• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

hangi ara yazdınız uleeeeen bu kadar yazıyı :25: dünkü yetenek sizsiniz deki Hakan akdoğan arkadaşım akrabası oyda verdim dün ama birinci olamadı süper yetenek çok başarılı keşke k.k.dan oy isteseydim:ssz:

Tatlım püf noktayı yazmayı atlamışım belliki:34: Ellerine sağlık.YAptığın çikolata sosunu yarım saat en az ılınmasını bekleyeceksin.Arada üstü kaymaklanmasın diye çatalla yada çırpıcı ile karıştıracaksın.Sonra dökeceksin.Krem şantili bisküvili karışımı da yapıp buzluğa atacaksın hemen.Bu arada çikolata sosu fazla fazla olması gerekiyor.Tabağa koyduğunda bol bol aksın çok lezzet veriyor.Tabii ki paylaşabilirsin.Çok leziz ve pratik bir tatlı.Çalışan hanımlar eve gelip 5 dak.da yapabilir bu tatlıyı:))

bende çikolata sosunu ılıyana kadar bekledim ve karıştırdım onda sorun yokda, bisküvili karışımı buzluğa koymadım,buzdolabının alt kısmında beklettim. neyse artık bi dahaki sefere daha büyük bir kapta yapar tüm sosu üzerine dökerim. zaten kalan sosu ayırdım,pastayı kesince sosu az gelirse kaşıkla üzerine dökerim diye düşünmüştüm :34: tarif için tekrar teşekkürler. gerçekten çok kolay bir pasta.

hangi ara yazdınız uleeeeen bu kadar yazıyı :25: dünkü yetenek sizsiniz deki Hakan akdoğan arkadaşım akrabası oyda verdim dün ama birinci olamadı süper yetenek çok başarılı keşke k.k.dan oy isteseydim:ssz:

ne ara mı yazdık ?

sen servis şoförünün GELMESİNİ beklerken yazdık bebemm:1:

afiyet olsun ben 9.kat fındıklı yedim 1.paket çok severim şimdi kahve keyfindeyim :7:

salataya nooldu yavriiim...9 katlı fındıklı salata mı diyecektin yoksam:20:

Sabahları haşlanmış katı yumurta yiyorum.Çok tok tutuyor.Biraz önce burnuma koku ve aynı zamanda çat çat pat sesler geldi.Dedim noluyoo:44: Mutfağa bir giderimkiiiii :53::53::53: $734201_10151463822792789_1297269621_n.jpg :47: sizin yüzünüzdeeeennnnn gitti haşlama yumuutalarııım:14:

o cocuğu bir yerden tanıyorum ama bir türlü çıkaramadım nereden tanıdığımı acaba şirkettenmi diyorum(bizim şirket çok büyük herkesi doğal olarak tanımıyorum yakınen,yani yaşlılıktan değil yanlış anlaşılmasın :1:)

nerede oturuyor jelesec,yada nerede çalışıyormuş merak ettim

Sabahları haşlanmış katı yumurta yiyorum.Çok tok tutuyor.Biraz önce burnuma koku ve aynı zamanda çat çat pat sesler geldi.Dedim noluyoo:44: Mutfağa bir giderimkiiiii :53::53::53:Eki Görüntüle 655190 :47: sizin yüzünüzdeeeennnnn gitti haşlama yumuutalarııım:14:

ben yumurtalara değil de tenceyere acıdım...nassı temizlencek o şincik?

ne ara mı yazdık ?

sen servis şoförünün GELMESİNİ beklerken yazdık bebemm:1:

salataya nooldu yavriiim...9 katlı fındıklı salata mı diyecektin yoksam:20:

gelemedi gitti :1: :30:

kartopum dedi ki gündüz herşeyi ye akşama salata ye :23: :9:

Sabahları haşlanmış katı yumurta yiyorum.Çok tok tutuyor.Biraz önce burnuma koku ve aynı zamanda çat çat pat sesler geldi.Dedim noluyoo:44: Mutfağa bir giderimkiiiii :53::53::53:Eki Görüntüle 655190 :47: sizin yüzünüzdeeeennnnn gitti haşlama yumuutalarııım:14:

3 tanemi yiyorsun sabahları :52:

ben yumurtalara değil de tenceyere acıdım...nassı temizlencek o şincik?

Çamaşır suyunun gelmesini bekleycem,fındıklı 9 kat katıp,kahveyle ovalaycam.Ama esas püf nokta çamaşır suyunun gelmesinde :60: kdljfoıejoıruqğouqoeınvjkfgkjhgqerghoi

Son düzenleme:
3 tanemi yiyorsun sabahları :52:

tabii ki hayıll:) fazladan haşlarım hep oğlan falan da yer diye.Bazen de ertesi güne sabah dolaptan alıp soğuk yemek çok hoşuma gider:(( ama gitti de gitti tıpıtalarımm:14: çen çen çen çeneniz durmadı bu sabah...si.ik yarışını hüsranla bitirdim:50:

tabii ki hayıll:) fazladan haşlarım hep oğlan falan da yer diye.Bazen de ertesi güne sabah dolaptan alıp soğuk yemek çok hoşuma gider:(( ama gitti de gitti tıpıtalarımm:14: çen çen çen çeneniz durmadı bu sabah...si.ik yarışını hüsranla bitirdim:50:

ev yandı sanki 3.kuruşluk yumurta bi şey olamaz alırım ben sana 1.koli:9:

tepede çıkan reklam kuşhan hotele mail attım haftalık ücret kampanya varmış 490 euro imiş

Son düzenleme:
gelemedi gitti :1: :30:

kartopum dedi ki gündüz herşeyi ye akşama salata ye :23: :9:

evet canım yiyebilirsin afiyet olsun,mümkünse akşam 6 dan sonra yoğurt harici hiç bir şey yeme. eşimin çalıştığı yerde bir bayan 2 ayda tam 9 kilo vermiş beden olarakta 42 den 36 ya düşmüş,incelme daha fazla olmuş anlayacağınız. bu akşam 6 dan sonra yememe muhabbeti ile. çok acıkırsam meyveli yoğurt yada 8-10 tane badem falan yedim diyor. gündüz ekmek(tam buğday ekmeği unonun) yemiş hiç kesmedim ekmeği diyor canı çeken herşeyi yemiş 6 ya kadar . bilemem artık bana öyle söyledi. ama bende yapıyorum bunu ve veriyorum arkadaşlar.4 kilo oldu bende de.

ev yandı sanki 3.kuruşluk yumurta bi şey olamaz alırım ben sana 1.koli:9:

Gitti 3 yumurtam gittiiii...gitti de gittiii , gelemedi gelemediii:43: hadin kızlar ben kaçarr:10: Aney beni beklioo.Bugün öğlen yemeği ısmarlıyor dışarda bana yupiiiiii.Öpücükledim hepinizi:54:

Back