aynen bence de paylaşmak önemlibende o yüzden senin albümü kopyala yapıştır yapıp herkese gönderiyorum
![]()
çok güzeldi yaaaaaaaa
![KK60 :60: :60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen bence de paylaşmak önemlibende o yüzden senin albümü kopyala yapıştır yapıp herkese gönderiyorum
![]()
günaydın canlar
sabah şerifleriniz hayırlı olsun...
kahvaltı hazır, hadi buyrun![]()
bende isterim ama o donlardan,bak 800.sayfayı ben yapmışım ona göre![]()
çok güzeldi yaaaaaaaa![]()
tamam kartopum kaç beden giyiyorsun ? 4. XL olur demi sana aynı totolarımız![]()
kartopu, sakın buna (bu dediğim jelesec yani) foto göndereyim deme. Masa üstünde tüm üyelerin isimlerine klasörler oluşturmuş, fotoları orda tutuyo, sonra da maille servis ediyohaberin olsun...
tamam kartopum kaç beden giyiyorsun ? 4. XL olur demi sana aynı totolarımız![]()
kartopu, sakın buna (bu dediğim jelesec yani) foto göndereyim deme. Masa üstünde tüm üyelerin isimlerine klasörler oluşturmuş, fotoları orda tutuyo, sonra da maille servis ediyohaberin olsun...
uyanık gör milletin orasını burasını mail yoluyla hoşuna gider tabisıra sende ol ameliyatı her yere göndereceğim resimlerini
![]()
hahhahhahhhah kelinde köre dili var:76: resimlerini kartopuma gönderirken millete gönderen seni
yaparım gönderirim servis etme bedava![]()
Günaydın millet
günaydın ogülüellerine sağlık bebem tam bana göre hiç affetmem biliyon güzel masayı
![]()
biraz sıkar ama olsun daha seksi oluyormuş bir beden küçük olunca![]()
Bak şimdi işgillendim:44: niye güldü bu kartopu bu kadar gııbenden gizli ne çeviriyonuz bakem? masaların üstündeki resimler nereye gitmiş,kim almış kapmış götürmüş?
![]()
hahhahhahhhah kelinde köre dili var:76: resimlerini kartopuma gönderirken millete gönderen seni
![]()
seviyorum seni kartopumbak ogülü kompleksli ona yazsam 4.xl. yaz sam dava açardı
![]()
Bak şimdi işgillendim:44: niye güldü bu kartopu bu kadar gııbenden gizli ne çeviriyonuz bakem? masaların üstündeki resimler nereye gitmiş,kim almış kapmış götürmüş?
![]()
valla yaaaa, kartopuuu senin için yaptıklarımın değerini bilsana yaptığımı kimseye yapmadım
![]()