ahahhhahah kopardın beni aynı ben gibisin deseneiyi gitmiş aferin sana yaza bomba gibi salınırsın sahillerde
Sende şuan açsan canım evet aynıyız :13:
Yok yemiş içmiş oturup pc başında keyif yapıyorsan , hiiiiiiç benim halimden anlamazsın
Açımmmm açççç
yeminle açımlayt süte neskafe yaptım onu içtim halimi düşün
bende açım aç nerede tacım
Light süte nescafe haa , evet aynıymışız .
Geçen eşim diyor nasıl diyet bu gece gece nescafeleri götürüyorsun , al lan dedim iç bakalım ; nefsimi köreltiyorum şunun şurasında , yağsız sütlü nescafe estetiksiz memeye benziyor diyeyim de munecim beni konu dışından banlamasın
günaydın arkadaşlar,
aledax yavrularının yeni yaşı kutlu olsun,ömürleri uzun bahtları açık olur inşallah.
nldglp cim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım 50. senelere inşallah. eşinle çocuğunla torunlarınla hepberaber güzel günlere olsun.
günaydın topik ahalisi...
topik dışındakilere nanik
hepinizi öpüyor yalıyorum, amanınn çok ayıp şeyler yapıyorum
kız jelesec naber kızzzz? gönderdin mi yavruyu okula? bugünkü plan ne? gömme dolabını düzeltmeye devam mı yoksa dualara mı bitereceksin
avatarıma laf çakma, senin gözün pis bebeğimal sana da nanik..
besteee, bi kutu bant alıver arkadaşa, sen zenginsin bant al. ben fakirim, ucuzundan kantaron yağı alacam, dikiş izlerine iyi geliyomuş.
papatyam naptı acaba? iyi geçmiştir inş. ameliyatı. Dualarımız seninle papatyam, iyi hissedince haber ver olur mu?
Bantı almadan gelme tazesinden olsun senin elindekiler bayatlamıştır
beste alır ben 1.kutu dedim o 2.kutu alır senin gibi cimri değil
Ben kantoronu stokladım hemde ipekhanımdan :) sen geç kaldın :)
Lafımı olur şekerim kullandıklarımı atmadım sen kesin istersin diye
Ben kantoronu stokladım hemde ipekhanımdan :) sen geç kaldın :)
beste hanfendüüüü, nazik, kibar, seviyeli, hatırşınas, dilli düdük ve zengin arkadaşımm... o çiftilği vakti zamanında zengin ettim, artık bizim mahalle pazarına takılıyom...hatta jelesecin yağını, tarladaki kantaronlardan bizzat kendim ellerimlen yapmayı planlıyom...sırf organik olsun diye, cimrilikten değil yanee
Hastane ziyaretine gelirken paket yap unutma
aman senin tenine değen bana alerji yapar bebem yenisini alıver
İmkanım olsa bende kendim yapmak istiyorum hadi sen yap bizide ekle müşteri listene hemen alırım valla başka alternatif Olmadıgından bende onları zengin etmeye devam ediyorum malesef
İmkanım olsa bende kendim yapmak istiyorum hadi sen yap bizide ekle müşteri listene hemen alırım valla başka alternatif Olmadıgından bende onları zengin etmeye devam ediyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?