a be ye benini,a be ye canını,iç iç kudur kuduuur kudur:118::118: Mari ye kafanı,mari ye kendini...
mari yi kafanı (kudur) - YouTube
Aloo da aloo,aloo da alo graham gece gece icat çıkarma
Kızlar sizi çok özledim... Nldglp yavrum kızım hasta uyanıp uyanıp ağlıyorbı uğrayım dedim o uyurken ama yıne ağlama krızlerı başladı. Burnundan nefes alamıyor tıkalı dıye ağzından almakta onu rahatsız edıyor çok uyanıyo... Sarhoş gibiyim dünden beri valla buhar makinesi filanda hikaye bı halta yaramıyor (( uykusuz bır kaç gece daha benı bekler sizi öpüyorum kucaklıyorum ve saygıyla selamlıyorum
Lidil lidil in dı midıl ver abine,ortaya olsun aman hee
Kızlar sizi çok özledim... Nldglp yavrum kızım hasta uyanıp uyanıp ağlıyorbı uğrayım dedim o uyurken ama yıne ağlama krızlerı başladı. Burnundan nefes alamıyor tıkalı dıye ağzından almakta onu rahatsız edıyor çok uyanıyo... Sarhoş gibiyim dünden beri valla buhar makinesi filanda hikaye bı halta yaramıyor (( uykusuz bır kaç gece daha benı bekler sizi öpüyorum kucaklıyorum ve saygıyla selamlıyorum
bak beste geldi sinsi sinsi
selam kızlarrrrrrrrrrrr ben geldim :)
Güzeller güzeli hoşgeldin
göremiyordum sizi gerçi bende pek giremiyorum ama :) bugün ercan beyi ardım heheheh cumartesi sabah ordayım die oda cuma arıcam zaten seni dedi :)
Dışarıda ki ziyaretci selamnazik arkadaşım dışarıdan gözetleme gel içeri yada git beğeni yap sen
Hadi bakalım sende Ercan beyli oluyorsunameliyat sonrası albüm bekliyoruz artık
Jelesec selammmmm nasılsınız ben tabi uzak kalıyorum ama takiplerim devam edio :)
Jelesec selammmmm nasılsınız ben tabi uzak kalıyorum ama takiplerim devam edio :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?