Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

topiği 1-2 saattir biraz boşladım, affola:42:

alışverişe vurdum kendimi....büyük oğlana, küçük oğlana derken, en sonunda kendime de yaz için yeni bi gardrop yaptım..Yaşasın paranın satın alma gücü, yaşasın kredi kartını kullandığım kocaciiiim. Bu kadar para harcadığımdan henüz haberi yok:51::52:

topiği 1-2 saattir biraz boşladım, affola:42:

alışverişe vurdum kendimi....büyük oğlana, küçük oğlana derken, en sonunda kendime de yaz için yeni bi gardrop yaptım..Yaşasın paranın satın alma gücü, yaşasın kredi kartını kullandığım kocaciiiim. Bu kadar para harcadığımdan henüz haberi yok:51::52:

Bilmeyerek geçirdiği zamanların kıymetini bilsin.Ben de dedim bu ögüle nerde:51:

Bilmeyerek geçirdiği zamanların kıymetini bilsin.Ben de dedim bu ögüle nerde:51:

akşama da toplantısı var, iş münasebetiyle geç gelecek. O geldiğinde ben kuzularla koyun koyuna uyumuş olurum, yani bu gece söyleyemem. Bu vesileyle bu gece rahat rahat uyur artık yarına allah kerim:52:

aman linakım, bak önümüz yaz, o göbekle koca yaz geçmez, sakın yiyeyim deme....tabağına minicik bişi al, midenin gerisini şekersiz çayla doldur. Bu arada ağzının sularına da mukayyet ol emi:56:
canım güya dikkat ettim ama salata bile mayonezliydi yahu :(
Şimdi yemeğimi yedim.Tek göz ile de yandan tabağıma baktım.Neyseki küçük tabakmış;)

Yahu sabah beri mutfakta neler yaptım neler...köfteler yuvarlanıp deepfreze e atıldı,gözlemeler sıra sıra kaplara yerleştirildi,z.yağlı üstü bol dereotlu kabağıma diyecek yok,sabah oğlumun uykulu gözlerle kapısını açıp''anne nefiss kek kokusu geldi'' deyip fırından yeni çıkarttığım çikolatalı kek e buyrun hanımlar...:56::8::8::8:

Siz naaptınız ?jelesek hanım dolabın yan tarafı bitti mi? ogüle haanım telde konuşurken yerlere yuvarlanan dosya seslerimiydi yoksa:37: kartopum bütün işleri yapmış bitirmiş,Lina gezmalerde homini gırtlak,tumba göbek ohh ye ye...baycana gidersin küçült şu göbiciğimi diye:21:
ya ama diyetteyiz dimi şurda.... senin dolaba düşesim geldi bu ne maharet yahu....
akşama da toplantısı var, iş münasebetiyle geç gelecek. O geldiğinde ben kuzularla koyun koyuna uyumuş olurum, yani bu gece söyleyemem. Bu vesileyle bu gece rahat rahat uyur artık yarına allah kerim:52:

ohhh sefan olsun yeni yeni ciciler.. ben bi zayıflayaydım ben de yapacaktım alışveriş... eşim sırf bu korkudan beni habire yeidiriyo :D zayflarsam çok borca gircek çokkkk...
bu arada ben yine hazırlandım yemeğe gidiyorum..... of ofl bu iki hafta çok yoğun yemekler çaylar....

bu arada ben yine hazırlandım yemeğe gidiyorum..... of ofl bu iki hafta çok yoğun yemekler çaylar....[/QUOTE]

Ohooo senin durum vahim şekerim:50: ye iç otur salla göbiciği salla :8::8::8:

günaydın hanımlar,

bugün topiği ben açayım bari,kimsecikler yok ortada. ogülü alışverişe doyamadın galiba hala devam ediyorsun anlaşılan yoksun gene topikte :1:

günaydın gözümü gönlümü açan bahar çiçeklerim​

bol köpüklü türk kahvemi yudumlarken haberlere bi bakiiiim:68:, geliyorum birazdan :16:

Günaydınlar günaydınlarr:16: Kız mikser senin peşinde koşmaktan bi hal oldum sabah sabah...anam bu ne enerji her topikde bir yazı her topikde bir yazı...Bak hayranların çok. Arşın arşın izliyorlar seni bacım.Milletin başını döndürdün kimse yetişemez senin hızına :10::10::10: bir orda bir burda maşallah:nazar::nazar::nazar:

Günaydınlar günaydınlarr:16: Kız mikser senin peşinde koşmaktan bi hal oldum sabah sabah...anam bu ne enerji her topikde bir yazı her topikde bir yazı...Bak hayranların çok. Arşın arşın izliyorlar seni bacım.Milletin başını döndürdün kimse yetişemez senin hızına :10::10::10: bir orda bir burda maşallah:nazar::nazar::nazar:

:1:kız hakket şimdi baktım da nerelere girmiş yazmışım:1:o takip eden taklit boşver aslını yaşatır anca :9:

Atanın annesi Atanın annesi :1:mail kutusuna bi bakıver sana zahmet :ssz: ameliyatta giyeceğim seksü geceliği yeni aldım pijama karnımı acıtır diye onu aldım :28: nlglpde de sende bi banda na ayarla :1:makyaj sac baş tam olsun:32:

Günaydın millet :16:

sabahın köründe o sitede idim kalmamıştı beden yavru

sabahın köründe ben alıyodum dermişim:1::9::21::23:

:1:kız hakket şimdi baktım da nerelere girmiş yazmışım:1:o takip eden taklit boşver aslını yaşatır anca :9:

Atanın annesi Atanın annesi :1:mail kutusuna bi bakıver sana zahmet :ssz: ameliyatta giyeceğim seksü geceliği yeni aldım pijama karnımı acıtır diye onu aldım :28: nlglpde de sende bi banda na ayarla :1:makyaj sac baş tam olsun:32:

bebeklerim beni hotmailden rahatsız etmeyin. işim gücüm varrr, anladınız siz onu:51: (ikon da tam uydu ha haaa)

sabahın köründe ben alıyodum dermişim:1::9::21::23:

bebeklerim beni hotmailden rahatsız etmeyin. işim gücüm varrr, anladınız siz onu:51: (ikon da tam uydu ha haaa)

ne işin var ya dizi izliyorsun dur :1:yada alışveriş yapıyorsundur :9:

Kartopum bir sen iki;kebap iş yerlerine düşmüşsünüz :24: kahvaltılar diziler geyikleri:9:

bugün dizi yok, yarın:17: an itibariyle alışverişteyim bebeğim, artık uluslararası takılmaya başladım..ebay'de ne bikiniler var, hepsini alasım geldi:27:

bugün dizi yok, yarın:17: an itibariyle alışverişteyim bebeğim, artık uluslararası takılmaya başladım..ebay'de ne bikiniler var, hepsini alasım geldi:27:

Ben de limango da ''Nevinci'' ye takıldım sabah sabah:34: yaşa sen artık uluslararası denizlerde sörf yap bebeem:32:

Ayy içim kıpır kıpırrr:118: bu hallerdeyim nedensee:46:

Kim loo Ata nın annesi:44:

Back