:76::76::76:
ben nasıl kaçırdım yaaaa. çok geç buldum burayı çok.... gerçi ameliyat odanda parti yapcektik dimi orda ilk görenlerden olurum
Ne o pozlar öyle ? diller miller...görürüm seni Nisan da ameliyat olacağın zamanNldglp mmm canım cicim dersin nazik arkadaşım benim
aledax;29415112[COLOR="#00FFFF"[/COLOR .!.:]]Adamın sırrını vermeyın herkese:)
aledax;29415112[COLOR="#00FFFF"[/COLOR .!.:Tüy kardeşimisiniz yoksa.Aynı şeytandan aldınız tüyleri herhalkı:)
Nlglpem bencede çok hoş tesaduf.17 mart bende de çok özeldir.
Adamın sırrı Mütevazi olması
birde nazik çok nazik.Alinazık hatta
ay gece senle ogülünün elindeyim demi bak unuttumsana anne diyebilir miyim bana bak,beni sev:)))
narkoz sonrası kusarsam iğrenme ogülü iğrenirmişüstüme sakın kusma dedi
Refekatçilere duyrulur!!!!!
Yengeçlerin midesi en hassas yeri.Hele narkoz sonrası iyi bakım lazım.Tabaklar elde beklenecek.
Hem kusmadan narkozdan çıktığın bellımı olur.Kusacaksınkı anlayacaksın olay bitti:
Ben evden poşet ,tas mas götürüyom çantamdaektsra kalın poşet.sarıp sarmalayıp dışarıya atabilmek için.
Refekatçilere duyrulur!!!!!
Yengeçlerin midesi en hassas yeri.Hele narkoz sonrası iyi bakım lazım.Tabaklar elde beklenecek.
Hem kusmadan narkozdan çıktığın bellımı olur.Kusacaksınkı anlayacaksın olay bitti:
Ben evden poşet ,tas mas götürüyom çantamdaektsra kalın poşet.sarıp sarmalayıp dışarıya atabilmek için.
Şu anki halimi görmenizi isterdim artık altıma yapacağım gülmektenSalonda oturuyordum.Birden laptopla kalkınca eşim sordu ''nereye'' cvp:tuvalete
Bu duyuru için sana 2.gün beleş tatil veriyorum
ağzını öpeyimmidesi,kalbi her bi yeri hassas yengecin ben kusmadan rahat edemem mümkün değil
ben memede eşimin üzerine kusmuştum adamın gıkı çıkmadı
bende o durumdayım masa sandalye sallanıyor gülmekten
yok bebeem ben almiim kusmuğunu musmuğunu ıykkk7*24 hemşire ne güne duruyo? sen kus biz ogülüyle palladium da alışverişe:)))
Tahmin edebiliyorumgülerken gülerken birden sesin gitmiştir kesin hani hık hık hık ses çıkar senden.Sanki seni biri boğazlıo gibi bir ses
:)
ekliyeyim de sarı çizmeli memet aga
gebertirim ameliyat sonrası dibimde olsun herkes
Gebertirim misizi nazik olmaya davet ediyorum sayın mikserlenk
gitti gitti de su içtimgülerken bi gün hakkın rahmetine kavuşacağım
Ahah aslında ben de kusangillerdenim ama ilk ameliyat sonrası anestezistlee hep bakın kusarım filan dedim. Mide koruyucular mı varmış neymiş, onlardan ysptılar rahat arlattım sonrakileri. Gerçi burda sizlerin çömezi sayılırım da işte anesteziste bi söyle jelesec bendeki gibi işe yarar belki
Bu gece senin kesin uyku kaçar,sen de kovalar
nöbeti devralmaya geldimuykusu gelen gönül rahatlığıyla uyusun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?