Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

hastane odasınıda süsleyelimmi sen amaliyattan çıkana kadar,balonlar falan. mesela ben banner yapabilirim İYİKİ GERİLDİN JESELEC yazan bu konularda iyiyimdir. kapıya kapı süsü falan yapabiliriz mesela :37:

hastane odasınıda süsleyelimmi sen amaliyattan çıkana kadar,balonlar falan. mesela ben banner yapabilirim İYİKİ GERİLDİN JESELEC yazan bu konularda iyiyimdir. kapıya kapı süsü falan yapabiliriz mesela :37:

Doktorun yüzünü düşünemiyorum kapıda yazı odada da süsler yiyecek içecekler ve kızlar :1: gerim gerim gerilir baycan:1:

organizasyon işlerinde iyi olduğun belli senin bu görevi sana verelim:9:

benim gömme dolabın yarısı temizlenmiş diğer yarısı kalmış bulunmakta bugünde :ssz: bu geyiğe sardı mı iş güç hak getire:23:

Doktorun yüzünü düşünemiyorum kapıda yazı odada da süsler yiyecek içecekler ve kızlar :1: gerim gerim gerilir baycan:1:

organizasyon işlerinde iyi olduğun belli senin bu görevi sana verelim:9:

ben yapmasına yaparımda sizinkiler(eşin,annen falan) bir şey demezler değilmi bu deliyi nerden buldun falan :33::27:

benim gömme dolabın yarısı temizlenmiş diğer yarısı kalmış bulunmakta bugünde :ssz: bu geyiğe sardı mı iş güç hak getire:23:

sen diğer tarafını bitirene kadar ilk yaptığın yerde kirlenecek bu gidişle :1: hadi bırak geyiğide bitir biran önce.toparla işlerini ameliyat öncesi canım:10:

ben yapmasına yaparımda sizinkiler(eşin,annen falan) bir şey demezler değilmi bu deliyi nerden buldun falan :33::27:

annem yakınlarım bilmiyor aman :18:sadece eşim biliyor annem benim 2.estetiğim de de ortalığı ayağa kaldırdı :ssz: Ercan beye ameliyatımdan sonra hemşireye ilk ameliyatımda da doktora çıkışmıştı kızım acı çekiyor diye:2:

sen diğer tarafını bitirene kadar ilk yaptığın yerde kirlenecek bu gidişle :1: hadi bırak geyiğide bitir biran önce.toparla işlerini ameliyat öncesi canım:10:

Burak'ın annesi

Burağ'ın annesi.....Bende Burağın annesiyim.Benım aslanın adıda Burak.Bazen Buriko dediğimde olur.:)

Yarım saaat yemek yapmaya kaçtım topık kopmuş.Köfteler dolmalar.Aman sefanız olsun.

Halleylı pastayıda merak ettım.Kartopum sende çok gizli cevherler var.Kokusu sızdı ta buralara.

Burak'ın annesi

Burağ'ın annesi.....Bende Burağın annesiyim.Benım aslanın adıda Burak.Bazen Buriko dediğimde olur.:)

Yarım saaat yemek yapmaya kaçtım topık kopmuş.Köfteler dolmalar.Aman sefanız olsun.

Halleylı pastayıda merak ettım.Kartopum sende çok gizli cevherler var.Kokusu sızdı ta buralara.

Sen yemeği yaptın geldi daha ben gideceğim geyiği kapatıp:ssz:

amma çok evli mutlu çocuklu arkadaşım var bu başlıkta :nazar::21:

iş sadece gardrop olsa can kurban kartopum :70: daha mutfakta kahvaltı masası duruyo, yataklar sabahtan beri havalandırıldığı için toplanmadı deği mi jelocan:33:

iş sadece gardrop olsa can kurban kartopum :70: daha mutfakta kahvaltı masası duruyo, yataklar sabahtan beri havalandırıldığı için toplanmadı deği mi jelocan:33:

pasaklı canım bunlar belli belli :1: olsun ama yataklar akşama hazır direk içine girerler artık,yarın sabahada kahvaltı masası kurmaya gerek yok zaten hazır :21::60:

