Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ben nasıl kaçırdım yaaaa. çok geç buldum burayı çok.... gerçi ameliyat odanda parti yapcektik dimi orda ilk görenlerden olurum :D

parti şart özel geceliğimi aldım nlgpd makyaj yapacak :1: bütün kızlar toplandık parçası ile pozlar verilecek :24:

ziyarete gelen saz ekibinden altın takmalarını istemiştim değiştirdim :1:memorialin yanında ki eczaneden silikon bant alıp gelin çok lazım olacak :9:

Ne o pozlar öyle ? diller miller...görürüm seni Nisan da ameliyat olacağın zaman:19: Nldglp mmm canım cicim dersin :20: nazik arkadaşım benim:16:

ay gece senle ogülünün elindeyim demi bak unuttum :ssz: sana anne diyebilir miyim bana bak,beni sev:)))
narkoz sonrası kusarsam iğrenme ogülü iğrenirmiş :1:üstüme sakın kusma dedi:ssz:

Son düzenleme:
aledax;29415112[COLOR="#00FFFF"[/COLOR .!.:
]]Adamın sırrını vermeyın herkese:)
aledax;29415112[COLOR="#00FFFF"[/COLOR .!.:
Tüy kardeşimisiniz yoksa.Aynı şeytandan aldınız tüyleri herhalkı:)

Nlglpem bencede çok hoş tesaduf.17 mart bende de çok özeldir.

Adamın sırrı Mütevazi olması :1:

Son düzenleme:
ay gece senle ogülünün elindeyim demi bak unuttum :ssz: sana anne diyebilir miyim bana bak,beni sev:)))
narkoz sonrası kusarsam iğrenme ogülü iğrenirmiş :1:üstüme sakın kusma dedi:ssz:

Refekatçilere duyrulur!!!!!

Yengeçlerin midesi en hassas yeri.Hele narkoz sonrası iyi bakım lazım.Tabaklar elde beklenecek.

Hem kusmadan narkozdan çıktığın bellımı olur.Kusacaksınkı anlayacaksın olay bitti::1::1:

Ben evden poşet ,tas mas götürüyom çantamda:1::1::1:ektsra kalın poşet.sarıp sarmalayıp dışarıya atabilmek için.

Yengeçlerin midesi en hassas yeri.Hele narkoz sonrası iyi bakım lazım.Tabaklar elde beklenecek.

Hem kusmadan narkozdan çıktığın bellımı olur.Kusacaksınkı anlayacaksın olay bitti::1::1:

Ben evden poşet ,tas mas götürüyom çantamda:1::1::1:ektsra kalın poşet.sarıp sarmalayıp dışarıya atabilmek için.

Bu duyuru için sana 2.gün beleş tatil veriyorum :1:

ağzını öpeyim:54: midesi,kalbi her bi yeri hassas yengecin :ssz: ben kusmadan rahat edemem mümkün değil :1:

ben memede eşimin üzerine kusmuştum adamın gıkı çıkmadı :1:

Şu anki halimi görmenizi isterdim artık altıma yapacağım gülmekten :60: Salonda oturuyordum.Birden laptopla kalkınca eşim sordu ''nereye'' cvp:tuvalete :60:

Bu duyuru için sana 2.gün beleş tatil veriyorum :1:

ağzını öpeyim:54: midesi,kalbi her bi yeri hassas yengecin :ssz: ben kusmadan rahat edemem mümkün değil :1:

ben memede eşimin üzerine kusmuştum adamın gıkı çıkmadı :1:

yok bebeem ben almiim kusmuğunu musmuğunu ıykkk:( 7*24 hemşire ne güne duruyo? sen kus biz ogülüyle palladium da alışverişe:)))

yok bebeem ben almiim kusmuğunu musmuğunu ıykkk:( 7*24 hemşire ne güne duruyo? sen kus biz ogülüyle palladium da alışverişe:)))

gebertirim ameliyat sonrası dibimde olsun herkes :20:

Tahmin edebiliyorum:1: gülerken gülerken birden sesin gitmiştir kesin hani hık hık hık ses çıkar senden.Sanki seni biri boğazlıo gibi bir ses :60:

gitti gitti de su içtim :1:gülerken bi gün hakkın rahmetine kavuşacağım :ssz:

Ahah aslında ben de kusangillerdenim ama ilk ameliyat sonrası anestezistlee hep bakın kusarım filan dedim. Mide koruyucular mı varmış neymiş, onlardan ysptılar rahat arlattım sonrakileri. Gerçi burda sizlerin çömezi sayılırım da işte anesteziste bi söyle jelesec bendeki gibi işe yarar belki:D

Ahah aslında ben de kusangillerdenim ama ilk ameliyat sonrası anestezistlee hep bakın kusarım filan dedim. Mide koruyucular mı varmış neymiş, onlardan ysptılar rahat arlattım sonrakileri. Gerçi burda sizlerin çömezi sayılırım da işte anesteziste bi söyle jelesec bendeki gibi işe yarar belki:D

ben kusunca yeniden doğmuş gibi oldum o kadar rahatladım yani :ssz:tamam söylerim sağol bilgi için

Back