Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

bir günaydın çakıp gene kaçmış benımki:1::1:

Meşgul kadın kimbilir ne alemde şu anda.Geldiğinde yazar belki:1::1::1:Güzel ve hayırlı haberlerle dönde beklediğimize değsin tatliş.

Buradayım canım ciğerim :23:

nasıl poz verilir ona çalışıyorum aynada :1:senden aşağı kalırsam olmaz :34:pozların yakıyor yanına uzanasım geldi :16:

hızınıza yetişemiyorum ben ya ..
parmaklarımmı yavaş yaşım mı geçti anlayamadım gitti jelommm:ssz:

hızınıza yetişemiyorum ben ya ..
parmaklarımmı yavaş yaşım mı geçti anlayamadım gitti jelommm:ssz:

Panter gibi hatunsun :23:senin hızına bi topik yetişemez bebem :16:

dur daha yaşın kaç başın kaç bak nlglpdede 50.yaş oldu her gece barda gönlüm hovarda durumunda :1:

Panter gibi hatunsun :23:senin hızına bi topik yetişemez bebem :16:

dur daha yaşın kaç başın kaç bak nlglpdede 50.yaş oldu her gece barda gönlüm hovarda durumunda :1:

reel de rakipsizim de burada o hız işe yaramıyor güzelim...
nlglp idol zaten nasıl bir enerjidir anlamadım gitti ders almam lazım ders:)
benim içim çürümüş resmen bu arada face den bende eklenmek ve eklemek istiyorum bilginize arz ederim:34:

reel de rakipsizim de burada o hız işe yaramıyor güzelim...
nlglp idol zaten nasıl bir enerjidir anlamadım gitti ders almam lazım ders:)
benim içim çürümüş resmen bu arada face den bende eklenmek ve eklemek istiyorum bilginize arz ederim:34:

hahahahhah rakipsiz arkadaşım benim:)

sorma onun hızına kimse yetişemez :10::9:

ekle beni canikom face ye

OOHHHHH

ben orda adabı muhaşeret kurallarını öğretirken, siz burda geyikte...reva mı bu ulennnnnn:1::1:

Merhaba kizlar,

Ara ara ugrayabiliyorum yazdiklarinizi yeni gordum:)

Yarin sabah 8.30 da etiler esteworld de hakan gence ye ameliyat olacagim,cok heyecanliyim cookk,bu arada bende gogus hic yok o yuzden anca b cup olabilecegim,kac cc konulacagini da yarin ameliyatta deneyecek hakan bey,ele gelen bi meme olsun yeter:)

Merhaba kizlar,

Yarin sabah 8.30 da etiler esteworld de hakan gence ye ameliyat olacagim,cok heyecanliyim cookk,bu arada bende gogus hic yok o yuzden anca b cup olabilecegim,kac cc konulacagini da yarin ameliyatta deneyecek hakan bey,ele gelen bi meme olsun yeter:)

hadi bakalım papatyammm,
kuzu gibi yat koç gibi kalk. Herşey istediğin gibi olsun, mümkün olan en büyük meme senin olsun:1:. Geyiğimizin samanthası ol emi:23:
yarın sabah dualarımız seninle...

9. kata in çık bak gör kilo milo kalmaz :) memeler küçülünce göbek çok göze batmaya başlıyo dimi

hadi bakalım inşallah güzel sonuçlarla uyanırsın. Kaçta ameliyatın, dua edelim sana. Gerçi jelesece söyleyelim, o yasinleri ardarda sıralar:34:
aynen göbek saklanıyomuş memeler varken... ben burdayım diyip duruyo ameliyattan beri..... merdivenlerle olur mu bu iş dersin.... havalar da bi sıcak bi soğuk dışarda da yürüyemiyorum....

Merhaba kizlar,

hadi güzelce ol da gel.... çok güzel ve kolay ve de rahat bi süreç geçirirsin inşaallah....

aynen göbek saklanıyomuş memeler varken... ben burdayım diyip duruyo ameliyattan beri..... merdivenlerle olur mu bu iş dersin.... havalar da bi sıcak bi soğuk dışarda da yürüyemiyorum....

hadi güzelce ol da gel.... çok güzel ve kolay ve de rahat bi süreç geçirirsin inşaallah....

Tesekkur ederim hayirlisiyla su sureci bi atlatayim da bebislerime kavusiyim artik

tek merdivenle olmuyor, jillian michaels'i tavsiye ederim ;) Bu topikte herkes denedi ama benim dışımda bitiren olmadı:ssz:

Back