Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Aman nazik arkadaşım bizim başlığı gözetliyor

Son düzenleme:
Bakın aklıma durup durup şeyda gelio.Nerde bu kız yaw? atlayıp Viyana ya gidesim var tık tık kapısını çalasım var hüpür hüpür kahvesinden içesim var şinitzel yaparsa lüpletesim var var da varrr

haydi kızlar uyanınnn... yine yağmur var istanbulda.... benim ne zaman gezesim gelse yağmur yağıyo.... bir daha gezmek istemiycimmmmm...

günaydın linakcııım, hatta günaydın kartopum

kalktık linakcım kaltık, hatta yine alışveriş sitelerini talan edip geldim Önümde şekerli türk kahvem, önümde siz, daha ne isterim

hayırlı cumalar herkese

Günaydın günaydın tatlı bayanlar Hepinize hayırlı Cumalar olsun. Lina cım evet hava soğuk ve sıkıcı Ama hava nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun:118: di mi Şeker?

Ogülemm ben de kahvemi hüppletiomm hayat bize güzel bea:76::76::76:

Kartopumm seni aradım dün ama duyuramadım sanırım Çok özel bir şey soracaktım

Şeyda gıı karın germeye yazmışın bu sabah:26: niye buralara uğramıyon bacım:44: Bak 2 gündür senin hakkında yazıp çizdik merak ettik Unuttun mu bizi

hayırlı cumalar sana da.... ohhh afiyet bal şeker olsun... şu internetten alışveriş bir beni korkuutuyor galiba ben hiç cesaret edemiyorum. ya olmazsa ya malı kötüyse vs vs..

evet havamız hep iyi olsun ama dışarda da iyi olursa süper olur tadından yenmez

Bende yavruyu göndereyim kahvemi alıp geliyor

bugün çok huzurluyum mutluyum yakında ameliyata girecek biri olarak bu rahatlık beni germez inşallah

gıııı beste 15.adet içli köfte buzluktan olmasın taze yapıver

anaaa içli köfte mi gelcek... tam olarak saat kaçta gelcek

evet , gece bir cevapsız gördüm ama isim olmadığı için arayamadım. senin telefonun yokmuş bende müsait olduğunda arayabilirsin. jelesec,ogltkn sizler bir tel.açıp haber verebilirmisiniz nldglp ye lütfennnnnnnnnnn beni arasın yada bana özelden tel. verin ben arayayım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…