:

ayyyhh, cevizler yine iri iri mi olcak, yerken dişime gelecek ve beni messt mi edecek:56:

evet , gece bir cevapsız gördüm ama isim olmadığı için arayamadım. senin telefonun yokmuş bende :53: müsait olduğunda arayabilirsin. jelesec,ogltkn sizler bir tel.açıp haber verebilirmisiniz nldglp ye lütfennnnnnnnnnn beni arasın yada bana özelden tel. verin ben arayayım

Aman bırak aramasın sen sade benle konuş benle seviş :48: vermem vermem tel mel yok :19:

korkutmasın, alıyosun, beğenmezsen, olmazsa iade ediyosun. Tabi belirli markaların ürünlerini alırsan, kalite anlamında da sıkıntı yaşamıyosun. Ben iki çocukla mümkün değil alışverişe gidemem, ancak netten:34:

laf aramızda eşimin internetten satış yaptığı siteleri var :D benle dalga geçiyo.... benim bebenin biri annaneye emanet. öteki de zaten öldürsen adım atmaz. ben senle biyere gelmem sen erkeklerin alışverişten nefret ettiğini bilmiyomusun der herseferinde bana.... yani ben alışverişe çocuksuz gidiyom :D :52::52:

Aledaxs günaydın fıstık :16:

sana sabaha kadar dua ettim :ssz:burnun çoooook güzel olsun diye :9:

Sabah sabah :1::1::1::1:yardırdın gene espiriyi.

sAYFAYI okuyordum .Sonunda geldimki bomba espiri pataşamış gene.Sen çok acayıp bir şeysin.

Dualarımız karşılıklı arkadaşım:)Öpücükledim seni.

laf aramızda eşimin internetten satış yaptığı siteleri var :D benle dalga geçiyo.... benim bebenin biri annaneye emanet. öteki de zaten öldürsen adım atmaz. ben senle biyere gelmem sen erkeklerin alışverişten nefret ettiğini bilmiyomusun der herseferinde bana.... yani ben alışverişe çocuksuz gidiyom :D :52::52:

böyle alışverişe can kurban, sen reel takılmaya devam et bence:23:

:1::9:

Sabah sabah :1::1::1::1:yardırdın gene espiriyi.

sAYFAYI okuyordum .Sonunda geldimki bomba espiri pataşamış gene.Sen çok acayıp bir şeysin.

Dualarımız karşılıklı arkadaşım:)Öpücükledim seni.

Seni çok samimi buluyorum sende beni samimi bul emi:9:

Yarıl yarıl gülmekten yarıl :1:nazara gelip ortadan yarılma da son resimlerle yıktın geçtin k.k.yı :29:

bak duamı anında kesebilirim gıcık kaparsam sana haberin ola:1:

Seni çok samimi buluyorum sende beni samimi bul emi:9:

Yarıl yarıl gülmekten yarıl :1:nazara gelip ortadan yarılma da son resimlerle yıktın geçtin k.k.yı :29:

bak duamı anında kesebilirim gıcık kaparsam sana haberin ola:1:

Duaların öyle,beğeni iptaline benzemez.

Ettin bir kere.geri alamassın.Samimiyetinden şüphe ederim o zaman.Aman bana gıcık kapmada ....korkarım ben..yetişemem..ordu kuvvetli ve donanımlı.

Yok yok gıcık kapma sev beni.Dua et.dualaşalım.Hayırlı Cumalar..

bu ne beee

mescide çevirmişsiniz topiği:27:

biz de dua ediyoz, yazıyoz mu hiç:19: Görgü, edep, seviye, ve samimiyet öğrenin biraz :33:

Duaların öyle,beğeni iptaline benzemez.

Ettin bir kere.geri alamassın.Samimiyetinden şüphe ederim o zaman.Aman bana gıcık kapmada ....korkarım ben..yetişemem..ordu kuvvetli ve donanımlı.

Yok yok gıcık kapma sev beni.Dua et.dualaşalım.Hayırlı Cumalar..

Yok yok ben seni taaaa en başta sevdim bilin :16:

tamam ben başlıyorum duaya bitince yazarım sana :23:

Yok yok ben seni taaaa en başta sevdim bilin :16:

tamam ben başlıyorum duaya bitince yazarım sana :23:

aman senin sevmediğin var mı:19: yada şöyle diyeyim seni sevmeyen ölsün ulennnnnnnnnnnn:52:

ben hem seni, hem aledayı severim, ama bitek kartopuyla sevişirim:51::52:

bu ne beee

mescide çevirmişsiniz topiği:27:

biz de dua ediyoz, yazıyoz mu hiç:19: Görgü, edep, seviye, ve samimiyet öğrenin biraz :33:

Uleeeen ogülü ogülü :20:sen aledamla bana laf mı sokuyorsun :ssz: alırız aklını akıllı ol :9:

Dualarla cevre edineceğiz belki ne uğraşıyon:25: başka yeteneğim yok senin gibi

Back