Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Soldan saaaayyyyyy jelesek-Linak-arska-nldglp.....kaçanı mahvederim.Şimdi evdeki iki köpicik tuvalet ihtiyaçları için dışarı çıkartılıyor tarafımdan.Döndüğümde herkesi burda istiyorum hee

Kızlar sizi çok özledim... Nldglp yavrum kızım hasta uyanıp uyanıp ağlıyor bı uğrayım dedim o uyurken ama yıne ağlama krızlerı başladı. Burnundan nefes alamıyor tıkalı dıye ağzından almakta onu rahatsız edıyor çok uyanıyo... Sarhoş gibiyim dünden beri valla buhar makinesi filanda hikaye bı halta yaramıyor (( uykusuz bır kaç gece daha benı bekler sizi öpüyorum kucaklıyorum ve saygıyla selamlıyorum

Çok geçmiş olsun minikler hasta olduğunda hayat iyice zorlaşıyor Bizim doktorumuz zaten yasakladı o makineyi 1.senedir dolap bekliyor.

bizde seni selamlıyoruz

Arska çok geçmiş olsun.Ahh bilirim bilirim benim bebe artık 23 yaşında ama :) eski günleri hatırladıkca sizleri anlayabiliyorum.Kulak iltihabı çok olurdu benim oğlanda.Bir süre sonra duyma kaybı başlamıştı 2 kulağında da.Sürekli hasta olurdu.Sonunda geniz eti alınıp duyma kaybından dolayı kulaklarına tüp takılmıştı.Zor süreçlerdi inanki.İnşallah tez zamanda atlatır tekrar geçmiş olsun yavruna.

Dışarıda ki ziyaretci selam nazik arkadaşım dışarıdan gözetleme gel içeri yada git beğeni yap sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…