Son düzenleme:
pasaklı canım bunlar beli beli :1: olsun ama yataklar akşama hazır direk içine girerler artık,yarın sabahada kahvaltı masası kurmaya gerek yok zaten hazır :21::60:

ben öyle dedim kartopum, saat olmuş 16:30, bu saatten sonra toplama yatakları akşama nassı olsa yeniden bozulacak didimm:9: ah ah çalışan kadın işte sen ben gibi, hem seviyeli hem programlı...Geceden tüm evi jilet haline getiriyorum ki sabaha bişi kalmasın. Yoksa her sabah servise koşarken dünya rekorumu yeniliyorum:1:

Burak'ın annesi

aaaaaaaaa adaşmı oğlanlar bilmiyordum. çok severdim burak adını erkek olduğunu öğrenince ismi hazırdı zaten :34:
kilo sevdasına artık pekbirşey yapmıyorum aledax,önceden elimden birşey kaçmazdı gerçekten. tarif geliyor birazdan azsonraaaaaaaaaa

Malzemeler

10 ADET HALLEY
1 POŞET KREM ŞANTİ
1 SU BADAĞI SÜT

ÇİKOLATA SOS

1 PAKET ÇİKOLATA SOSU
2 BARDAK SÜT

Tarif

HALLEYLERİ PARÇALIYORUZ.
Bİ KAPDA KREM ŞANTİYİ SÜTLE İYİCE ÇIRPIYORUZ.
HALLEYLERİ KREM ŞANTİNİN İÇİNE ATIYORUZ.
VE YAVAŞCA KARIŞDIRIYORUZ.
DAHASONRA KÜÇÜK Bİ BORCAMA BUNU YAYIYORUZ VE BUZLUĞA ATIYORUZ.
BU ARADA ÇİKOLATA SOSUNU YAPIYORUZ.
SOGUDUKDAN SONRA BUZLUKDAN HALLEYİ ÇIKARIP SOSU ÜSTÜNE DÖKÜYORUZ.
VE TEKRAR BUZLUKDA 1,2 SAAT DİNLENDİRDİKDEN SONRA SERVİS YAPIYORUZ

iiki başından az kalkıyorum topiğin... bu ne kardeşim muhabbet dolup taşıyo.... seviyeli seviyeli börekli çörekli ohhhhh missss....

Ben mi :18: ben kim sarma kim kız :1: içli köfte yaparım da sarma beni bozar pilav yersiniz :33:

beceriksiz seni :ssz: evdeki türkmene mantı yaptır bari:1:hadi acıdım 1.kutu (tek adet değil) bant 15.içli köfte kabul :9:

Ameliyat tarihi almışsın hadi hayırlısı şasırdım dr sana nasıl tarih verdi diye :1:

siz yokken ben vardım güzelim:19: sıkıysa vermesin K.K.da iki hakkında olumsuz yorum yazarım olur biter:23:

Bekle bekle dur 10.dakika dolacak da arkadaş cevap yazacak :ssz:pro kart şart bebem sana :9:

Malzemeler

10 ADET HALLEY
1 POŞET KREM ŞANTİ
1 SU BADAĞI SÜT

ÇİKOLATA SOS

1 PAKET ÇİKOLATA SOSU
2 BARDAK SÜT

Tarif

HALLEYLERİ PARÇALIYORUZ.
Bİ KAPDA KREM ŞANTİYİ SÜTLE İYİCE ÇIRPIYORUZ.
HALLEYLERİ KREM ŞANTİNİN İÇİNE ATIYORUZ.
VE YAVAŞCA KARIŞDIRIYORUZ.
DAHASONRA KÜÇÜK Bİ BORCAMA BUNU YAYIYORUZ VE BUZLUĞA ATIYORUZ.
BU ARADA ÇİKOLATA SOSUNU YAPIYORUZ.
SOGUDUKDAN SONRA BUZLUKDAN HALLEYİ ÇIKARIP SOSU ÜSTÜNE DÖKÜYORUZ.
VE TEKRAR BUZLUKDA 1,2 SAAT DİNLENDİRDİKDEN SONRA SERVİS YAPIYORUZ

Süpermiş...en kısa zamanda deneyeceğim.Emeğine sağlık.

Burak lar muazzam olur.Anne olmanın tüm zevklerini yaşatırlar.İsim yansımaları biraz celalli ama olsun.Kariyer ve akademik eğitime çok yatkınlar.Pratık zeka ve hızlı algı.

İnşallah senınkıde sağlıcakla büyüsün. Ben benim Burakıma hastayım.

Back