• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

seviyorum seni kartopum :16: bak ogülü kompleksli ona yazsam 4.xl. yaz sam dava açardı :33:

bebeğim, unutma benim toto xs
ne kompleksi yapçam :33: ben o 4xl'yi 4*4 olarak okurdum kesin:27:

Abbooooo hatırladımm :52::52::52: :60: :60: :60: Ogülemm tam kapak yaptı bu mikserlenk sana ahahahahahah

ben kapak olarak, yanlış giden adresten hala cevap almamayı sayıyorum. Beğenmedi mi acep ? Yorumlarını da sormuştum oysa:27:

senin haylayflı pastadan dün akşam yaptım çok güzel oldu gibi,bugün annemle babam gelecekmiş gündüz,oğlanı özlemişler çayın yanında yerler dedim. sen onu ters çevirip öylemi döküyordun sosunu. ben direk borcama yaptım biraz bekleyincede sosu üstüne öyle koyum. çikolata sosu biraz fazla geldi ayırdım bende.

ay canım tekrar teşekkür ederim valla.ama fenamı milletin gözü gönlü açıldı:1: belki bir kaç kişi daha sayende ameliyata karar vermiştir. sevaba girdin sayemde :52::52::52:

vermiştir dimi? :1: kız günah diye, allahın yarattığını reddediyo diye kafir demiştir onlar bana:27:

burda tanımıyorum, biraz süre verin diye nazikce kışkışladıklarının ahı çıktı ahıı

ah çıkmış olabiliiiiii çok haklısın.
ama çok mübarek insanlara gönderdim valla....dimi kız kartopu:18:

bebeğim, unutma benim toto xs
ne kompleksi yapçam :33: ben o 4xl'yi 4*4 olarak okurdum kesin:27:

ben kapak olarak, yanlış giden adresten hala cevap almamayı sayıyorum. Beğenmedi mi acep ? Yorumlarını da sormuştum oysa:27:

Bence resimleri görünce kalp krizi geçirip yoğun bakım ünitesine kaldırılmış olabilii:52:

Verdiğim pozlar da kapı girişi antre:52: Millet gibi sulu sepkin banyo küveti yayıla kaykıla pozlar vermioz güzelim hıh:33:

oha ohaaaaa ! kapı girişinde hallediveriyom işimi diyon yani. Kız biraz ağırdan al...ıslat falan çatalı...iyi gelir serin serin :60:

vermiştir dimi? :1: kız günah diye, allahın yarattığını reddediyo diye kafir demiştir onlar bana:27:

ah çıkmış olabiliiiiii çok haklısın.
ama çok mübarek insanlara gönderdim valla....dimi kız kartopu:18:

evet evet,bencede çok mübarekler. cık cık cık Allah islah etsi bunları demişlerdir :1:

günaydın fit bayanlar.... muhabbet yine sayfaları doldurmuş. ben hep geç kalıyom sonra oku oku bitiremiyom....:50::50::50:

$110320131104.jpg

çikolata sosunu üzerine döktüm fazla gelince yanlarından aşağı aksın diye bıcakla boşluk yapınca krem şantiler pıt pıt yukarı çıktı değişik bir görüntü oldu. :1: neyse tarifi diğer topikte paylaşabilirmiyiz senin adınla nldglp,hemde yemek bloguna eklemek istiyorum eğer izin verirsen :16:

günaydın fit bayanlar.... muhabbet yine sayfaları doldurmuş. ben hep geç kalıyom sonra oku oku bitiremiyom....:50::50::50:

bu kez üstüne geldin linak...hadi tut bi yerinden muhabbetin. Jelesecten tut, toto büyük olunca tutması kolay olur:1::1:

oha ohaaaaa ! kapı girişinde hallediveriyom işimi diyon yani. Kız biraz ağırdan al...ıslat falan çatalı...iyi gelir serin serin :60:

Vallaha boy aynası bir tek orda var bebeem.Ama bir dahakine Jelesec i çağırayım da banyodan hortumu uzatıverir bana dökeriz cicişlerin üstüne...al sana ıslaklık:32:

Eki Görüntüle 655177

çikolata sosunu üzerine döktüm fazla gelince yanlarından aşağı aksın diye bıcakla boşluk yapınca krem şantiler pıt pıt yukarı çıktı değişik bir görüntü oldu. :1: neyse tarifi diğer topikte paylaşabilirmiyiz senin adınla nldglp,hemde yemek bloguna eklemek istiyorum eğer izin verirsen :16:

Tatlım püf noktayı yazmayı atlamışım belliki:34: Ellerine sağlık.YAptığın çikolata sosunu yarım saat en az ılınmasını bekleyeceksin.Arada üstü kaymaklanmasın diye çatalla yada çırpıcı ile karıştıracaksın.Sonra dökeceksin.Krem şantili bisküvili karışımı da yapıp buzluğa atacaksın hemen.Bu arada çikolata sosu fazla fazla olması gerekiyor.Tabağa koyduğunda bol bol aksın çok lezzet veriyor.Tabii ki paylaşabilirsin.Çok leziz ve pratik bir tatlı.Çalışan hanımlar eve gelip 5 dak.da yapabilir bu tatlıyı:))

Eki Görüntüle 655177

pek güzel görünüyo... kendinden desenli olmuş desene :D

Eki Görüntüle 655177

Bence bu yaptığınla farkında olmadan yeni bir görüntü elde etmişsin:34: Çok da güzel olmuş:) Karyağdı hatun olabilii bu pastanın adı:23: Bir de ben misafire ikram ederken üzerine bolca çekilmiş yeşil fıstık koyuyorum.Çok daha güzel oluyor görüntü:16:

Back