tamam nazik, seviyeli, tatlı dilli arkadaşımgökkuşağı gibi renkli aldım leğenini...gece boyu sarılıp durursun artık
nee aledaxla aynı anda tatil he? plajlarda milleti kıskançlıktan çatlatacakmısınızdesenize belek bu yıl (taş) bebek görecek
Tabikş nazık arkadaşım benım:)
Belek dümdüz karın incecık bel görsün.Ha birde kalkık burunu yetiştiririm ben temmuza.
Çirkin kalmak mı.Senın havana yetişeceğim diye jiliana bile başlarım ben:)
gitmede yeme de sonra para basıyoruz doktorlara zayıflat orayı burayı topla diye
refakatçilere soralım gece onlar yanımda ....kalanı partiden kalanı onlara yer sevdikleri olsun gııııı ogülü nlglpdede neli seviyonuz pastayı
Ogtkn
bizi bir hayal et. Şezlongda:)Yıkılacak ortalık.
Hem havadan hem geyıkten.Birde nezaketten.Nazıkçe ve kıbarca kopacağız.
Birde benım kaldırılmış burunda damla rayban..Offf.gel temmuz gel:)
Aledaxs ziyarete gelirken kolan ya almagecen ameliyat dan kalan var silikon bant alıver
Senin anlatımına yazım diline kurban
gözümün önünde canlandı resimburaları yıkılıyor parçasını çaldırırız artık bol bol
Gene seviyemi bozacam üzgünüm
Activ s köpeğin olsun:)
:) seni seviyorum
Ordakı resmımızı avatara koyucam.sadece orası olmaz her yer yıkılsın varsın
gitmeden de olmuyo ki.... artık salatalara talim etcez mecbur. doktor bey zaten takmış kafayı karnıma illede gerecem diyo başka bişi demiyo.....
evet söyleyin neli sevdiğinizi ona göre alalım....
gitmede yeme de sonra para basıyoruz doktorlara zayıflat orayı burayı topla diye
refakatçilere soralım gece onlar yanımda ....kalanı partiden kalanı onlara yer sevdikleri olsun gııııı ogülü nlglpdede neli seviyonuz pastayı
Ogtkn
bizi bir hayal et. Şezlongda:)Yıkılacak ortalık.
Hem havadan hem geyıkten.Birde nezaketten.Nazıkçe ve kıbarca kopacağız.
Birde benım kaldırılmış burunda damla rayban..Offf.gel temmuz gel:)
linak, pasta her türlü olabilir. Hepsini bayıla bayıla yiyebilirim. Gece uzun olacak ne de olsahatta bu yüzden yanına da bişiler yapıverin bari. ben uzun yoldan gideceğim, ancak leğeni taşıyabilirim, mama işlerini siz halledin
akşam lahmacun mu söylesek linak sende kal süit odaya geçeriznlglpdede hazırlar menüyü lahana çorbası lahana salatası lahanalı pilav
sizi hayal ediyorum, ediyorum, ediyorum ama hayali tamamlayamıyorum sevgili, saygıdeğer, kişiliği yazılarından belli olan seviyeli arkadaşlarım..Hayal gücüm yetmiyor bu güzelliği zihnimde betimlemeye. Özo olaraktan, özüme dönüyorum, bu üsluba dayanamıyorumvarya kızlar, yıkılacak ortalık...ama aledax burundan ötürü 1-0 önde naber jelesec karınla araya burunu da mı sıkıştırsan acep
Kızlar bırakın beni gideyimduvardan duvara olan gömme dolabı mı 2 .gündür bitiremedim lak lak yapmaktan ameliyata girmeden evimi halledeyim
seviye mi ?böyle diyenlerin içten içe "seviye kompleksi" vardır biliyon mu? çok sık kullanma herkese mavi boncuk olmaz bebeem görgüsüz arkadaşım, günlerdir duvardan duvara gardrobum var diyip hava basıyon telde benim ki 8 kapaklı naaapayım şimdi kapak yapayım bari
Günaydın Kartopum ( bu nasıl nici yazarken elim donuyor) yaptır memeleri de avatara onları koy
Canlar ciğerler günaydın.....kalpleri pürü pak sevgi dolu olan saz arkadaşlarımher birinize ayrı ayrı kokulu öpücüğü mü gönderiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?