Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

günaydın canlar
sabah şerifleriniz hayırlı olsun...

kahvaltı hazır, hadi buyrun

Günaydın millet

günaydın ogülü ellerine sağlık bebem tam bana göre hiç affetmem biliyon güzel masayı

çok güzeldi yaaaaaaaa

kartopu, sakın buna (bu dediğim jelesec yani) foto göndereyim deme. Masa üstünde tüm üyelerin isimlerine klasörler oluşturmuş, fotoları orda tutuyo, sonra da maille servis ediyo haberin olsun...

kartopu, sakın buna (bu dediğim jelesec yani) foto göndereyim deme. Masa üstünde tüm üyelerin isimlerine klasörler oluşturmuş, fotoları orda tutuyo, sonra da maille servis ediyo haberin olsun...

tamam canım şimdiden uyardığın için teşekkürler.

hahhahhahhhah kelinde köre dili var :76: resimlerini kartopuma gönderirken millete gönderen seni

yaparım gönderirim servis etme bedava

Bak şimdi işgillendim:44: niye güldü bu kartopu bu kadar gıı benden gizli ne çeviriyonuz bakem? masaların üstündeki resimler nereye gitmiş,kim almış kapmış götürmüş?

Abbooooo hatırladımm Ogülemm tam kapak yaptı bu mikserlenk sana ahahahahahah

Bak şimdi işgillendim:44: niye güldü bu kartopu bu kadar gıı benden gizli ne çeviriyonuz bakem? masaların üstündeki resimler nereye gitmiş,kim almış kapmış götürmüş?

düşün düşün noktor işin öyle pozlar verirsen böyle işgillenirsin

valla yaaaa, kartopuuu senin için yaptıklarımın değerini bil sana yaptığımı kimseye yapmadım

ay canım tekrar teşekkür ederim valla.ama fenamı milletin gözü gönlü açıldı belki bir kaç kişi daha sayende ameliyata karar vermiştir. sevaba girdin sayemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…