Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

tamam nazik, seviyeli, tatlı dilli arkadaşım:34: gökkuşağı gibi renkli aldım leğenini...gece boyu sarılıp durursun artık:1:
nee aledaxla aynı anda tatil he? plajlarda milleti kıskançlıktan çatlatacakmısınız:52: desenize belek bu yıl (taş) bebek görecek:nazar:

Ogtkn

bizi bir hayal et. Şezlongda:)Yıkılacak ortalık.

Hem havadan hem geyıkten.Birde nezaketten.Nazıkçe ve kıbarca kopacağız.

Birde benım kaldırılmış burunda damla rayban..Offf.gel temmuz gel:)

Tabikş nazık arkadaşım benım:)

Belek dümdüz karın incecık bel görsün.Ha birde kalkık burunu yetiştiririm ben temmuza.

Çirkin kalmak mı.Senın havana yetişeceğim diye jiliana bile başlarım ben:)

senin burnunda çok kalkık olur şimdi :1:benimkinin yanında :ssz:

sallarız belek melek kalmaz temmuzda :9:

gitmede yeme de sonra para basıyoruz doktorlara zayıflat orayı burayı topla diye :ssz:

refakatçilere soralım gece onlar yanımda ....kalanı partiden kalanı onlara yer sevdikleri olsun gııııı ogülü nlglpdede neli seviyonuz pastayı:16:

gitmeden de olmuyo ki.... artık salatalara talim etcez mecbur. doktor bey zaten takmış kafayı karnıma illede gerecem diyo başka bişi demiyo.....

evet söyleyin neli sevdiğinizi ona göre alalım....

Ogtkn

Senin anlatımına yazım diline kurban:16:

gözümün önünde canlandı resim :21: buraları yıkılıyor parçasını çaldırırız artık bol bol :1:

gitmeden de olmuyo ki.... artık salatalara talim etcez mecbur. doktor bey zaten takmış kafayı karnıma illede gerecem diyo başka bişi demiyo.....

evet söyleyin neli sevdiğinizi ona göre alalım....

Salata takıl bak sadece :ssz:ay ben dayanamam kurulu güzel masaya :56:

gitmede yeme de sonra para basıyoruz doktorlara zayıflat orayı burayı topla diye :ssz:

refakatçilere soralım gece onlar yanımda ....kalanı partiden kalanı onlara yer sevdikleri olsun gııııı ogülü nlglpdede neli seviyonuz pastayı:16:

linak, pasta her türlü olabilir. Hepsini bayıla bayıla yiyebilirim. Gece uzun olacak ne de olsa:56: hatta bu yüzden yanına da bişiler yapıverin bari. ben uzun yoldan gideceğim, ancak leğeni taşıyabilirim, mama işlerini siz halledin:56:

Ogtkn

sizi hayal ediyorum, ediyorum, ediyorum ama hayali tamamlayamıyorum sevgili, saygıdeğer, kişiliği yazılarından belli olan seviyeli arkadaşlarım..Hayal gücüm yetmiyor bu güzelliği zihnimde betimlemeye. Özo olaraktan, özüme dönüyorum, bu üsluba dayanamıyorum:9: varya kızlar, yıkılacak ortalık...ama aledax burundan ötürü 1-0 önde:1: naber jelesec:33: karınla araya burunu da mı sıkıştırsan acep:27:

Kızlar bırakın beni gideyim :10:duvardan duvara olan gömme dolabı mı :1: 2 .gündür bitiremedim lak lak yapmaktan ameliyata girmeden evimi halledeyim :12::6:

linak, pasta her türlü olabilir. Hepsini bayıla bayıla yiyebilirim. Gece uzun olacak ne de olsa:56: hatta bu yüzden yanına da bişiler yapıverin bari. ben uzun yoldan gideceğim, ancak leğeni taşıyabilirim, mama işlerini siz halledin:56:

akşam lahmacun mu söylesek linak sende kal süit odaya geçeriz :23: nlglpdede hazırlar menüyü lahana çorbası lahana salatası lahanalı pilav:1:

sizi hayal ediyorum, ediyorum, ediyorum ama hayali tamamlayamıyorum sevgili, saygıdeğer, kişiliği yazılarından belli olan seviyeli arkadaşlarım..Hayal gücüm yetmiyor bu güzelliği zihnimde betimlemeye. Özo olaraktan, özüme dönüyorum, bu üsluba dayanamıyorum:9: varya kızlar, yıkılacak ortalık...ama aledax burundan ötürü 1-0 önde:1: naber jelesec:33: karınla araya burunu da mı sıkıştırsan acep:27:

Senin seviyen benim seviyeme yetişemez zaten çok kitap okuman çok dua etmen lazım :34:

aledayla arama kimse giremez uğraşma önde olsun ben o burunla gurur duyarım :32:yok bebem gaza getirme buruna hazır değilim daha :2:

Kızlar bırakın beni gideyim :10:duvardan duvara olan gömme dolabı mı :1: 2 .gündür bitiremedim lak lak yapmaktan ameliyata girmeden evimi halledeyim :12::6:

seviye mi ? :19: böyle diyenlerin içten içe "seviye kompleksi" vardır biliyon mu? çok sık kullanma:20: herkese mavi boncuk :nazar: olmaz bebeem :20: görgüsüz arkadaşım, günlerdir duvardan duvara gardrobum var diyip hava basıyon telde:1: benim ki 8 kapaklı naaapayım şimdi:14: kapak yapayım bari:21:

seviye mi ? :19: böyle diyenlerin içten içe "seviye kompleksi" vardır biliyon mu? çok sık kullanma:20: herkese mavi boncuk :nazar: olmaz bebeem :20: görgüsüz arkadaşım, günlerdir duvardan duvara gardrobum var diyip hava basıyon telde:1: benim ki 8 kapaklı naaapayım şimdi:14: kapak yapayım bari:21:

estetiğe vereceğine gitti dolap yaptır kendine :9: amanın bi daha kullanmam :1:

Kızlar ben kaçıyorum :ssz: muhabbete doyum olmaz iş güç beni bekliyor hadin muhabbetiniz bol olsun :16:

Günaydın Kartopum ( bu nasıl nici yazarken elim donuyor :1:) yaptır memeleri de avatara onları koy :1::1:

Canlar ciğerler günaydın.....kalpleri pürü pak sevgi dolu olan saz arkadaşlarım :24: her birinize ayrı ayrı kokulu öpücüğü mü gönderiyorum :54:

ben memeleri yaptırmadan koyacağım avatara gereksiz insanlar korkup kaçsın diye :52::52::52:

Back