Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

herkese selam tayfa,çete,saz ekibi

hahahahahah sanki ev para çıkmış hanıma sevince bak

bende geldim işimi halledip dönerim az işim var

Sazlar çalınır,K:K nın bu topiğindeee c.erçetin s.koro sazlar çalınır çamlıcanın bahçelerinde - YouTube

Saygıdeğer topiğimizin ennn nadide,enn nazikane,enn,enn,ennn saz heyeti (ogltkn)(ben toprak)(linak)(kartopu)(şeyda)(jelesec)(mirin)(aresares)(aledax)(lopez) (veee bennnn).........unuttuklarımı ekleriz taammıı

hoşşşşşşşşşşşşşşşşşş geldinizzz kızlarrrr... gözlerimiz topikte kaldı
bidaha gitmeyinnnnnn emi....

hoşşşşşşşşşşşşşşşşşş geldinizzz kızlarrrr... gözlerimiz topikte kaldı
bidaha gitmeyinnnnnn emi....

Bak linacık bi daha gitmemeye söz veremiyorum kendi adıma pisim pis tersim terstir

Yokluğumuzda ne üzülen üzülmekten yemeden içmeden yazmadan kesilen çete üyesi göremedim

maşallah jelo ve nlgglp banlansın diye bekliyormuşsunuz

Son düzenleme:

aaaaa olurmu öle şey biz çok üzüldük. ama bizi yıkıldı göstermemek için bir darbeyle yıkıldığımızı düşünmesinler diye topikten çıkmadık mutlu etmedik onları DDDd

bütün kizlar toplanmis toplanmis toplanmiss sarkisnin gerisini bilmiyorum
hossssssssssssssssss geldinizzzz kizlarrrrrrrrrr

hoşgeldiniz, sicili kabarık üyeler jelesec bu lafım sana, zira bu nldglp'in ilk banıydı, heeeç alışık değildir kendisi böyle durumlara

demek yaklaşmış bak fesata:)

Ben hiç beğeni yapmadımkı yaklaşamasın diye

seni çakal seniii, anında asena halbuki hepimiz biliyoz ki; birilerinin peşindeydin, oyunları ayyuka çıkarma işindeydin
yoksa, benim senin burnunu beğendiğim gibi sen de benim her bi mesajımı beğenirdin hatta çok beğenirdim

Aman bana atar yapma bebem

çok tırsık görüyom bebem seni bugünlerde....maziden tırsarsın, aledaxtan tırsarsın, yakında sen enişteden de tırsarsın

Günaydın saz arkadaşlarım ve assolist nlglpdeee

ben 2.saate kadar çıkacağım evden arkamdan dedikodu yapılmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…