Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Hadin bakalım behlül kaçar bugün ogülü yüzünden işim kaldı :102:telimi sürekli aradı ameliyat tarihini cumartesine al diye illa gelecek meraklı kusmuğu görecek kaçarı yok

Postit Cem yılmaz gibi hatunsun güldürdün gece gece beni bende yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Hadin bakalım behlül kaçar bugün ogülü yüzünden işim kaldı :102:telimi sürekli aradı ameliyat tarihini cumartesine al diye illa gelecek meraklı kusmuğu görecek kaçarı yok

belki kusmassın.... bana hiç dokunmadıydı anestezi bünyem öküz gibiydi sanırım

Postit Cem yılmaz gibi hatunsun güldürdün gece gece beni bende yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Aynen çok güldüm de hadi dedim geyiğe sarıp da ban yemeyeyim yoksa cevabımı verecektim de Ziira birileri aportta alışkanlık yapmış kötü bildirim butonu

Oooooo kimler gelmiş ausencia naber canım Donlar tamam mı yıkadın astın mı

uleeeeen gece gece altıma kaçıracağım gülmekten bünyeni yerim senin öküz gibi

Bi de bana dersin yaşlısın diye.Dön de kendine bak kaçıra kaçıra bi hal oldun Aneye söölim de sana ara bez hazırlasın 1 poşet bant yanına sarıveririm bezleri hediye niyetine

Oooooo kimler gelmiş ausencia naber canım Donlar tamam mı yıkadın astın mı

Yıkadım , astım , kuruttum şekerim , Ütüledim bile paçalıları pres ütüye gönderdim

Yahu deminden beri görüyorm yazdıklarını , aaay çatladım , oyyy çok güldüm diye ...dedim ne oluyooor burada , bir bakayım

Hobaaa , eğlence var diye geldim ekşına döndü film .

Jelesec canım , arkadaş yanlış anladı sanırım ; hassas girdi olaya

Konu kapatılabilir mi lütfen...

Ve hanımefendi, üye sizle samimi olmadan espri yapmış olabilir, bu bir hatadır tamam ama yazdıklarınız, üstelik uyarıma rağmen yazdıklarınız saygısızlıktır.
Üyenin yazdıklarını uygunsuz bulduysanız aşağılamak yerine kötü içerik bildirimi yapabilirdiniz...

:))) hamarat arkadaşım benim

bedava burada gülmek gel gül katıl güldür canım

yok canım bi şey bi kahve yapayım kendime istermisin sende
iki dakka ayrıldıydım sayfadan kahve süper olur ya teşekkür ederim canım ellerine sağlık....
Tam aradığım şey işte , tek eksiğim estetik yok :26:

Yanlış anlaşılmasın ihtiyacım yok değil ,sadece estetik yok

eğlence burda, muhabbet burda, fit hatunlar burda estetikli olsun olmasın.....

Tam aradığım şey işte , tek eksiğim estetik yok :26:

Yanlış anlaşılmasın ihtiyacım yok değil ,sadece estetik yok

estetik şart değil :) herkesin ihtiyacı var beğenmediği bi yerleri var nasıl gidiyor diyet kaç kilo verdin hıııım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…