evet canım yiyebilirsin afiyet olsun,mümkünse akşam 6 dan sonra yoğurt harici hiç bir şey yeme. eşimin çalıştığı yerde bir bayan 2 ayda tam 9 kilo vermiş beden olarakta 42 den 36 ya düşmüş,incelme daha fazla olmuş anlayacağınız. bu akşam 6 dan sonra yememe muhabbeti ile. çok acıkırsam meyveli yoğurt yada 8-10 tane badem falan yedim diyor. gündüz ekmek(tam buğday ekmeği unonun) yemiş hiç kesmedim ekmeği diyor canı çeken herşeyi yemiş 6 ya kadar . bilemem artık bana öyle söyledi. ama bende yapıyorum bunu ve veriyorum arkadaşlar.4 kilo oldu bende de.
Selam arkadaşım hoşgeldintabi sana serbest göster gıııı nlglpdede Ausencia, arkadaşım hemcinsim korkma.
İyidir canım sen nasılsın? diyete başladın hadi hayırlı olsun (fadıl takipte:))
Günaydınnn , sabah sabah ne güldüm ya ; ne eğlenceli başlıkmış burası yahu .
Gelmişken muhabbeti geçmişde olsa elim boş gelmeyeyim dedim ;
Eki Görüntüle 655195
Bu donlarda benim tüm topik ahalisine hediyem olsun
Evet canım , diyete başladım sabah yanmamış yumurtamı yedim11 kilo vereceğim sonra kutlayacağız.
Hadi size iyi muhabbetler , araya daldım affola
Günaydınnn , sabah sabah ne güldüm ya ; ne eğlenceli başlıkmış burası yahu .
Gelmişken muhabbeti geçmişde olsa elim boş gelmeyeyim dedim ;
Eki Görüntüle 655195
Bu donlarda benim tüm topik ahalisine hediyem olsun
Evet canım , diyete başladım sabah yanmamış yumurtamı yedim11 kilo vereceğim sonra kutlayacağız.
Hadi size iyi muhabbetler , araya daldım affola
kızlarr ruhum sıkılıyor yaşlanıyorum vücudum leke oldu yüzüm kırıştı sarktı 34 yaşında olurmu bu kadar yardım edinnnnn nolurrr bunalımdayım bide kocamla aram berbat anlaşamıyoruz çok kötüyüm çokk((((
pelinooooo selam, ogltkn arkadaşım yazar sana şimdi bu konularda çok deneyimli çok kitap okur kendisi
kızlarr ruhum sıkılıyor yaşlanıyorum vücudum leke oldu yüzüm kırıştı sarktı 34 yaşında olurmu bu kadar yardım edinnnnn nolurrr bunalımdayım bide kocamla aram berbat anlaşamıyoruz çok kötüyüm çokk((((
çocuklu olupda boşanan ve mutlu olan varmı ben mutlu değilim çocuklarda 12- 15 yaşında boşansam mutlu olurmuyum yada başka bir şehirde tek başıma yaşasam becerebilirmiyim az birikimim var ama çalışmıyorum boşananlar bana yazın lütfennnn
esinle aran niye bozuk bence biraz bunalmisin ondan öyle kirisik felan takmisin derdini söyle derman olalim bacummmmm
bak yüzüne benim kullandigim kremi önersem vichy serum ve lif aktif kremi varrr dene istersen
birde icindeki cocugu ne istedigine bak dün esimle yürüken kücük duvar gördüm esimi braktim duvarin üstünde cocuklar yürürya yürüdüm esim sen büyümüyecen len diye gülmekten yerlere yatti icindeki cocuk hep cocuk kalsinnn onun büyümesine izin verme
sen meyvede mi yemiyorsun 6.dan sonra, bizim evin adeti akşam 10.gibi meyve saatibende çok severim ( sevmediğim pek bi şey yok şükür )
az birikimle bir sey olmaz mukakkak isin olmali bosan veya bosanma diye bir sey diyemeyiz senin kararin sen yasiyorsunnnn
bosanmadan 6 ay esin olmadan ne hisedersin veya olunca ne hisedersin bir bakkk
benim içimdeki çocuğu öldürdüle onyedi yaşında evlendim eşim bendenn yirmi yaş büyük ben normal davranıyorum bana çocuk gibi davranma diyordu şimdi aradan onyedi yıl geçti ve ben hiç mutlu olamadık fiziken de uymadık benim boyum uzun onun kısa kel elli yaşında göbekli bir adam ruhen de uymadık derdi hep pada sevgi flan göstermedi hiç bide yün içlik giymezmi aynı dedem diyorum :)
