Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

benim işle ilgili netleşmesi gereken bazı durumlar var, önümde uzun bir yola da olabilir, kısa da. Netleştirirsem eğer bir köye yerleşeceğim. Çiftliğimi kuracağım, kendi ineğimi besleyip sütünü sağacağım..bahçemi ekip kendi sebzemi yetiştireceğim...Bağ, bahçe, ev bile hazır ama çalışma hayatı izin vermiyor..İşte diyeceğim o ki, o zaman gülü hanımın çifliğinden online satışlar başlayacak:23: size de beleşe göndereceğim benim kibar, seviyeli, nazik akadaşlarım...Bana nazik davranmaya devam edin:9:

Ay ne kadar güzel olur keşke yapsan seve seve yardıma bile gelirim benimde hayalim ana malesef bizdede şartlar uygun değil :(

Kahvaltı yapacağım elleşmeyin :9::9::9:

Yukarıdaki yazıda ne yazıyor? Elleşmeyin 1 ogülü aledaxs ve ismini yazmayacağım biri daha elleşti :9::9::9:

tele yapıştım yine :102: amma dedikodu yaptık yahu seviye meviye kalmadı yine :1:

Son düzenleme:
Diyete başladığımdan beri 3 kahvaltıya davet edildim. Bir aydır evde ense yapıyorum bi Allah'ın kulu davet etmediydi. Bu da benim imtihanım galiba. Ve Halihazırda iki çay üç yemek ve iki de kahvaltı daveti var önümde:47::47::47:

lina haa haaa
valla sesle güldüm haline...imtihanım deyip avut kendini:1:

ben de ne zaman dikkat ediyom artık bugün itibariyle desem, o gün mutlaka çok uzun zamandır yemediğim bişi yapılır. Ya annem yapar, ya kadın, hiç kimse yapamazsa eşim akşam gelirken getirir:37:

Diyete başladığımdan beri 3 kahvaltıya davet edildim. Bir aydır evde ense yapıyorum bi Allah'ın kulu davet etmediydi. Bu da benim imtihanım galiba. Ve Halihazırda iki çay üç yemek ve iki de kahvaltı daveti var önümde:47::47::47:

ay yazık sana :ssz: diyet menü hazırlasınlar söyle bacım sana

K.K.nın en seviyeli üyesi olan jelesec arkadaşınız biraz önce mütevazi doktoruyla görüştü ameliyat tarihini aldı:23: 13.nisan büyük gün :))))

duyduk duymadık demeyin duyanlar duymayanlara aktarsın :1:

Kartopum tarihi sana ve ogülüye göre ayarladım sevildiğinizi bilin :16:

Son düzenleme:
Aledaxs ziyarete gelirken kolan ya alma :1:gecen ameliyat dan kalan var silikon bant alıver:1::1::1:

Son düzenleme:
K.K.nın en seviyeli üyesi olan jelesec arkadaşınız biraz önce mütevazi doktoruyla görüştü ameliyat tarihini aldı:23: 13.nisan büyük gün :))))

ha haa bana göreymiş:20: ulen 20 nisanda ol dedim de " yoook bacım olmam, 13'ü iyidir" demedin mi:27:

şaka bi yana hayırlı uğurlu olsun kuşummmm, sabah 7 de hastanede buluşuruz :23: ben kusma ihtimalin için şimdiden leğeni hazırladım, sen alma gelirken ben getircem:1:

ha haa bana göreymiş:20: ulen 20 nisanda ol dedim de " yoook bacım olmam, 13'ü iyidir" demedin mi:27:

şaka bi yana hayırlı uğurlu olsun kuşummmm, sabah 7 de hastanede buluşuruz :23: ben kusma ihtimalin için şimdiden leğeni hazırladım, sen alma gelirken ben getircem:1:

Temmuzun ilk haftası Aledaxs arkadaşım la belek sahillerinde boy göstereceğiz onun yanında çirkin kalmayayım diye tarihi öne aldım :9:

tamam tamam leğenim renkli olsun :9:

Temmuzun ilk haftası Aledaxs arkadaşım la belek sahillerinde boy göstereceğiz onun yanında çirkin kalmayayım diye tarihi öne aldım :9:

tamam nazik, seviyeli, tatlı dilli arkadaşım:34: gökkuşağı gibi renkli aldım leğenini...gece boyu sarılıp durursun artık:1:
nee aledaxla aynı anda tatil he? plajlarda milleti kıskançlıktan çatlatacakmısınız:52: desenize belek bu yıl (taş) bebek görecek:nazar:

tamam nazik, seviyeli, tatlı dilli arkadaşım:34: gökkuşağı gibi renkli aldım leğenini...gece boyu sarılıp durursun artık:1:
nee aledaxla aynı anda tatil he? plajlarda milleti kıskançlıktan çatlatacakmısınız:52: desenize belek bu yıl (taş) bebek görecek:nazar:

Şişşt plastik olmasın sağlığa zararlı :ssz: paraya kıy iyi bi şey al bantları da paket yap :9::32:

otel zincir işleten seviyeli insanlarla diyaloğum iyi sayılır belek onların sahili aledayla bana tahsis ettiler sağolsunlar :32::8::24::23:

lina haa haaa
valla sesle güldüm haline...imtihanım deyip avut kendini:1:

ben de ne zaman dikkat ediyom artık bugün itibariyle desem, o gün mutlaka çok uzun zamandır yemediğim bişi yapılır. Ya annem yapar, ya kadın, hiç kimse yapamazsa eşim akşam gelirken getirir:37:
aynen öyle yaaa... yesen bi dert yemesen bi dert. inanırmısın beş dakika önce bir davet daha aldım... noluyo bu hatunlara anlamadım ki davet sezonu falan mı açıldı acaba benim haberim yok....

ooooo hayırlı uğurlu olsun..... pasta hala krokanlı dimi :D değişiklik olursa haber et

aynen öyle yaaa... yesen bi dert yemesen bi dert. inanırmısın beş dakika önce bir davet daha aldım... noluyo bu hatunlara anlamadım ki davet sezonu falan mı açıldı acaba benim haberim yok....

ooooo hayırlı uğurlu olsun..... pasta hala krokanlı dimi :D değişiklik olursa haber et

gitmede yeme de sonra para basıyoruz doktorlara zayıflat orayı burayı topla diye :ssz:

refakatçilere soralım gece onlar yanımda ....kalanı partiden kalanı onlara yer sevdikleri olsun gııııı ogülü nlglpdede neli seviyonuz pastayı:16:

Son düzenleme:

Tabikş nazık arkadaşım benım:)

Belek dümdüz karın incecık bel görsün.Ha birde kalkık burunu yetiştiririm ben temmuza.

Çirkin kalmak mı.Senın havana yetişeceğim diye jiliana bile başlarım ben:)

Back