Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Teşekkür ettim bebeem:16: Aslında bugün esas 17 Mart 1989 ....ne komik di mi? 2013 neree,1989 nere:50: :24: çok sene çook

maşallah:nazar: sarı şekerim...darısı başımıza..geçen sene biz de k.validemlerin 50.yılını kutlamıştık da benim bile içim bi tuhaf olmuştu..Size de rabbim 50.yılları göstersin, yine buradan yazıp kutluyor oluruz belki kim bilir..

günaydın topik, hepinize güzel, mutlu bir hafta diliyorum:16:

fındık burunlu aledax
senin yavruların da d.günleri kutlu olsun..Yüzleri bi ömür gülsün...

fındık burunlu aledax
senin yavruların da d.günleri kutlu olsun..Yüzleri bi ömür gülsün...

Amin İnşallah ablası:)

Çok teşekkur ederim ogltkn ciğim.Hepimizin yavruları için sağlık afiyet bereket dilerim bende.

Fındık burun olmasakta olma yolunda azmediyoruz.Şimdilik fındık, fındık içi oldumu tamamdır.Çifte kavrulmuş.

bir günaydın çakıp gene kaçmış benımki:1::1:

Meşgul kadın kimbilir ne alemde şu anda.Geldiğinde yazar belki:1::1::1:Güzel ve hayırlı haberlerle dönde beklediğimize değsin tatliş.

ameliyat hazırlığında arkadaş..gardrop düzenleme olayına dalmış :1:

nerde bizim geyikçiler, hadi gelin. Çok neşeliyim, çok huzurlu ve mutluyum. İki lafın belini kıralım hadiii:32:

iyiyim canım memişler de ben de iyiyim yavaş yavaş giyinmeye süslenmeye başladım :D ay ne büyük mutluluk minik memişler :D
biraz kilo problemi var onu da yendik mi benden iyisi yok....

9. kata in çık bak gör kilo milo kalmaz :) memeler küçülünce göbek çok göze batmaya başlıyo dimi

Meme buyutme amelıyatı olacagın canım,0 ı 1 yapmaya calısıcam yanı:1:

hadi bakalım inşallah güzel sonuçlarla uyanırsın. Kaçta ameliyatın, dua edelim sana. Gerçi jelesece söyleyelim, o yasinleri ardarda sıralar:34:

İnşallah güzel olurlar, sen de meme kucultme ameliyatı oldun di mi,herkesin derdi ayrı işte:44:

biri küçültür biri büyütür...keşke şu meme boyutu standart olsaydı...herkes aynı cup ne güzel olurdu dimi. Seninki büyük, benimki küçük muhabbeti olmazdı:1:

Back