bizler doktora çok lakap taktık ama senin ki süper ya Erbey hoş isimbaycandan iyi nlglpde baycan diyor doktorumuza
Evet resimden bile olsa o güzel enerjini verdin inanki.Ama kendine haksızlık etme olur muÇok şükür diyelim hep:)
Fa bir kaç tane isim verilme olayında tartışma vs okudum bende etik olmaz die erbey yazdım :)
ne bileyim yıllardır kompleks haline geldi bende bacaklar ama tabiki şükürler olsun :)
ben ve arkadaşlarım dikkat ediyoruz sürekli isim verilmesin diye amma çok fazla insan ameliyat olunca 5.yazmasa isim mutlaka birinde ikisinde yazıyor tabi o yüzden doktorun ismi geçiyor
Resimleri bende bir görsematacam
Niyekine isim yazılmasından rahatsızlık duyuyorsun.Yoksa yasak geldi haberim mi yok loooo.
arkadas oluncadamı görünmüyor ne yapmam lazım ?
Niyekine isim yazılmasından rahatsızlık duyuyorsun.Yoksa yasak geldi haberim mi yok loooo.
Sürekli doktor ismi yazmak doktora zarar verdiği için bentoprakcımk.k.da sürekli isim yazılınca hoş karşılanmıyor sanki doktorun reklamını yapıyormuşsun gibi oluyor bende öyle düşünüyorum çok yazılması devamlı göze sokulması hoş değil baycanın adını yazmaya hiç gerek yok dünya hastası oldu her başlıkta yazıyorlar zaten yani bize soranlar doktorunuz kim diye okusalar geçmiş zaten görecekler doktor ismini
Sürekli doktor ismi yazmak doktora zarar verdiği için bentoprakcımk.k.da sürekli isim yazılınca hoş karşılanmıyor sanki doktorun reklamını yapıyormuşsun gibi oluyor bende öyle düşünüyorum çok yazılması devamlı göze sokulması hoş değil baycanın adını yazmaya hiç gerek yok dünya hastası oldu her başlıkta yazıyorlar zaten yani bize soranlar doktorunuz kim diye okusalar geçmiş zaten görecekler doktor ismini
Bentoprak cım bizler artık eski üye olduğumuz için daha dikkatle yazmamız gerekiyor diye düşünüyorum.Bizler tarafından doktorun isminin sürekli zikredilmesi hem dikkat çeker hem de doktorumuza zarar verir diye düşünüyorum.Zira bazı kişiler tarafından doktorumuzun isminin sürekli söylenmesi yazılması onlara rahatsızlık verdi.Ki çok haksızlar bu konuda çünkü topikleri okuyup bizlerin süreçlerini okuyan birçok arkadaş kendi özgür iradeleriyle gidip ameliyatlarını olup memnuniyetlerini paylaştılar forumda.Bu da çok normal tabikiZaten doktorun adına açılmış topiğimiz var.Övgü ve düşüncelerimizi oraya istediğimiz kadar yazıyoruz
Eee boşa dememiş büyüklerimiz meyve veren ağaç taşlanır diye.Sanırım ben çok dikkat eden biri değilim artı unutkanım.Yaşlılık
ercan beyin eserleri biraraya gelelim "annemizin karnından taş doğmadık ama sonunda taş olduk" grubu olsun adımız :)
lopezim az kaldı hadi hayırlısı..... grup ismi süper olmuş
ya bu arada ne ara geldiniz bayanlar ne ara yazdınız bunca sayfa yaaaaa oku oku anca geldim.
ben doktorun adını bol bol yazıyorumnasıl olsa daha yeniyim buralarda
AAAsanki ağızbirliği yapmışız gibin olmuş
hahahahah sen yaz tabi yenisinbizler eskidik artık bende karın germeden sonra yazacağım yeniyim nasılsa
lopezim az kaldı hadi hayırlısı..... grup ismi süper olmuş
ya bu arada ne ara geldiniz bayanlar ne ara yazdınız bunca sayfa yaaaaa oku oku anca geldim.
ben doktorun adını bol bol yazıyorumnasıl olsa daha yeniyim buralarda
Yaz şekerim sana serbestmişben eskiyim bana yasak
Ama yazacağım bekleyin çok yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?