başta uyarmadınız ki alla alla... bileydim bulaşmazdım
iyi de ben sabah da açıyom kimse yok diye bişi yazamıyom yedi yirmidört topikdeyim hastayım ya iş yapmıyom yatıyom tüm gün. doktorun dediği gerçek olcek sanırım. sana liposuction gerekcek bu gidişle dediydi büyüycek iice bitaraflarım....
gözümden kaçmış mı ki acaba yoksa bile bile gözümü mü kapamışım kiHEp yazdık da, sen okumadın zaar
linacım senimn bu başlıkta değil meme küçültmede olman lazımyeni ameliyatlılar orada oluyor buraya kart ameliyatlılar geliyor
gerçi diğer başlığı da ismi lazım değil 24.saat kim ne yazdı cevap yazayım beğeni yapayım diye bekleyen var kiyeni hastalara gerek yok kendi çalsın kendi oynasın modunda
İsmi lazım değil dedim ama şimdi polemik oluşmasın yazayım NLGLPFDE arkadaş
linacım senimn bu başlıkta değil meme küçültmede olman lazımyeni ameliyatlılar orada oluyor buraya kart ameliyatlılar geliyor
gerçi diğer başlığı da ismi lazım değil 24.saat kim ne yazdı cevap yazayım beğeni yapayım diye bekleyen var kiyeni hastalara gerek yok kendi çalsın kendi oynasın modunda
İsmi lazım değil dedim ama şimdi polemik oluşmasın yazayım NLGLPFDE arkadaş
Bak şimdi kafasına taş düşse benden bilecek bu tekerlek jelesekSen bana çak lafları çak bakalım.Mune ye hesabını vereceksin kötü içerikten.Gözüne mi battı yazdıklarım ha,gözüne mi battı??? hayat paylaşınca güzel demedik mi,birimiz hepimiz,hepimiz nldglp için demedik mi??? yeni hastalar gelmesin,yeni nikler nükler görmeyeyim,ben çalıp ben oynayayım
hayat bana güzel beaaa
İki orta,bi sade bana müsaade.Sizlere doyum olmaz kızlar.Kuzular mışıl mışıl uyuyoring,koç gibi kalkılıyoring
hahahahahah site senin şikayetleri dikkate almıyor canımhele beni hiç şikayet etme hiiiiiç dikkate alınmaz sın
Sana değil lafım kek hemende üstüne alınmışpostit yazacaktım meme küçültmeye kamp kurdu da
Daha karpuz kesecektiknereye bebem ya yeni başladık muhabbete
NLDGLP KAÇAARRbak bi daa tuşlar kaymasın
kartopum, ne biçim bi dünya varmış....ses kayıt cihazından kamerasına bir sürü çeşit buldum...araştırmadayımteşekkürler fikir için
çok teşekkür ederim canım. sağolasın kullancam inşaallahdikişleri de aldırayım hele. şimdiden milletin ağzı açık bakıyolar değişime darısı başına inşaallah en uygun ve kısa zamanda.....
gündüzcü ekibi olarak ilk günaydın benden gelsin
buda çiçekleriniz
canım doktora ameliyattan hemen sonra sormuştum 1,5 gitti dedi galiba. bu cuma yine gidip sorucam neka aldın diye. şöle tarif ediyim ben sana 110 beden sütyen takıyordum ben. şuan üzerimde 38 b var.(doktor 85 beden dedi) yani görünüşe göre baya gitmişlina toplamda kaç kg gitti memelerden merak ettim benimde çok büyükte onun için soruyorum
ben öğlen gelebildim bugüngündüzcü ekibi olarak ilk günaydın benden gelsin
buda çiçekleriniz
Günaydın millet
kartopum sabahçı ekip yoğun bugün ogülü hiiiiç giremez nlglpde gezmede ben miniğin okuluna gidiyorum buralar sana emanet
canım doktora ameliyattan hemen sonra sormuştum 1,5 gitti dedi galiba. bu cuma yine gidip sorucam neka aldın diye. şöle tarif ediyim ben sana 110 beden sütyen takıyordum ben. şuan üzerimde 38 b var.(doktor 85 beden dedi) yani görünüşe göre baya gitmiş
ben öğlen gelebildim bugünolsun öğlen de boş bırakmamak gerek
ben desteğe geldimsiz gezin nasıl olsa yatıyom ben. sabahçı da olurum gececi de
bende şu anda dd cup var bazen e bile giyiyorum herhalde benden 2,5-3 kg çıkar.biraz daha zaman geçsinde inşallah seneye bende bu zamanlarda olurum diye planlıyorum,oğlumda biraz büyümüş olur.sanki ozaman daha rahat olurum gibime geliyor.
selam kizlar hastayim kizim hasta okuldan aldim koltuklara yattik mendil kutusunu cay yanimza aldik anali kizli koltuk sefasi yapiyoruzzz
o süper 85 lina gülerek kulan bacumm
çok çok geçmiş olsun. bu hastalık gitmedi sizden... çok teşekkür ederim kullancam yakında dekoltelerdestraplezlerde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?