• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Fa bir kaç tane isim verilme olayında tartışma vs okudum bende etik olmaz die erbey yazdım :)

ben ve arkadaşlarım dikkat ediyoruz sürekli isim verilmesin diye amma çok fazla insan ameliyat olunca 5.yazmasa isim mutlaka birinde ikisinde yazıyor tabi o yüzden doktorun ismi geçiyor :34:

ben ve arkadaşlarım dikkat ediyoruz sürekli isim verilmesin diye amma çok fazla insan ameliyat olunca 5.yazmasa isim mutlaka birinde ikisinde yazıyor tabi o yüzden doktorun ismi geçiyor :34:

Niyekine isim yazılmasından rahatsızlık duyuyorsun.Yoksa yasak geldi haberim mi yok loooo.

Niyekine isim yazılmasından rahatsızlık duyuyorsun.Yoksa yasak geldi haberim mi yok loooo.

Sürekli doktor ismi yazmak doktora zarar verdiği için bentoprakcım :34: k.k.da sürekli isim yazılınca hoş karşılanmıyor sanki doktorun reklamını yapıyormuşsun gibi oluyor bende öyle düşünüyorum çok yazılması devamlı göze sokulması hoş değil :34: baycanın adını yazmaya hiç gerek yok dünya hastası oldu her başlıkta yazıyorlar zaten yani bize soranlar doktorunuz kim diye okusalar geçmişi zaten görecekler doktor ismini :34:

Son düzenleme:

Bentoprak cım bizler artık eski üye olduğumuz için daha dikkatle yazmamız gerekiyor diye düşünüyorum.Bizler tarafından doktorun isminin sürekli zikredilmesi hem dikkat çeker hem de doktorumuza zarar verir diye düşünüyorum.Zira bazı kişiler tarafından doktorumuzun isminin sürekli söylenmesi yazılması onlara rahatsızlık verdi.Ki çok haksızlar bu konuda çünkü topikleri okuyup bizlerin süreçlerini okuyan birçok arkadaş kendi özgür iradeleriyle gidip ameliyatlarını olup memnuniyetlerini paylaştılar forumda.Bu da çok normal tabiki:34:Zaten doktorun adına açılmış topiğimiz var.Övgü ve düşüncelerimizi oraya istediğimiz kadar yazıyoruz:34:

Sürekli doktor ismi yazmak doktora zarar verdiği için bentoprakcım :34: k.k.da sürekli isim yazılınca hoş karşılanmıyor sanki doktorun reklamını yapıyormuşsun gibi oluyor bende öyle düşünüyorum çok yazılması devamlı göze sokulması hoş değil :34: baycanın adını yazmaya hiç gerek yok dünya hastası oldu her başlıkta yazıyorlar zaten yani bize soranlar doktorunuz kim diye okusalar geçmiş zaten görecekler doktor ismini :34:

Benimde isim yazdığım oldu tabi genelde başlarda daha çok bide bi başlıkta beni rahatsız eden bi olay vardı o zaman orada da bi kaç kere yazmıştım coşup bana saldırsınlar diye:1: hedef vardı hedefe ulaşıldı o dönem :34: 6,342 mesaj sayımda da yazılaması normal tabi

Sürekli doktor ismi yazmak doktora zarar verdiği için bentoprakcım :34: k.k.da sürekli isim yazılınca hoş karşılanmıyor sanki doktorun reklamını yapıyormuşsun gibi oluyor bende öyle düşünüyorum çok yazılması devamlı göze sokulması hoş değil :34: baycanın adını yazmaya hiç gerek yok dünya hastası oldu her başlıkta yazıyorlar zaten yani bize soranlar doktorunuz kim diye okusalar geçmiş zaten görecekler doktor ismini :34:

AAA:53: sanki ağızbirliği yapmışız gibin olmuş:1:

Bentoprak cım bizler artık eski üye olduğumuz için daha dikkatle yazmamız gerekiyor diye düşünüyorum.Bizler tarafından doktorun isminin sürekli zikredilmesi hem dikkat çeker hem de doktorumuza zarar verir diye düşünüyorum.Zira bazı kişiler tarafından doktorumuzun isminin sürekli söylenmesi yazılması onlara rahatsızlık verdi.Ki çok haksızlar bu konuda çünkü topikleri okuyup bizlerin süreçlerini okuyan birçok arkadaş kendi özgür iradeleriyle gidip ameliyatlarını olup memnuniyetlerini paylaştılar forumda.Bu da çok normal tabiki:34:Zaten doktorun adına açılmış topiğimiz var.Övgü ve düşüncelerimizi oraya istediğimiz kadar yazıyoruz:34:

Eee boşa dememiş büyüklerimiz meyve veren ağaç taşlanır diye.Sanırım ben çok dikkat eden biri değilim artı unutkanım.Yaşlılık :34:

Eee boşa dememiş büyüklerimiz meyve veren ağaç taşlanır diye.Sanırım ben çok dikkat eden biri değilim artı unutkanım.Yaşlılık :34:

Aynen bentoprakcım meyve veren ağaç da de kıskançlık da de , şimdi bi hasta düşün doktorunu sürekli ünvanıyla övüp duruyor başlıkta açmasına rağmen rağbet görmüyor başlığı :44: tabi bizlere ve doktora bileniyor :22: o yüzden doktorun adını sürekli yazmaya gerek yok ! yaptığı işlerle sonuçlarla fotolarla canlı örneklerle ortada zaten gerçek ,susalım yeni hastalar konuşsun :9::9::9:

Son düzenleme:
ercan beyin eserleri biraraya gelelim "annemizin karnından taş doğmadık ama sonunda taş olduk" grubu olsun adımız :)

lopezim az kaldı hadi hayırlısı..... grup ismi süper olmuş :D

ya bu arada ne ara geldiniz bayanlar ne ara yazdınız bunca sayfa yaaaaa oku oku anca geldim.

ben doktorun adını bol bol yazıyorum :D nasıl olsa daha yeniyim buralarda :D

ya bu arada ne ara geldiniz bayanlar ne ara yazdınız bunca sayfa yaaaaa oku oku anca geldim.

hahahahah sen yaz tabi yenisin :21: bizler eskidik artık bende karın germeden sonra yazacağım yeniyim nasılsa :1:

Yaz şekerim sana serbestmiş :5: ben eskiyim bana yasak :50:

Ama yazacağım bekleyin çok yakında :52: :nazar:

Yaz şekerim sana serbestmiş :5: ben eskiyim bana yasak :50:

Ama yazacağım bekleyin çok yakında :52: :nazar:

:1::1::1: kız yasak yok be senin herkes biliyor baycana ameliyat olduğunu diyoruz sürekli yazmana gerek yok yani dedik :34: sorana yaz tabi baycan de :9::9::9: senin yüzde zaten çok yazarsın adını ilk olacaksın başlıkta

Son düzenleme:
Back