Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

yaşlı yaşlı bunamış sidik yarışına giriyor o bana tüm günün özetini geçiyor bebem gizli saklısı yok

Ya hadi git işine sen karıştırıyon bi kerem

AAA ne ayııııp sidi. yarışı dediiii Çok kınadım sizi mikserkelek hanımcım cım cım cim cim

Üzülerek aranızda ayrılıyorum kıslaa.Bugün gene anneme gitmem lazım.Fİzik için gün almaya gideceğiz.Öpüyolum hepinizi. Lina-k kızacak gene hangi arada derede yazdınız diye

Üzülerek aranızda ayrılıyorum kıslaa.Bugün gene anneme gitmem lazım.Fİzik için gün almaya gideceğiz.Öpüyolum hepinizi. Lina-k kızacak gene hangi arada derede yazdınız diye

ah be bebeğim, muhabbetin en "şerbetli" yerinde bırakılıp gidilir mi:26:

aneye selam, ellerinden öperim..hatta dizlerinden selamlarımızı söyle. bi ara araşırık

Sen kiminle uğraştığını laf soktuğunu bilmiyon galiba aklını alırım senin şikayetleri kabul görmeyen üye senin de dilin mi var :76::76::76:

Bak bir adım ötendeyim cim cim cum cum en azından kabul görmese de nereye yazacağımı biliyorum tatlım.Senin gibi tutup elalemin göreceği yerlere değel Yaşlıyım ama cin gibiyimm

Bak bir adım ötendeyim cim cim cum cum en azından kabul görmese de nereye yazacağımı biliyorum tatlım.Senin gibi tutup elalemin göreceği yerlere değel Yaşlıyım ama cin gibiyimm

yazdık da ne oldu goncan güzellik gördü gözü gönlü açıldı adamın

Bende kaçıyorum öğlen yemeğinde okulda olayım sonra dönerim yuvaya öpücükledim hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…