Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ay çok eğlendim bu gece ahahahahaha

"çakı çakmak, ayna tarak, çeeeek bırak! beş metre donlastiği bir milyon! ...

''çek sündür parçala don lastiği bir lira...''

''el feneri bel kemeri don lastiği bi milyon ... seç,ayır,yırt,parmakla,parala 1 lira ...''

jeselec burdan cevap verirmisin lütfen

ben ilk önce bacaklarımdan klasik lipo oldum bacağımın içinde sarkma ve çukurluklar oluştu ve hala kalındı arkasından meme küçültme ile tekrar bacak düzeltme ameliyatı oldum lazer lipo eskiye oranla çok daha iyi klasik lipoyu tavsiye etmem dalgalanma çukurluk sarkma yapabiliyor

valla yavru kuşum, daha dün girdim baktım. Hala ünlem var

Türkiyede en çok L ve XL satılıyo demişti tezgahtar mübarek brezilyada yaşıyoz sanki

pişşşt, Jlo tototolu arkidişimm???

uleeeeen koktuk parfümsüz illa kazık yiyeceğim dün bakındım çok uçmuş fiyatlar kampanya mampanya yoktu

millet totoya silikon koyduruyor güzelim bak nlglpdede eylülde onu yaptıracak

minik geldi okuldan ondan yok oldum aniden

Kız mikseer kızz ,senin ve ogülenin yaşı tutmaz ama eskiden don lastiğinden bööle sapan yapardık ahahahahaah

Eki Görüntüle 654815

HAtta pazarlarda da şööle bağırırlar...Dona,bele lastik bi liraaaa

donum var bebem arkadaşım yeni almış amma totomun ölçüsünü tutturamamış büyük geldi

benim yaşımda ne var uleeeeen daha 23.den yeni gün aldım

sen gül gül nazik arkadaşım

Totomdan ne istiyon gıı:44: Jennifer lopez halt etmiş totosu yanımda

Totomdan ne istiyon gıı:44: Jennifer lopez halt etmiş totosu yanımda

çok mütevazi gördüm seni seviyeli nazik kendini beğenmiş arkadaşım

hani görmesem totonu yutacağım yazdığını

çok mütevazi gördüm seni seviyeli nazik kendini beğenmiş arkadaşım

hani görmesem totonu yutacağım yazdığını

Bütün açıklığıyla kadınlar kulübünde nldglp nin totosu resimleri hemen kaldiriim barii toto mopo her şey ortada

Bütün açıklığıyla kadınlar kulübünde nldglp nin totosu resimleri hemen kaldiriim barii toto mopo her şey ortada

totonu memeni karnını görmeyen kalmadı K.K. da bacım süper fiziğini gören ameliyata koştu

Mühim olan insanlık Hayat nldglp nin resimlerini paylaştıkca güzel ahahahahahaha

aynen bence de paylaşmak önemlibende o yüzden senin albümü kopyala yapıştır yapıp herkese gönderiyorum

hahhahhah adamın biri yine iş başında 24.saat iş başında helal

Ay Jelesecciğiiim süpersiin,paylaşımların nefis,sen nefis,seviye en üst sırada,naziklik desen kelimeler kifayetsiz kalır,lütfen paylaş,sen enn birinç,sen enn tatlı,cümleler,kelimeler,heceler ve harfler yetmiyor seni annatmaya...

bu kadar yağ çektiğine göre bi şey isteyeceksin

ama bak bu yazdıklarının hepsi bende var yeminle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…