Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ha haaa
delüüüüü, çok güldürdün beni :)
ee naber bebekim? varmı bi dedikodu![]()
linak selamnaber nasıl gidiyor diyet
çok güldüm yazdıklarıma
doktora sonsuz sevgi duymak nassı bi şey çözemedim çözemem de :26::26::26:
iyidir bebek keyifler hoş bende
var var olmaz mımercimek haşlandı fırına sürüldü
![]()
valla daha sabah başladımşimdilik iyi
görcez marifetlerimi.... diyet yapayım derken kilo almazzsam iyidir. 9. katta oturuyorum asansörsüz çıkmayı gözüm yemezdi bugün asansör kullanmadım anneme gittim geldim. annem de 5. katta oturuyo bu arada... hareketimizi arttırmamız gerekiyomuş bi yerden başladım hayırlısı. yalnız son katlarda merdivene yapışık çıktım
![]()
Slm kızlar kocamann uzun uzun bi aradan sonra geldim yine kafa dagıtayım özlemişim sizi nasılsınız bakimmmm topigin fistukları??![]()
![]()
![]()
hadi bakalım gaza gelmişsin bu bile yeter9.kata 2.kere in çık bak nasıl fark eder
evet canım gaza geldim umarım yarı yolda bitmez gazson katları kendimde olmadan çıktım
ben çıktıkça merdiven çoğalıyodu sanki
![]()
Hala 822 demisiniz tembeller :) hepinizi çok özledim bu ara çok yoğun günler geçiriyorum o yüzden girmedim hiç siteye girince çöküp kalıyorumumarım hepiniz iyisinizdir herşey yolundadır :)
![]()
hadi bakalım gaza gelmişsin bu bile yeter9.kata 2.kere in çık bak nasıl fark eder
evet canım gaza geldim umarım yarı yolda bitmez gazson katları kendimde olmadan çıktım
ben çıktıkça merdiven çoğalıyodu sanki
![]()
benim hep yarı yolda gazım bittitembelim tembel bas bas paraları estetiğe durumu
![]()
Kızlar nisan 20.si gibi işi gücü halledin benim ameliyatım olabilir partiye herkes davetli gelen çeyrek altın getirsin![]()