tek merdivenle olmuyor, jillian michaels'i tavsiye ederimBu topikte herkes denedi ama benim dışımda bitiren olmadı
Buradayım canım ciğerim
nasıl poz verilir ona çalışıyorum aynadasenden aşağı kalırsam olmaz pozların yakıyor yanına uzanasım geldi
ben de denedimikinci bölümü bitirdim hatta ama sonra dizimden rahatsızlandım devam edemedim.... çok canım yanıyodu eğilip kalkarken. şimdi de ameliyat oldum o hareketler ağır... ay bahane sıralamış gibi oldum ama valla öle değil
Merhaba kizlar,
Ara ara ugrayabiliyorum yazdiklarinizi yeni gordum:)
Yarin sabah 8.30 da etiler esteworld de hakan gence ye ameliyat olacagim,cok heyecanliyim cookk,bu arada bende gogus hic yok o yuzden anca b cup olabilecegim,kac cc konulacagini da yarin ameliyatta deneyecek hakan bey,ele gelen bi meme olsun yeter:)
Tatlısınnnnnn
Sen hele bir gerim gerim gerdir.Sonrada buralarda gerim gerim geril.
Albumun alasını yaparız.Zira hayranların oldukça fazla.Sanatsal bir albüm hazırlarız.Her türlü pozu yakalarız.İhtiyacın yok ama
Genede özel birşey olmalı.
Uzanırken ayakta farketmez.Maksat gönüller şenlensin
Eskı albumleri açtırma bana
Bi daha söyle tatlı olduğumu bilmeyenler öğrensin
gerileceğim az kaldı sayılı haftalar çabuk geçer albümü yapar K.K.nın en iyi albümü ödülünü kaparımsorma seveniyle sevmeyeniyle popüler üyeyim özel olması şart beraberde 2.foto koyarız yengeç burcu hatunları olarak
bana her tür uyar amuda kalkamam bi haberiin ola
Sağ salım bir amelıyat diliyorum.Şimdiden geçmiş olsun papatya.Memelen ve dön
vay anasını nasıl bu kadar hazır cevapsınız yahu:26::26:
çok çiğ köfte yerim ondan mı açep
senin yedigin köfte beyne gidiyor da benim ki nereye gidiyor acaba
ben bfit e başladıydım ama araya ameliyat girdi. o daha kolayBende denedim.3.günden ileri gidemedim.Cidden zor.
Ne zorlukları atlatmış biri olaraka jilian benı pes ettirdi.
Oglknyi gördükçe bir daha başlayasım var ama.Bakalım.4. günü görmeliyimmmm.
En iyisi pilates bol nefes gevşek beden..10 numara.
gerileceğim az kaldı sayılı haftalar çabuk geçer albümü yapar K.K.nın en iyi albümü ödülünü kaparımsorma seveniyle sevmeyeniyle popüler üyeyim özel olması şart beraberde 2.foto koyarız yengeç burcu hatunları olarak
pOpüleriten o kaaa yüksekse ben napıyımm tatlısınnnn:)
Anket açılır senın için.Yılın albümü.
2 de koyarız 4 de.Nasılsa ince bel garantısı var.Bizim gibi sonrada yırtınmaya gerek bırakmıyo Hoca.Direk inceltip kullanıma sunuyor
ben bfit e başladıydım ama araya ameliyat girdi. o daha kolayşimdi iyleşmeyi bekliyorum devam etmek için....
vayyy fotoları dört gözle bekliycimmmmmm
Nldglpem evliliğiniz balık burcu yani.
Benım yavrularda 17 mart doğumlu.Ne güzel tevafuk.
Kutlu mutlu olsun.sağlıkla nice senelere inşallah
öyleyim...sabahki mesajıma bak ne yazmışım...mutluyum huzurluyummmm
Panter gibi hatunsunsenin hızına bi topik yetişemez bebem
dur daha yaşın kaç başın kaç bak nlglpdede 50.yaş oldu her gece barda gönlüm hovarda durumunda
Niayyyyyyyyttttttt biri benim adımı mı zikretti
Hayıll en büyük albümm benim albümm
o kaaaa yüksek vallahi ben nereye beni takip eden oraya
Kazen beye ileteyim bu fikri ankete bu başlığı koysun K.K.da ekşını görsün
sorma baycan hoca benden popüler forumda adamda şeytan tüyü mü var ne 10.doktor dolaşan da gene ona geliyorinceltsin hele beni incecik yapsın
başım gözüm üstüne linakcımsen iste sana özel defile yapayım ameliyat sonrası meme küçültme ameliyatı sonrası topik iyi bilir canlı canlı meme gösterme buluşmaları çok yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?