• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

:1::1::1: çok güldüm yazdıklarıma :1:

doktora sonsuz sevgi duymak nassı bi şey çözemedim çözemem de :26::26::26:

Bestem en sevdiğim en çok özlediğim arkadaşım :16: nerelerdesin hallet işi bana haber ver valizimi hazırlayayım bu yaz sendeyim haberin ola :24::24::24:

linak selam :3: naber nasıl gidiyor diyet

valla daha sabah başladım :D şimdilik iyi :D görcez marifetlerimi.... diyet yapayım derken kilo almazzsam iyidir. 9. katta oturuyorum asansörsüz çıkmayı gözüm yemezdi bugün asansör kullanmadım anneme gittim geldim. annem de 5. katta oturuyo bu arada... hareketimizi arttırmamız gerekiyomuş bi yerden başladım hayırlısı. yalnız son katlarda merdivene yapışık çıktım :D:52::52::52::52::52:

Slm kızlar kocamann uzun uzun bi aradan sonra geldim yine kafa dagıtayım özlemişim sizi nasılsınız bakimmmm topigin fistukları?? :1: :28: :9:

valla daha sabah başladım :D şimdilik iyi :D görcez marifetlerimi.... diyet yapayım derken kilo almazzsam iyidir. 9. katta oturuyorum asansörsüz çıkmayı gözüm yemezdi bugün asansör kullanmadım anneme gittim geldim. annem de 5. katta oturuyo bu arada... hareketimizi arttırmamız gerekiyomuş bi yerden başladım hayırlısı. yalnız son katlarda merdivene yapışık çıktım :D:52::52::52::52::52:

hadi bakalım gaza gelmişsin bu bile yeter :34: 9.kata 2.kere in çık bak nasıl fark eder

Slm kızlar kocamann uzun uzun bi aradan sonra geldim yine kafa dagıtayım özlemişim sizi nasılsınız bakimmmm topigin fistukları?? :1: :28: :9:

hoşgeldin nasıl gidiyor çalışmalar :23: Allah tez zamanda kavuştursun bebeye

Hala 822 demisiniz tembeller :) hepinizi çok özledim bu ara çok yoğun günler geçiriyorum o yüzden girmedim hiç siteye girince çöküp kalıyorum :17: umarım hepiniz iyisinizdir herşey yolundadır :):16:

Hala 822 demisiniz tembeller :) hepinizi çok özledim bu ara çok yoğun günler geçiriyorum o yüzden girmedim hiç siteye girince çöküp kalıyorum :17: umarım hepiniz iyisinizdir herşey yolundadır :):16:

sen yoksun ya yerimiz de sayıyoruz :31: gel dön yuvana sürüden ayrılanı kurt kapar :9::9:

iyiyiz iyi sen gelince daha iyi olacağız :16:

hadi bakalım gaza gelmişsin bu bile yeter :34: 9.kata 2.kere in çık bak nasıl fark eder

evet canım gaza geldim umarım yarı yolda bitmez gaz :D son katları kendimde olmadan çıktım :D ben çıktıkça merdiven çoğalıyodu sanki :D

benim hep yarı yolda gazım bitti :ssz: tembelim tembel bas bas paraları estetiğe durumu :ssz:

sarı şeker assolist neredesin :27: gelde iki dedikodu yapalım :23:

hayat paylaşınca güzel demi ama güzin abla :1::1::1::1:

Kızlar nisan 20.si gibi işi gücü halledin benim ameliyatım olabilir partiye herkes davetli gelen çeyrek altın getirsin :1::1::1:

Kızlar nisan 20.si gibi işi gücü halledin benim ameliyatım olabilir partiye herkes davetli gelen çeyrek altın getirsin :1::1::1:

belli oldu demek çok sevindim,hadi hayırlısı olsun. ben kaçıracağım galiba günü :50: çünkü 19 nisan evlilik yıldönümümüz herhalde istanbul dışında olacağız o hafta sonu .neyse bende eve gelir takarım altınını artık :1:

Back