Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beste gidelim mi yaylaya sen ben minikler davet vardı som mailde:) çadırda kalmam ama![]()
benim işle ilgili netleşmesi gereken bazı durumlar var, önümde uzun bir yola da olabilir, kısa da. Netleştirirsem eğer bir köye yerleşeceğim. Çiftliğimi kuracağım, kendi ineğimi besleyip sütünü sağacağım..bahçemi ekip kendi sebzemi yetiştireceğim...Bağ, bahçe, ev bile hazır ama çalışma hayatı izin vermiyor..İşte diyeceğim o ki, o zaman gülü hanımın çifliğinden online satışlar başlayacaksize de beleşe göndereceğim benim kibar, seviyeli, nazik akadaşlarım...Bana nazik davranmaya devam edin
![]()
Kahvaltı yapacağım elleşmeyin![]()
Kahvaltı yapacağım elleşmeyin![]()
Tembel bu saate kahvaltımı kalır
Ay ne kadar güzel olur keşke yapsan seve seve yardıma bile gelirim benimde hayalim ana malesef bizdede şartlar uygun değil![]()
Yok canım ben almayım geçen sene nisan da gitmiştim biliyorsun buz gibiydi donduk yayla işi bozar beni çadırda bende kalmam korkarım :) böcükler falan :)
Diyete başladığımdan beri 3 kahvaltıya davet edildim. Bir aydır evde ense yapıyorum bi Allah'ın kulu davet etmediydi. Bu da benim imtihanım galiba. Ve Halihazırda iki çay üç yemek ve iki de kahvaltı daveti var önümde![]()
K.K.nın en seviyeli üyesi olan jelesec arkadaşınız biraz önce mütevazi doktoruyla görüştü ameliyat tarihini aldı13.nisan büyük gün :))))
duyduk duymadık demeyin duyanlar duymayanlara aktarsın
Kartopum tarihi sana ve ogülüye göre ayarladım sevildiğinizi bilin![]()
ha haa bana göreymişulen 20 nisanda ol dedim de " yoook bacım olmam, 13'ü iyidir" demedin mi
şaka bi yana hayırlı uğurlu olsun kuşummmm, sabah 7 de hastanede buluşuruzben kusma ihtimalin için şimdiden leğeni hazırladım, sen alma gelirken ben getircem
![]()
Temmuzun ilk haftası Aledaxs arkadaşım la belek sahillerinde boy göstereceğiz onun yanında çirkin kalmayayım diye tarihi öne aldım
tamam tamam leğenim renkli olsun![]()
tamam nazik, seviyeli, tatlı dilli arkadaşımgökkuşağı gibi renkli aldım leğenini...gece boyu sarılıp durursun artık
![]()
nee aledaxla aynı anda tatil he? plajlarda milleti kıskançlıktan çatlatacakmısınızdesenize belek bu yıl (taş) bebek görecek
![]()
aynen öyle yaaa... yesen bi dert yemesen bi dert. inanırmısın beş dakika önce bir davet daha aldım... noluyo bu hatunlara anlamadım ki davet sezonu falan mı açıldı acaba benim haberim yok....lina haa haaa
valla sesle güldüm haline...imtihanım deyip avut kendini
ben de ne zaman dikkat ediyom artık bugün itibariyle desem, o gün mutlaka çok uzun zamandır yemediğim bişi yapılır. Ya annem yapar, ya kadın, hiç kimse yapamazsa eşim akşam gelirken getirir![]()
K.K.nın en seviyeli üyesi olan jelesec arkadaşınız biraz önce mütevazi doktoruyla görüştü ameliyat tarihini aldı13.nisan büyük gün :))))
duyduk duymadık demeyin duyanlar duymayanlara aktarsın
Kartopum tarihi sana ve ogülüye göre ayarladım sevildiğinizi bilin![]()
aynen öyle yaaa... yesen bi dert yemesen bi dert. inanırmısın beş dakika önce bir davet daha aldım... noluyo bu hatunlara anlamadım ki davet sezonu falan mı açıldı acaba benim haberim yok....
ooooo hayırlı uğurlu olsun..... pasta hala krokanlı dimideğişiklik olursa haber et
Temmuzun ilk haftası Aledaxs arkadaşım la belek sahillerinde boy göstereceğiz onun yanında çirkin kalmayayım diye tarihi öne aldım
tamam tamam leğenim renkli olsun![]()