Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

sizin donlar benim yatak odasında kapının arkasında asılı bekliyo..bi gelsem, gelirken getircem paçalıları size nldglp'in almasına gerenk yok bebeeem. benimki yeter sana, afrodizyak etkili olanından benimki

Pro kartlı üye kimsin:26::26::26:

sinsi sinsi okuma kendini göster bakiiiiim

Pro kartlı üye kimsin:26::26::26:

sinsi sinsi okuma kendini göster bakiiiiim

sinsi beste demenize o kadar alışmışım ki; bestedir o diyecektim az daha

kız besteaaaaa özledim kızzz. bırak bebecikleri de gel bizi de sev azıcık

sizin donlar benim yatak odasında kapının arkasında asılı bekliyo..bi gelsem, gelirken getircem paçalıları size nldglp'in almasına gerenk yok bebeeem. benimki yeter sana, afrodizyak etkili olanından benimki

Küçük bedenini alaydın bi arkadaş almış bana anama olur o kadar büyük yani

gel gel hadi benim ameliyat öncesi çoluk çocuk gelin tesise gider çocuklara keyif yaptırırız

sinsi beste demenize o kadar alışmışım ki; bestedir o diyecektim az daha

kız besteaaaaa özledim kızzz. bırak bebecikleri de gel bizi de sev azıcık

beste değildir bebek den ayrılamıyor

benim sevgiye şefkate ihtiyacım var ameliyat öncesi moralim çoooook bozuk gel beste gel mirin gel panter gel aycey

gel gel hadi benim ameliyat öncesi çoluk çocuk gelin tesise gider çocuklara keyif yaptırırız

ben sana "s" aldım bebeğim...tam totona göre

gıııı kezban ne oldu bizim parfümler

jeselec burdan cevap verirmisin lütfen

Ay Gizmooo nereye baksam,hangi topiğe girsem her yerde aynı soruları soruyorsun.Tatlım internetten de araştırabilirsin.Bak ben sana her topikten cvp yazdım bu lazer lipo ile ilgili eşimin sonucunu.Biraz zaman tanı kendine.Hemen sonuç olmaz.Hemen uyuşukluk geçmez.Lazer lipo yaptıranların en az 3 ay beklemesi lazım sonucu tam manası ile görebilmeleri için.Google dan yaz bak lipo diye her çeşidi önüne anında dökülüyor.Keza lazer lipo diye bu forumda açılmış bir sürü topik var.Onlardan da bilgi alabilir,sorularına cvp bulabilirsin tatlım.

bu sefer nlgpdeden paçalı donu alırız kesin

ben sana "s" aldım bebeğim...tam totona göre

sen dalgamı geçiyon benle s olmaz ama m olur bebem

ne dalga geççem bea, daha seksi olsun diye s aldım

Türkiyede en çok L ve XL satılıyo demişti tezgahtar mübarek brezilyada yaşıyoz sanki

Bir ''DON'' muhabbetidir almış başını gitmiş bakıyorum.Ulen donsuzlarr 800.sayfaya geldiniz pirpiklendiniz gene di mii? Yok ulen size don mon.Oturun oturduğunuz yerde.Olanla yetinmeyi bilin Beline lastik tak mikserlenk hanım lastiiik ahanda bundann

Kız mikseer kızz ,senin ve ogülenin yaşı tutmaz ama eskiden don lastiğinden bööle sapan yapardık ahahahahaah

HAtta pazarlarda da şööle bağırırlar...Dona,bele lastik bi liraaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…