• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

valla ben herşeyi yiyorum. ama genelde akşam yemeği hemen hemen hiç yemiyorum. ancak evde canımın çok çektii bir yemek varsa işe getirip burada akşam 5 gibi yiyorum bugünkü menümü yazayım sana
sabah:
1domates,1 salatalık az biraz beyaz peynir 4-5 zeytin,2 dilim komşu fırının bol tahıllı ekmeği
öğlen:
1 bardak ayran , 3 kaşık bulgur pilavı, 3köfte ve 2 ufak patatesten oluşan izmir köfte ve 1 şeker pare
biraz önce minik bir kurabiye ev yapımı

akşamda eve gidince dün akşam yaptığım pastadan 2 çatal alacağım.çünkü çok merak ediyorum tadını. başkada birşey yemem

hımmm ben de deneyeyim bu taktiği... ama eşim çok geç geliyor ve birlikte oturalım diye onu bekliyoruz yemekte. haliyle geç yiyoruz. bu taktikle umarım veririm kiloyu... yoksa enim boyum bir olcak....

hayirli aksamlar güzellerrrrrr elimden geldigi kadar az yemege calisiyorummmm esim evde olunca zor oluyor ama yürürken pesine yetisecem diye ölüyorum bak bu iyi oluyor suyuda iyi iciyorum hayirlisi

Herkesler uyumuş mu? Bu gece ben varım bitek...... Neyse kapanışı ben yapıcam anlaşıldı..... Hayırlı geceler bayanlar... Güzelce uyuyun fit uyanın Emiiiiii.

günaydınnnnnnn,

en güzel, en keyifli, bol gülümsemeli bir gün diliyorum tüm topikdaşlarıma:16:

jelesec, nldglp, hani bişi vardı dün size nasıl yaparım diye danıştığım, yaptım bebeklerimmmmm:52::32::46:

valla ben herşeyi yiyorum. ama genelde akşam yemeği hemen hemen hiç yemiyorum. ancak evde canımın çok çektii bir yemek varsa işe getirip burada akşam 5 gibi yiyorum bugünkü menümü yazayım sana
sabah:
1domates,1 salatalık az biraz beyaz peynir 4-5 zeytin,2 dilim komşu fırının bol tahıllı ekmeği
öğlen:
1 bardak ayran , 3 kaşık bulgur pilavı, 3köfte ve 2 ufak patatesten oluşan izmir köfte ve 1 şeker pare
biraz önce minik bir kurabiye ev yapımı

akşamda eve gidince dün akşam yaptığım pastadan 2 çatal alacağım.çünkü çok merak ediyorum tadını. başkada birşey yemem

arkadaşlar pasta nefisti,köpük köpük ve çok hafif olmuş,yemeye doyamadım valla :52: tarif için çok teşekkürler nldglp. pastayı yiyince daha eskilerden yaptığım tarif geldi aklıma. hemen hemen aynı tarif sadece haylayf yerine 10 adet halley büsküvi. oda çok kolay bir kerede onu denemeni tavsiye ederim.

eşim ve annemlerde çok beğendi.tekrar teşekkürler.

HALLEYLİ PASTA

Malzemeler

10 ADET HALLEY
1 POŞET KREM ŞANTİ
1 SU BADAĞI SÜT

ÇİKOLATA SOS

1 PAKET ÇİKOLATA SOSU
2 BARDAK SÜT

Tarif

HALLEYLERİ PARÇALIYORUZ.
Bİ KAPDA KREM ŞANTİYİ SÜTLE İYİCE ÇIRPIYORUZ.
HALLEYLERİ KREM ŞANTİNİN İÇİNE ATIYORUZ.
VE YAVAŞCA KARIŞDIRIYORUZ.
DAHASONRA KÜÇÜK Bİ BORCAMA BUNU YAYIYORUZ VE BUZLUĞA ATIYORUZ.
BU ARADA ÇİKOLATA SOSUNU YAPIYORUZ.
SOGUDUKDAN SONRA BUZLUKDAN HALLEYİ ÇIKARIP SOSU ÜSTÜNE DÖKÜYORUZ.
VE TEKRAR BUZLUKDA 1,2 SAAT DİNLENDİRDİKDEN SONRA SERVİS YAPIYORUZ.

