Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Şaka bacum şaka ne yasağı yahu.Yasak masak hak getire.Laf aramızda yasağa karşı alerjim var.Yasak dedilermi ıııh yaparım bilirsiin

kızlarrr kabus geri dönüyo yaaaaaaa nedir benim bu kaderim böle....

AAA kayınvaliden mii??? yatıyorum dinleniyorum dedin.Bak nazar değdirdin habire yat sen aman diim kalkıp hizmet mizmet edersin sakınn vallahi.Bu dönemler çok önemli.Güzel iyileşmesi lazım.

Hayatım misafir dedim ama görümcem ile eşi bizim arka blokta oturuyorlar.Misafir sayılmaz.Yürüyüşe çıkmışlar hava almak için bir kahveye uğramışlar bize de:)

Hıııım anladım diyeydin ben k.k.da dedikodu yapıyorum siz için kahvenizi

Gıııııı ogülü ne ediyon ? dinleme işi yakalanırsak içeri atılırmışız kesin bu sefer senle ben içeri gireriz

Hıııım anladım diyeydin ben k.k.da dedikodu yapıyorum siz için kahvenizi

Ayy bir de manolya dan fıstıklı profiterol getirmişler kiiii Vallaha yaptım ben de yaramazlık.Ama bu sabah bir tartıldım 500 gr daha gitmiş çok sevindim demekki profiterol zayıflatıo Şaka bir yana 5.5 kilo verdikten sonra kilomu sabit tuttum.ne zamandır da diyet yapmıyorum ama kiloyu sabit tutuyorum.Fakat bayağı bir dikkat etmişimki gitmiş yarım kilo daha kendiliğinden.gramlar bile mutlu ediyor inanın beni:))

Gıı ogüleeee nerdesin gııııı Çok özledim ne zaman gelirsin buralara loo:44: Bak millet buluşma diyo.Jelesec ameliyat olmadan bi buluşuversek artık.

Gıı ogüleeee nerdesin gııııı Çok özledim ne zaman gelirsin buralara loo:44: Bak millet buluşma diyo.Jelesec ameliyat olmadan bi buluşuversek artık.

Hiiiiiiç de özlemedim ben sıska ögülüyü benim ameliyat gününe ayarlayın işte ben ameliyata siz dedikoduya

Herkese günaydın

ogülü ogülü nasılsın?

Gıııııı ogülü ne ediyon ? dinleme işi yakalanırsak içeri atılırmışız kesin bu sefer senle ben içeri gireriz

ne ediim anam, sızlanıp duruyom gece boyu bayağı sızlandım hatta:26:
dinleme işinden biliyon benim kocikin dönüş yolunda haberi oldu, bana "kesinlikle hayır" diye talimat verdi."Ortaya çıkarsa, biri bulursa hem rezalet hem dava olur" dedi. Ben de "ben k.k'dan davalara alışığım, terliğim de 1 yıldır kenarda duruyo, jelesec de yapacak, gerekirse beraber gireriz kodese" dedim ama çok pis baktı,tırstım

anaam, profiterol zayıflatıyo he? yaw sen hem güzelsin, hem de güzel keşiflerin var başka ne zayıflatıyo? elmalı kurabiye de zayıflatır mı dersin? (jelesek buna sen de yorum yapabilirsin bebemm)

ah be bebem, ben de çok özledim. pek çok özledim..uzuuuun zaman oldu görüşemeyeli, hasretle sarılıp öpüşemeleyi, tost yiyip kahve içişemeyeli

20 gün 1 ay sonra oradayım kısmetse, ne diyonuz uyar mı? buluşak mı? ama dev.... olmalısın çay kaşıkları aklımdan gitmiyor

O bakışlar gözümün önüne geldi.Hiç de yabancı olmadığım bakışlar eşimden dolayı:)) söz dinleyin kızım sözz.Gİrmeyin böyle şeylere

Heee bacım vallaha zayıflatıo gözlerimle gördüm tartıda bugün. Şahidim bizzat kendim kendilerim.pööööö ne cümle kurdum emme

Hadi ya acı var yani

sen goncandan bayağı çekiniyon demek ki bakışından tırstın :44:hiiiiiç öyle gözükmüyon buradan :26:

Elmalı manyak güzel oldu baycan beni ameliyat etmeyebilir git zayıfla derse şaşmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…