• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

günaydın canlar:16:
sabah şerifleriniz hayırlı olsun...

kahvaltı hazır, hadi buyrun:56:

Günaydın millet :16:

günaydın ogülü:48: ellerine sağlık bebem tam bana göre hiç affetmem biliyon güzel masayı:1:

çok güzeldi yaaaaaaaa:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

kartopu, sakın buna (bu dediğim jelesec yani) foto göndereyim deme. Masa üstünde tüm üyelerin isimlerine klasörler oluşturmuş, fotoları orda tutuyo, sonra da maille servis ediyo:1: haberin olsun...

kartopu, sakın buna (bu dediğim jelesec yani) foto göndereyim deme. Masa üstünde tüm üyelerin isimlerine klasörler oluşturmuş, fotoları orda tutuyo, sonra da maille servis ediyo:1: haberin olsun...

tamam canım şimdiden uyardığın için teşekkürler. :27:

hahhahhahhhah kelinde köre dili var :63::76: resimlerini kartopuma gönderirken millete gönderen seni :1:

yaparım gönderirim servis etme bedava :9:

Bak şimdi işgillendim:44: niye güldü bu kartopu bu kadar gıı:53: benden gizli ne çeviriyonuz bakem? masaların üstündeki resimler nereye gitmiş,kim almış kapmış götürmüş? :36:

Abbooooo hatırladımm :52::52::52: :60: :60: :60: Ogülemm tam kapak yaptı bu mikserlenk sana ahahahahahah

Bak şimdi işgillendim:44: niye güldü bu kartopu bu kadar gıı:53: benden gizli ne çeviriyonuz bakem? masaların üstündeki resimler nereye gitmiş,kim almış kapmış götürmüş? :36:

düşün düşün noktor işin :1:öyle pozlar verirsen böyle işgillenirsin :51:

valla yaaaa, kartopuuu senin için yaptıklarımın değerini bil :17: sana yaptığımı kimseye yapmadım:27:

ay canım tekrar teşekkür ederim valla.ama fenamı milletin gözü gönlü açıldı:1: belki bir kaç kişi daha sayende ameliyata karar vermiştir. sevaba girdin sayemde :52::52::52:

Back