valla yaaaa, kartopuuu senin için yaptıklarımın değerini bilsana yaptığımı kimseye yapmadım
![]()
burda tanımıyorum, biraz süre verin diye nazikce kışkışladıklarının ahı çıktı ahıı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla yaaaa, kartopuuu senin için yaptıklarımın değerini bilsana yaptığımı kimseye yapmadım
![]()
seviyorum seni kartopumbak ogülü kompleksli ona yazsam 4.xl. yaz sam dava açardı
![]()
Abbooooo hatırladımm![]()
![]()
![]()
Ogülemm tam kapak yaptı bu mikserlenk sana ahahahahahah
düşün düşün noktor işinöyle pozlar verirsen böyle işgillenirsin
![]()
ay canım tekrar teşekkür ederim valla.ama fenamı milletin gözü gönlü açıldıbelki bir kaç kişi daha sayende ameliyata karar vermiştir. sevaba girdin sayemde
![]()
burda tanımıyorum, biraz süre verin diye nazikce kışkışladıklarının ahı çıktı ahıı
bebeğim, unutma benim toto xs
ne kompleksi yapçamben o 4xl'yi 4*4 olarak okurdum kesin
ben kapak olarak, yanlış giden adresten hala cevap almamayı sayıyorum. Beğenmedi mi acep ? Yorumlarını da sormuştum oysa![]()
Verdiğim pozlar da kapı girişi antreMillet gibi sulu sepkin banyo küveti yayıla kaykıla pozlar vermioz güzelim hıh
![]()
vermiştir dimi?kız günah diye, allahın yarattığını reddediyo diye kafir demiştir onlar bana
ah çıkmış olabiliiiiii çok haklısın.
ama çok mübarek insanlara gönderdim valla....dimi kız kartopu:18:
Bence resimleri görünce kalp krizi geçirip yoğun bakım ünitesine kaldırılmış olabilii![]()
Verdiğim pozlar da kapı girişi antre![]()
günaydın fit bayanlar.... muhabbet yine sayfaları doldurmuş. ben hep geç kalıyom sonra oku oku bitiremiyom....![]()
oha ohaaaaa ! kapı girişinde hallediveriyom işimi diyon yani. Kız biraz ağırdan al...ıslat falan çatalı...iyi gelir serin serin![]()
bu kez üstüne geldin linak...hadi tut bi yerinden muhabbetin. Jelesecten tut, toto büyük olunca tutması kolay olur![]()
Eki Görüntüle 655177
çikolata sosunu üzerine döktüm fazla gelince yanlarından aşağı aksın diye bıcakla boşluk yapınca krem şantiler pıt pıt yukarı çıktı değişik bir görüntü oldu.neyse tarifi diğer topikte paylaşabilirmiyiz senin adınla nldglp,hemde yemek bloguna eklemek istiyorum eğer izin verirsen
![]()
Eki Görüntüle 655177
çikolata sosunu üzerine döktüm fazla gelince yanlarından aşağı aksın diye bıcakla boşluk yapınca krem şantiler pıt pıt yukarı çıktı değişik bir görüntü oldu.neyse tarifi diğer topikte paylaşabilirmiyiz senin adınla nldglp,hemde yemek bloguna eklemek istiyorum eğer izin verirsen
![]()
Eki Görüntüle 655177
![]()