pastanın tadı damağımda kalmış,günaydın bile demeden direk pastadan olaya daldım. :52:

herkese günaydın arkadaşlar pasta tadında bir gün geçirmeniz dileğiyle :9:

günaydınnnnnnn,

jelesec, nldglp, hani bişi vardı dün size nasıl yaparım diye danıştığım, yaptım bebeklerimmmmm:52::32::46:

hadi gözün aydın :21: kolaymış değil mi :32:

pastanın tadı damağımda kalmış,günaydın bile demeden direk pastadan olaya daldım. :52:

Günaydın estetikli ve estetiksiz güzeller :16:

bende deneyeyim bari benim büyük evlat tatlı canavarı

ah be kartopum, açlıktan kırılmak üzereyim, bu yazdıkların reva mı:27: bi parça pastandan, yanında da bi kahve olaydı ne olurdu sanki...
bense kahvaltı olarak sadece yulaf & süt yedim. açım :56:

hadi gözün aydın :21: kolaymış değil mi :32:
kolaymış kolaymış, seninkilerini de öyle yapmasını söylicem..telefonda tarif ederim ben sana. Kendi başına alıverirsin:33:

Günaydın estetikli ve estetiksiz güzeller :16:

bende deneyeyim bari benim büyük evlat tatlı canavarı

evladına kıyamayan anne moduna geçmişsin ama kendini kandırma bebeem. Tadı nassı olmuş sen ondan haber ver:56:

gunaydinnn güzeller kartopuuuuu sitttt len ben diyet yapmiya calisiyorum ne pasta tarifi veriyonnnn:ssz:
diyet yemek tarifi verseneeee ot cöp pirasa ispanakkk :1:
yürüme bandinda yürüdümde geldimmmm azcik daha yürüyem dinlenme molasi vermistimmm:37:

gunaydinnn güzeller kartopuuuuu sitttt len ben diyet yapmiya calisiyorum ne pasta tarifi veriyonnnn:ssz:
diyet yemek tarifi verseneeee ot cöp pirasa ispanakkk :1:
yürüme bandinda yürüdümde geldimmmm azcik daha yürüyem dinlenme molasi vermistimmm:37:

ama kartopu onları yiyerek zayıflıyomuş :D yediğni yazıyo kızceyiz.... ben kilo vercem diye evdekilere de yapmıyorum pasta börek çörek :D hepimiz mahrum kaldık yahu.....
yürüme bandında nasıl sabredip yürüyosun ya ben on dakka yürüyorum sanki bir asır geçmiş gibi sıkılıyorum:43::43::43::43::43::43::43::43:

hava güzel herkesler gezmelerde ben evde pineklemekte :((((((((((((((((((((((((

HALLEYLİ PASTA

Malzemeler

10 ADET HALLEY
1 POŞET KREM ŞANTİ
1 SU BADAĞI SÜT

ÇİKOLATA SOS

1 PAKET ÇİKOLATA SOSU
2 BARDAK SÜT

Tarif

HALLEYLERİ PARÇALIYORUZ.
Bİ KAPDA KREM ŞANTİYİ SÜTLE İYİCE ÇIRPIYORUZ.
HALLEYLERİ KREM ŞANTİNİN İÇİNE ATIYORUZ.
VE YAVAŞCA KARIŞDIRIYORUZ.
DAHASONRA KÜÇÜK Bİ BORCAMA BUNU YAYIYORUZ VE BUZLUĞA ATIYORUZ.
BU ARADA ÇİKOLATA SOSUNU YAPIYORUZ.
SOGUDUKDAN SONRA BUZLUKDAN HALLEYİ ÇIKARIP SOSU ÜSTÜNE DÖKÜYORUZ.
VE TEKRAR BUZLUKDA 1,2 SAAT DİNLENDİRDİKDEN SONRA SERVİS YAPIYORUZ.

KArtopum canımm eline sağlık ama halley değildiki:50: Haylayf olacaktı:1: Aşağıdaki paket yani:34: Ama yaptıysan ve bağendiysen afiyet olsun tatlım benim:)

$haylayf_72gr.jpg

günaydınnnnnnn,

Aferiiiin tebriiikkkk:46::46::46::32:

Bir de en üstüne bol çekilmiş fındık ve ya çekilmiş fıstık.Fındık çok yakışıyor ama tavsiye ederim:34:

Bir de en üstüne bol çekilmiş fındık ve ya çekilmiş fıstık.Fındık çok yakışıyor ama tavsiye ederim:34:

canım kartopu senin tarifin halleylisini biliyomuş da yani önceden yapıyomuş o şekilde tarifini verdi.

Back