olsa da yesemmmm...hımmmm ellerine sağlık harika görünüyorr
ben kahvaltıya geçiyom bayanlar buyrun beraber olsun.....
sanada yaparım hayatım sen yeterki gel
Tatlım püf noktayı yazmayı atlamışım bellikiEllerine sağlık.YAptığın çikolata sosunu yarım saat en az ılınmasını bekleyeceksin.Arada üstü kaymaklanmasın diye çatalla yada çırpıcı ile karıştıracaksın.Sonra dökeceksin.Krem şantili bisküvili karışımı da yapıp buzluğa atacaksın hemen.Bu arada çikolata sosu fazla fazla olması gerekiyor.Tabağa koyduğunda bol bol aksın çok lezzet veriyor.Tabii ki paylaşabilirsin.Çok leziz ve pratik bir tatlı.Çalışan hanımlar eve gelip 5 dak.da yapabilir bu tatlıyı:))
hangi ara yazdınız uleeeeen bu kadar yazıyıdünkü yetenek sizsiniz deki Hakan akdoğan arkadaşım akrabası oyda verdim dün ama birinci olamadı süper yetenek çok başarılı keşke k.k.dan oy isteseydim
afiyet olsun ben 9.kat fındıklı yedim 1.paket çok severim şimdi kahve keyfindeyim
ben kahvaltıya geçiyom bayanlar buyrun beraber olsun.....
hangi ara yazdınız uleeeeen bu kadar yazıyıdünkü yetenek sizsiniz deki Hakan akdoğan arkadaşım akrabası oyda verdim dün ama birinci olamadı süper yetenek çok başarılı keşke k.k.dan oy isteseydim
Sabahları haşlanmış katı yumurta yiyorum.Çok tok tutuyor.Biraz önce burnuma koku ve aynı zamanda çat çat pat sesler geldi.Dedim noluyoo:44: Mutfağa bir giderimkiiiiiEki Görüntüle 655190 sizin yüzünüzdeeeennnnn gitti haşlama yumuutalarııım
ne ara mı yazdık ?
sen servis şoförünün GELMESİNİ beklerken yazdık bebemm
salataya nooldu yavriiim...9 katlı fındıklı salata mı diyecektin yoksam
Sabahları haşlanmış katı yumurta yiyorum.Çok tok tutuyor.Biraz önce burnuma koku ve aynı zamanda çat çat pat sesler geldi.Dedim noluyoo:44: Mutfağa bir giderimkiiiiiEki Görüntüle 655190 sizin yüzünüzdeeeennnnn gitti haşlama yumuutalarııım
ben yumurtalara değil de tenceyere acıdım...nassı temizlencek o şincik?
3 tanemi yiyorsun sabahları
tabii ki hayıll:) fazladan haşlarım hep oğlan falan da yer diye.Bazen de ertesi güne sabah dolaptan alıp soğuk yemek çok hoşuma gider( ama gitti de gitti tıpıtalarımm çen çen çen çeneniz durmadı bu sabah...si.ik yarışını hüsranla bitirdim
gelemedi gitti
kartopum dedi ki gündüz herşeyi ye akşama salata ye
ev yandı sanki 3.kuruşluk yumurta bi şey olamaz alırım ben sana 1.koli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?