Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ahahhhahah kopardın beni aynı ben gibisin desene :29: iyi gitmiş aferin sana :46:yaza bomba gibi salınırsın sahillerde

Sende şuan açsan canım evet aynıyız :13:

Yok yemiş içmiş oturup pc başında keyif yapıyorsan , hiiiiiiç benim halimden anlamazsın :ssz:

Açımmmm açççç :36:

Sende şuan açsan canım evet aynıyız :13:

Yok yemiş içmiş oturup pc başında keyif yapıyorsan , hiiiiiiç benim halimden anlamazsın :ssz:

Açımmmm açççç :36:

yeminle açım :ssz:layt süte neskafe yaptım onu içtim halimi düşün :ssz:

bende açım aç nerede tacım :1:

yeminle açım :ssz:layt süte neskafe yaptım onu içtim halimi düşün :ssz:

bende açım aç nerede tacım :1:

Light süte nescafe haa , evet aynıymışız .

Geçen eşim diyor nasıl diyet bu gece gece nescafeleri götürüyorsun , al lan dedim iç bakalım ; nefsimi köreltiyorum şunun şurasında , yağsız sütlü nescafe estetiksiz memeye benziyor diyeyim de munecim beni konu dışından banlamasın:51:

Light süte nescafe haa , evet aynıymışız .

Geçen eşim diyor nasıl diyet bu gece gece nescafeleri götürüyorsun , al lan dedim iç bakalım ; nefsimi köreltiyorum şunun şurasında , yağsız sütlü nescafe estetiksiz memeye benziyor diyeyim de munecim beni konu dışından banlamasın:51:

:1::1::1: senin benzetme ne koptum yine :9: iyi demişsin hak etmiş eşin :20: neskafe (pardon nescafe :1:) olmazsa diyet olmaz :23:

hangi koğuşa atarsa haberim ola ziyarete gelirim:1:

günaydın arkadaşlar,

aledax yavrularının yeni yaşı kutlu olsun,ömürleri uzun bahtları açık olur inşallah.

nldglp cim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım 50. senelere inşallah. eşinle çocuğunla torunlarınla hepberaber güzel günlere olsun.

Son düzenleme:
günaydın topik ahalisi...
topik dışındakilere nanik:33:

hepinizi öpüyor yalıyorum, amanınn çok ayıp şeyler yapıyorum:23::1:

kız jelesec naber kızzzz? gönderdin mi yavruyu okula? bugünkü plan ne? gömme dolabını düzeltmeye devam mı yoksa dualara mı bitereceksin

günaydın arkadaşlar,

aledax yavrularının yeni yaşı kutlu olsun,ömürleri uzun bahtları açık olur inşallah.

nldglp cim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım 50. senelere inşallah. eşinle çocuğunla torunlarınla hepberaber güzel günlere olsun.

Günaydın Kartopum ( bu nasıl nici yazarken elim donuyor :1:) yaptır memeleri de avatara onları koy :1::1:

Canlar ciğerler günaydın.....kalpleri pürü pak sevgi dolu olan saz arkadaşlarım :24: her birinize ayrı ayrı kokulu öpücüğü mü gönderiyorum :54:

günaydın topik ahalisi...
topik dışındakilere nanik:33:

hepinizi öpüyor yalıyorum, amanınn çok ayıp şeyler yapıyorum:23::1:

kız jelesec naber kızzzz? gönderdin mi yavruyu okula? bugünkü plan ne? gömme dolabını düzeltmeye devam mı yoksa dualara mı bitereceksin

hahahahah benden de nanik :1:

çok ayıp çok o avatarın ne öyle değiştir çok seksü kıskanıyorum :25:

gönderdim bas bas paraları servise yaptım şimdi :ssz:ameliyat sonrası kullanacağım silikon banta param kalmadı:ssz:desteklerinizi bekliyorum beste sen zenginsin 2.paket yerine 1.kutu alırsın demi:28::1:

avatarıma laf çakma, senin gözün pis bebeğim:33: al sana da nanik..
besteee, bi kutu bant alıver arkadaşa, sen zenginsin bant al. ben fakirim, ucuzundan kantaron yağı alacam, dikiş izlerine iyi geliyomuş.

papatyam naptı acaba? iyi geçmiştir inş. ameliyatı. Dualarımız seninle papatyam, iyi hissedince haber ver olur mu?

Bantı almadan gelme tazesinden olsun senin elindekiler bayatlamıştır :9:

beste alır ben 1.kutu dedim o 2.kutu alır senin gibi cimri değil :19:

avatarıma laf çakma, senin gözün pis bebeğim:33: al sana da nanik..
besteee, bi kutu bant alıver arkadaşa, sen zenginsin bant al. ben fakirim, ucuzundan kantaron yağı alacam, dikiş izlerine iyi geliyomuş.

papatyam naptı acaba? iyi geçmiştir inş. ameliyatı. Dualarımız seninle papatyam, iyi hissedince haber ver olur mu?

Ben kantoronu stokladım hemde ipekhanımdan :) sen geç kaldın :)

Ben kantoronu stokladım hemde ipekhanımdan :) sen geç kaldın :)

beste hanfendüüüü, nazik, kibar, seviyeli, hatırşınas, dilli düdük ve zengin arkadaşımm... o çiftilği vakti zamanında zengin ettim, artık bizim mahalle pazarına takılıyom...hatta jelesecin yağını, tarladaki kantaronlardan bizzat kendim ellerimlen yapmayı planlıyom...sırf organik olsun diye, cimrilikten değil yanee:37:

beste hanfendüüüü, nazik, kibar, seviyeli, hatırşınas, dilli düdük ve zengin arkadaşımm... o çiftilği vakti zamanında zengin ettim, artık bizim mahalle pazarına takılıyom...hatta jelesecin yağını, tarladaki kantaronlardan bizzat kendim ellerimlen yapmayı planlıyom...sırf organik olsun diye, cimrilikten değil yanee:37:

İmkanım olsa bende kendim yapmak istiyorum hadi sen yap bizide ekle müşteri listene hemen alırım valla başka alternatif Olmadıgından bende onları zengin etmeye devam ediyorum malesef :(

İmkanım olsa bende kendim yapmak istiyorum hadi sen yap bizide ekle müşteri listene hemen alırım valla başka alternatif Olmadıgından bende onları zengin etmeye devam ediyorum malesef :(

beste gidelim mi yaylaya sen ben minikler davet vardı som mailde:) çadırda kalmam ama :ssz:

benim işle ilgili netleşmesi gereken bazı durumlar var, önümde uzun bir yola da olabilir, kısa da. Netleştirirsem eğer bir köye yerleşeceğim. Çiftliğimi kuracağım, kendi ineğimi besleyip sütünü sağacağım..bahçemi ekip kendi sebzemi yetiştireceğim...Bağ, bahçe, ev bile hazır ama çalışma hayatı izin vermiyor..İşte diyeceğim o ki, o zaman gülü hanımın çifliğinden online satışlar başlayacak:23: size de beleşe göndereceğim benim kibar, seviyeli, nazik akadaşlarım...Bana nazik davranmaya devam edin:9:

Back