aynen bence de paylaşmak önemlibende o yüzden senin albümü kopyala yapıştır yapıp herkese gönderiyorum
günaydın canlar
sabah şerifleriniz hayırlı olsun...
kahvaltı hazır, hadi buyrun
bende isterim ama o donlardan,bak 800.sayfayı ben yapmışım ona göre
çok güzeldi yaaaaaaaa
çok güzeldi yaaaaaaaa
tamam kartopum kaç beden giyiyorsun ? 4. XL olur demi sana aynı totolarımız
kartopu, sakın buna (bu dediğim jelesec yani) foto göndereyim deme. Masa üstünde tüm üyelerin isimlerine klasörler oluşturmuş, fotoları orda tutuyo, sonra da maille servis ediyohaberin olsun...
tamam kartopum kaç beden giyiyorsun ? 4. XL olur demi sana aynı totolarımız
kartopu, sakın buna (bu dediğim jelesec yani) foto göndereyim deme. Masa üstünde tüm üyelerin isimlerine klasörler oluşturmuş, fotoları orda tutuyo, sonra da maille servis ediyohaberin olsun...
uyanık gör milletin orasını burasını mail yoluyla hoşuna gider tabisıra sende ol ameliyatı her yere göndereceğim resimlerini
çok güzeldi yaaaaaaaa
hahhahhahhhah kelinde köre dili var:76: resimlerini kartopuma gönderirken millete gönderen seni
yaparım gönderirim servis etme bedava
Günaydın millet
günaydın ogülüellerine sağlık bebem tam bana göre hiç affetmem biliyon güzel masayı
biraz sıkar ama olsun daha seksi oluyormuş bir beden küçük olunca
Bak şimdi işgillendim:44: niye güldü bu kartopu bu kadar gııbenden gizli ne çeviriyonuz bakem? masaların üstündeki resimler nereye gitmiş,kim almış kapmış götürmüş?
hahhahhahhhah kelinde köre dili var:76: resimlerini kartopuma gönderirken millete gönderen seni
seviyorum seni kartopumbak ogülü kompleksli ona yazsam 4.xl. yaz sam dava açardı
Bak şimdi işgillendim:44: niye güldü bu kartopu bu kadar gııbenden gizli ne çeviriyonuz bakem? masaların üstündeki resimler nereye gitmiş,kim almış kapmış götürmüş?
valla yaaaa, kartopuuu senin için yaptıklarımın değerini bilsana yaptığımı kimseye yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?