Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

linacım senin bu başlıkta değil meme küçültmede olman lazım yeni ameliyatlılar orada oluyor buraya kart ameliyatlılar geliyor

gerçi diğer başlığı da ismi lazım değil 24.saat kim ne yazdı cevap yazayım beğeni yapayım diye bekleyen var ki yeni hastalara gerek yok kendi çalsın kendi oynasın modunda

İsmi lazım değil dedim ama şimdi polemik oluşmasın yazayım NLGLPFDE arkadaş

Son düzenleme:
HEp yazdık da, sen okumadın zaar
gözümden kaçmış mı ki acaba yoksa bile bile gözümü mü kapamışım ki DD

hiççç anlamadım ben zate
ben yetiyom orayada hem oraya bakıyom hem buraya zate 3 topik arası dolanıyom. bu ara siz de az yazıyonuz bol bol vakit oluyo tabi....

Bak şimdi kafasına taş düşse benden bilecek bu tekerlek jelesek Sen bana çak lafları çak bakalım.Mune ye hesabını vereceksin kötü içerikten.Gözüne mi battı yazdıklarım ha,gözüne mi battı??? hayat paylaşınca güzel demedik mi,birimiz hepimiz,hepimiz nldglp için demedik mi??? yeni hastalar gelmesin,yeni nikler nükler görmeyeyim,ben çalıp ben oynayayım
hayat bana güzel beaaa

İki orta,bi sade bana müsaade.Sizlere doyum olmaz kızlar.Kuzular mışıl mışıl uyuyoring,koç gibi kalkılıyoring

hahahahahah site senin şikayetleri dikkate almıyor canım hele beni hiç şikayet etme hiiiiiç dikkate alınmaz sın

Sana değil lafım kek hemende üstüne alınmış postit yazacaktım meme küçültmeye kamp kurdu da

lina toplamda kaç kg gitti memelerden merak ettim benimde çok büyükte onun için soruyorum

lina toplamda kaç kg gitti memelerden merak ettim benimde çok büyükte onun için soruyorum
canım doktora ameliyattan hemen sonra sormuştum 1,5 gitti dedi galiba. bu cuma yine gidip sorucam neka aldın diye. şöle tarif ediyim ben sana 110 beden sütyen takıyordum ben. şuan üzerimde 38 b var.(doktor 85 beden dedi) yani görünüşe göre baya gitmiş

gündüzcü ekibi olarak ilk günaydın benden gelsin

buda çiçekleriniz
ben öğlen gelebildim bugün olsun öğlen de boş bırakmamak gerek

Günaydın millet

kartopum sabahçı ekip yoğun bugün ogülü hiiiiç giremez nlglpde gezmede ben miniğin okuluna gidiyorum buralar sana emanet

ben desteğe geldim siz gezin nasıl olsa yatıyom ben. sabahçı da olurum gececi de

bende şu anda dd cup var bazen e bile giyiyorum herhalde benden 2,5-3 kg çıkar .biraz daha zaman geçsinde inşallah seneye bende bu zamanlarda olurum diye planlıyorum,oğlumda biraz büyümüş olur.sanki ozaman daha rahat olurum gibime geliyor.

selam kizlar hastayim kizim hasta okuldan aldim koltuklara yattik mendil kutusunu cay yanimza aldik anali kizli koltuk sefasi yapiyoruzzz
o süper 85 lina gülerek kulan bacumm

aslında ben de e cup giyiyordum ara sıra. bana çıkan kilo az gelmişti ama daha çok sarkıklık vardı bende belkide deri mi fazla gitti nedir. neyse zaten bundan küçüğünü de düşünemezdim. gayet makul bir boyut doktorun ellerine sağlık. benim oğlum onsekiz aylık. ama annem sağolsun yan aapartmanımda oturuyor. gündüz bebeğimle vakit geçiriyorum bakımını annem yapıyor. umarım en güzel zamanda hayırlı sonuçlar alırsın canım.. bu ağırlıkları taşımak baya zor. kurtulmanı dilerim en kısa zamanda

selam kizlar hastayim kizim hasta okuldan aldim koltuklara yattik mendil kutusunu cay yanimza aldik anali kizli koltuk sefasi yapiyoruzzz
o süper 85 lina gülerek kulan bacumm

çok çok geçmiş olsun. bu hastalık gitmedi sizden... çok teşekkür ederim kullancam yakında dekoltelerde straplezlerde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…