Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ben kahvaltıya geçiyom bayanlar buyrun beraber olsun.....

hangi ara yazdınız uleeeeen bu kadar yazıyı dünkü yetenek sizsiniz deki Hakan akdoğan arkadaşım akrabası oyda verdim dün ama birinci olamadı süper yetenek çok başarılı keşke k.k.dan oy isteseydim

bende çikolata sosunu ılıyana kadar bekledim ve karıştırdım onda sorun yokda, bisküvili karışımı buzluğa koymadım,buzdolabının alt kısmında beklettim. neyse artık bi dahaki sefere daha büyük bir kapta yapar tüm sosu üzerine dökerim. zaten kalan sosu ayırdım,pastayı kesince sosu az gelirse kaşıkla üzerine dökerim diye düşünmüştüm tarif için tekrar teşekkürler. gerçekten çok kolay bir pasta.

ne ara mı yazdık ?

sen servis şoförünün GELMESİNİ beklerken yazdık bebemm

afiyet olsun ben 9.kat fındıklı yedim 1.paket çok severim şimdi kahve keyfindeyim

salataya nooldu yavriiim...9 katlı fındıklı salata mı diyecektin yoksam

Sabahları haşlanmış katı yumurta yiyorum.Çok tok tutuyor.Biraz önce burnuma koku ve aynı zamanda çat çat pat sesler geldi.Dedim noluyoo:44: Mutfağa bir giderimkiiiii sizin yüzünüzdeeeennnnn gitti haşlama yumuutalarııım

o cocuğu bir yerden tanıyorum ama bir türlü çıkaramadım nereden tanıdığımı acaba şirkettenmi diyorum(bizim şirket çok büyük herkesi doğal olarak tanımıyorum yakınen,yani yaşlılıktan değil yanlış anlaşılmasın )

nerede oturuyor jelesec,yada nerede çalışıyormuş merak ettim

ben yumurtalara değil de tenceyere acıdım...nassı temizlencek o şincik?

ne ara mı yazdık ?

sen servis şoförünün GELMESİNİ beklerken yazdık bebemm

salataya nooldu yavriiim...9 katlı fındıklı salata mı diyecektin yoksam

gelemedi gitti

kartopum dedi ki gündüz herşeyi ye akşama salata ye

3 tanemi yiyorsun sabahları

ben yumurtalara değil de tenceyere acıdım...nassı temizlencek o şincik?

Çamaşır suyunun gelmesini bekleycem,fındıklı 9 kat katıp,kahveyle ovalaycam.Ama esas püf nokta çamaşır suyunun gelmesinde kdljfoıejoıruqğouqoeınvjkfgkjhgqerghoi

Son düzenleme:
3 tanemi yiyorsun sabahları

tabii ki hayıll:) fazladan haşlarım hep oğlan falan da yer diye.Bazen de ertesi güne sabah dolaptan alıp soğuk yemek çok hoşuma gider( ama gitti de gitti tıpıtalarımm çen çen çen çeneniz durmadı bu sabah...si.ik yarışını hüsranla bitirdim

ev yandı sanki 3.kuruşluk yumurta bi şey olamaz alırım ben sana 1.koli

tepede çıkan reklam kuşhan hotele mail attım haftalık ücret kampanya varmış 490 euro imiş

Son düzenleme:
gelemedi gitti

kartopum dedi ki gündüz herşeyi ye akşama salata ye

evet canım yiyebilirsin afiyet olsun,mümkünse akşam 6 dan sonra yoğurt harici hiç bir şey yeme. eşimin çalıştığı yerde bir bayan 2 ayda tam 9 kilo vermiş beden olarakta 42 den 36 ya düşmüş,incelme daha fazla olmuş anlayacağınız. bu akşam 6 dan sonra yememe muhabbeti ile. çok acıkırsam meyveli yoğurt yada 8-10 tane badem falan yedim diyor. gündüz ekmek(tam buğday ekmeği unonun) yemiş hiç kesmedim ekmeği diyor canı çeken herşeyi yemiş 6 ya kadar . bilemem artık bana öyle söyledi. ama bende yapıyorum bunu ve veriyorum arkadaşlar.4 kilo oldu bende de.

ev yandı sanki 3.kuruşluk yumurta bi şey olamaz alırım ben sana 1.koli

Gitti 3 yumurtam gittiiii...gitti de gittiii , gelemedi gelemediii hadin kızlar ben kaçarr Aney beni beklioo.Bugün öğlen yemeği ısmarlıyor dışarda bana yupiiiiii.Öpücükledim hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…