Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

tek merdivenle olmuyor, jillian michaels'i tavsiye ederim Bu topikte herkes denedi ama benim dışımda bitiren olmadı

ben de denedim ikinci bölümü bitirdim hatta ama sonra dizimden rahatsızlandım devam edemedim.... çok canım yanıyodu eğilip kalkarken. şimdi de ameliyat oldum o hareketler ağır... ay bahane sıralamış gibi oldum ama valla öle değil

Buradayım canım ciğerim

nasıl poz verilir ona çalışıyorum aynada senden aşağı kalırsam olmaz pozların yakıyor yanına uzanasım geldi

Tatlısınnnnnn

Sen hele bir gerim gerim gerdir.Sonrada buralarda gerim gerim geril.

Albumun alasını yaparız.Zira hayranların oldukça fazla.Sanatsal bir albüm hazırlarız.Her türlü pozu yakalarız.İhtiyacın yok ama

Genede özel birşey olmalı.

Uzanırken ayakta farketmez.Maksat gönüller şenlensin

Eskı albumleri açtırma bana

Bende denedim.3.günden ileri gidemedim.Cidden zor.

Ne zorlukları atlatmış biri olaraka jilian benı pes ettirdi.

Oglknyi gördükçe bir daha başlayasım var ama.Bakalım.4. günü görmeliyimmmm.

En iyisi pilates bol nefes gevşek beden..10 numara.

Sağ salım bir amelıyat diliyorum.Şimdiden geçmiş olsun papatya.Memelen ve dön

Bi daha söyle tatlı olduğumu bilmeyenler öğrensin

gerileceğim az kaldı sayılı haftalar çabuk geçer albümü yapar K.K.nın en iyi albümü ödülünü kaparım sorma seveniyle sevmeyeniyle popüler üyeyim özel olması şart beraberde 2.foto koyarız yengeç burcu hatunları olarak

bana her tür uyar amuda kalkamam bi haberiin ola

pOpüleriten o kaaa yüksekse ben napıyımm tatlısınnnn:)

Anket açılır senın için.Yılın albümü.

2 de koyarız 4 de.Nasılsa ince bel garantısı var.Bizim gibi sonrada yırtınmaya gerek bırakmıyo Hoca.Direk inceltip kullanıma sunuyor

hahhahhahah son yazan üye iy kapak yapmış sana nlglpdede nazik arkadaşım

ben bfit e başladıydım ama araya ameliyat girdi. o daha kolay şimdi iyleşmeyi bekliyorum devam etmek için....

vayyy fotoları dört gözle bekliycimmmmmm

o kaaaa yüksek vallahi ben nereye beni takip eden oraya

Kazen beye ileteyim bu fikri ankete bu başlığı koysun K.K.da ekşını görsün

sorma baycan hoca benden popüler forumda adamda şeytan tüyü mü var ne 10.doktor dolaşan da gene ona geliyor inceltsin hele beni incecik yapsın

ben bfit e başladıydım ama araya ameliyat girdi. o daha kolay şimdi iyleşmeyi bekliyorum devam etmek için....

vayyy fotoları dört gözle bekliycimmmmmm

başım gözüm üstüne linakcım sen iste sana özel defile yapayım ameliyat sonrası meme küçültme ameliyatı sonrası topik iyi bilir canlı canlı meme gösterme buluşmaları çok yaptım

Nldglpem evliliğiniz balık burcu yani.

Benım yavrularda 17 mart doğumlu.Ne güzel tevafuk.

Kutlu mutlu olsun.sağlıkla nice senelere inşallah

Aledax cım gerçekten çok büyük tesadüf:) Allah uzun ömürler versin inşallah.Teşekkür ederim güzel dileklerin için:)

öyleyim...sabahki mesajıma bak ne yazmışım...mutluyum huzurluyummmm

HEp öyle ol hep öyle...

Panter gibi hatunsun senin hızına bi topik yetişemez bebem

dur daha yaşın kaç başın kaç bak nlglpdede 50.yaş oldu her gece barda gönlüm hovarda durumunda

Niayyyyyyyyttttttt biri benim adımı mı zikretti

Hayıll en büyük albümm benim albümm

Adamın sırrını vermeyın herkese:)Tüy kardeşimisiniz yoksa.Aynı şeytandan aldınız tüyleri herhalkı:)

Nlglpem bencede çok hoş tesaduf.17 mart bende de çok özeldir.

başım gözüm üstüne linakcım sen iste sana özel defile yapayım ameliyat sonrası meme küçültme ameliyatı sonrası topik iyi bilir canlı canlı meme gösterme buluşmaları çok yaptım

ben nasıl kaçırdım yaaaa. çok geç buldum burayı çok.... gerçi ameliyat odanda parti yapcektik dimi orda ilk görenlerden olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…