çok acıkırsam 1 bardak süt içiyorum.zaten meyve ile aram pek iyi değil benim,ama en tehlikelisi meyve zaten,şeker olduğu için. sen meyve olayınıda gündüze al ve 1 taneden fazla tüketme canım
esinin hicmi iyi yönü yokkkk tamam fizik olarak senin istedigin gibi deyil
kötü biri olsa inamiyorumki cocuklarin olsun anne demek bazen gercek anne olmaktir yani cocuklarin her seyden önemli olmali önlari düsün benim cocuklarim her seyden canimdan bile kiymetlidirrr sende cocuklarin icin fedakarlik yapmalisin bence
esinin kötü olan yönlerini birak iyi yönlerine bakkk fizik felan gün gelip geciyor kalici olan vicdan merhamettir insan yas ilerleyince onu anliyor
pelinooooo selam, ogltkn arkadaşım yazar sana şimdi bu konularda çok deneyimli çok kitap okur kendisi
benim içimdeki çocuğu öldürdüle onyedi yaşında evlendim eşim bendenn yirmi yaş büyük ben normal davranıyorum bana çocuk gibi davranma diyordu şimdi aradan onyedi yıl geçti ve ben hiç mutlu olamadık fiziken de uymadık benim boyum uzun onun kısa kel elli yaşında göbekli bir adam ruhen de uymadık derdi hep pada sevgi flan göstermedi hiç bide yün içlik giymezmi aynı dedem diyorum :)
madem kitap okurum, yazayım...gerci okuduğum kitaplar "kırışıklıkla" ilgili ama neyse
pelinoo,
sana şimdi sorarlar, derler ki 17 yaşındayken de bu adam senden 20 yaş büyüktü, boyu o zaman da senden kısaydı. Fizikle ilgili yazdıklarını ben şahsen hoş karşılamadım. Bak kendin de diyorsun, yüzüm kırıştı, yaşlanıyorum...Yıllara meydan okuyabilen, hep genç kalabilen, zamanla kilo almayan insan var mı? Eşinin fiziksel özelliklerini bu kadar acımasızca bence eleştirmemelisin. Karakter olarak zıt olabilirsiniz, geçinemiyor olabilirsiniz, orasını bilemem. İçini boşaltmak dertleşmek istiyor olabilirsin ancak burası adı üstünde "geyik" topiği...biz seni tam olarak anlayamayız..Belki seninle aynı şeyleri yaşayanların olduğu topikler de vardır onlara bak istersen.
zaten çocuklarım için fedakarlık yapıp boşanmadım onlar benim herşeyim ama insan sevilmekte istiyor ya 34 yaşındayım ama dün 39 flan olursun dediler bana( bu zmana kadar da eşimin iyi yönlerini görmeye çalışarak kendimi avutarak geldim ama artık dayanamıyorum inan tek derdi fazla malım nasıl oluru hesaplayan bir insandan fazla bir beklentimde olmamalı diye düşünüyorum ve sadece kaderime yanıyorum ağlamaktan başka bişey de gelmiyor elden bu şekilde bir yuvadan çocuklarda mutsuz oluyor bu daha kötü bence daha mutsuz ediyor onları tartışma olmasın diyorum ama bir bakıyorum kıyametler çoktan kopmuş (
zaten çocuklarım için fedakarlık yapıp boşanmadım onlar benim herşeyim ama insan sevilmekte istiyor ya 34 yaşındayım ama dün 39 flan olursun dediler bana( bu zmana kadar da eşimin iyi yönlerini görmeye çalışarak kendimi avutarak geldim ama artık dayanamıyorum inan tek derdi fazla malım nasıl oluru hesaplayan bir insandan fazla bir beklentimde olmamalı diye düşünüyorum ve sadece kaderime yanıyorum ağlamaktan başka bişey de gelmiyor elden bu şekilde bir yuvadan çocuklarda mutsuz oluyor bu daha kötü bence daha mutsuz ediyor onları tartışma olmasın diyorum ama bir bakıyorum kıyametler çoktan kopmuş (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?