Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

tek merdivenle olmuyor, jillian michaels'i tavsiye ederim ;) Bu topikte herkes denedi ama benim dışımda bitiren olmadı:ssz:

ben de denedim :D ikinci bölümü bitirdim hatta ama sonra dizimden rahatsızlandım devam edemedim.... çok canım yanıyodu eğilip kalkarken. şimdi de ameliyat oldum o hareketler ağır... ay bahane sıralamış gibi oldum ama valla öle değil :D

Buradayım canım ciğerim :23:

nasıl poz verilir ona çalışıyorum aynada :1:senden aşağı kalırsam olmaz :34:pozların yakıyor yanına uzanasım geldi :16:

Tatlısınnnnnn:1:

Sen hele bir gerim gerim gerdir.Sonrada buralarda gerim gerim geril.

Albumun alasını yaparız.Zira hayranların oldukça fazla.Sanatsal bir albüm hazırlarız.Her türlü pozu yakalarız.İhtiyacın yok ama:1:

Genede özel birşey olmalı.

Uzanırken ayakta farketmez.:1::1:Maksat gönüller şenlensin:1::1:

Eskı albumleri açtırma bana:4:

ben de denedim :D ikinci bölümü bitirdim hatta ama sonra dizimden rahatsızlandım devam edemedim.... çok canım yanıyodu eğilip kalkarken. şimdi de ameliyat oldum o hareketler ağır... ay bahane sıralamış gibi oldum ama valla öle değil :D

Bende denedim.3.günden ileri gidemedim.Cidden zor.

Ne zorlukları atlatmış biri olaraka jilian benı pes ettirdi.

Oglknyi gördükçe bir daha başlayasım var ama.Bakalım.4. günü görmeliyimmmm.:1::1::1:

En iyisi pilates bol nefes gevşek beden..10 numara.

Merhaba kizlar,

Ara ara ugrayabiliyorum yazdiklarinizi yeni gordum:)

Yarin sabah 8.30 da etiler esteworld de hakan gence ye ameliyat olacagim,cok heyecanliyim cookk,bu arada bende gogus hic yok o yuzden anca b cup olabilecegim,kac cc konulacagini da yarin ameliyatta deneyecek hakan bey,ele gelen bi meme olsun yeter:)

Sağ salım bir amelıyat diliyorum.Şimdiden geçmiş olsun papatya.Memelen ve dön:1:

Tatlısınnnnnn:1:

Sen hele bir gerim gerim gerdir.Sonrada buralarda gerim gerim geril.

Albumun alasını yaparız.Zira hayranların oldukça fazla.Sanatsal bir albüm hazırlarız.Her türlü pozu yakalarız.İhtiyacın yok ama:1:

Genede özel birşey olmalı.

Uzanırken ayakta farketmez.:1::1:Maksat gönüller şenlensin:1::1:

Eskı albumleri açtırma bana:4:

Bi daha söyle tatlı olduğumu bilmeyenler öğrensin :28::1:

gerileceğim az kaldı sayılı haftalar çabuk geçer albümü yapar K.K.nın en iyi albümü ödülünü kaparım :32: sorma seveniyle sevmeyeniyle popüler üyeyim :9: özel olması şart beraberde 2.foto koyarız yengeç burcu hatunları olarak :21:

bana her tür uyar amuda kalkamam bi haberiin ola :16:

gerileceğim az kaldı sayılı haftalar çabuk geçer albümü yapar K.K.nın en iyi albümü ödülünü kaparım :32: sorma seveniyle sevmeyeniyle popüler üyeyim :9: özel olması şart beraberde 2.foto koyarız yengeç burcu hatunları olarak :21:

pOpüleriten o kaaa yüksekse ben napıyımm tatlısınnnn:)

Anket açılır senın için.Yılın albümü.

2 de koyarız 4 de.Nasılsa ince bel garantısı var.Bizim gibi sonrada yırtınmaya gerek bırakmıyo Hoca.Direk inceltip kullanıma sunuyor:1::1:

Bende denedim.3.günden ileri gidemedim.Cidden zor.

Ne zorlukları atlatmış biri olaraka jilian benı pes ettirdi.

Oglknyi gördükçe bir daha başlayasım var ama.Bakalım.4. günü görmeliyimmmm.:1::1::1:

En iyisi pilates bol nefes gevşek beden..10 numara.
ben bfit e başladıydım ama araya ameliyat girdi. o daha kolay :D şimdi iyleşmeyi bekliyorum devam etmek için....

vayyy fotoları dört gözle bekliycimmmmmm

pOpüleriten o kaaa yüksekse ben napıyımm tatlısınnnn:)

Anket açılır senın için.Yılın albümü.

2 de koyarız 4 de.Nasılsa ince bel garantısı var.Bizim gibi sonrada yırtınmaya gerek bırakmıyo Hoca.Direk inceltip kullanıma sunuyor:1::1:

o kaaaa yüksek vallahi ben nereye beni takip eden oraya :ssz:

Kazen beye ileteyim bu fikri ankete bu başlığı koysun K.K.da ekşını görsün :27::9:

sorma baycan hoca benden popüler forumda adamda şeytan tüyü mü var ne 10.doktor dolaşan da gene ona geliyor :23:inceltsin hele beni incecik yapsın :21:

ben bfit e başladıydım ama araya ameliyat girdi. o daha kolay :D şimdi iyleşmeyi bekliyorum devam etmek için....

vayyy fotoları dört gözle bekliycimmmmmm

başım gözüm üstüne linakcım :29: sen iste sana özel defile yapayım ameliyat sonrası :9:meme küçültme ameliyatı sonrası topik iyi bilir canlı canlı meme gösterme buluşmaları çok yaptım:1:

Nldglpem evliliğiniz balık burcu yani.

Benım yavrularda 17 mart doğumlu.Ne güzel tevafuk.

Kutlu mutlu olsun.sağlıkla nice senelere inşallah

Aledax cım gerçekten çok büyük tesadüf:) Allah uzun ömürler versin inşallah.Teşekkür ederim güzel dileklerin için:)

öyleyim...sabahki mesajıma bak ne yazmışım...mutluyum huzurluyummmm :32::21::23:

HEp öyle ol hep öyle...

Panter gibi hatunsun :23:senin hızına bi topik yetişemez bebem :16:

dur daha yaşın kaç başın kaç bak nlglpdede 50.yaş oldu her gece barda gönlüm hovarda durumunda :1:

Niayyyyyyyyttttttt biri benim adımı mı zikretti:41:

Hayıll en büyük albümm benim albümm:32::32::32:

o kaaaa yüksek vallahi ben nereye beni takip eden oraya :ssz:

Kazen beye ileteyim bu fikri ankete bu başlığı koysun K.K.da ekşını görsün :27::9:

sorma baycan hoca benden popüler forumda adamda şeytan tüyü mü var ne 10.doktor dolaşan da gene ona geliyor :23:inceltsin hele beni incecik yapsın :21:

Adamın sırrını vermeyın herkese:)Tüy kardeşimisiniz yoksa.Aynı şeytandan aldınız tüyleri herhalkı:)

Nlglpem bencede çok hoş tesaduf.17 mart bende de çok özeldir.

başım gözüm üstüne linakcım :29: sen iste sana özel defile yapayım ameliyat sonrası :9:meme küçültme ameliyatı sonrası topik iyi bilir canlı canlı meme gösterme buluşmaları çok yaptım:1:

ben nasıl kaçırdım yaaaa. çok geç buldum burayı çok.... gerçi ameliyat odanda parti yapcektik dimi orda ilk görenlerden olurum :D

Back