Mirin mirin mirin seni çok seviyorumsen ki tüm doktorları tanıyan yemek yedikleri yerlere giren çıkın insansın hele beni bi tanıştır Muhammet,Emre, Barış ile yakınım de birinci derece de hepsi bu piyasanın adamları tanışıyorlardır tabi yakın olmayanlarda isim aşinalığı vardır
Mirin mirin mirin seni çok seviyorumsen ki tüm doktorları tanıyan yemek yedikleri yerlere giren çıkın insansın hele beni bi tanıştır Muhammet,Emre, Barış ile yakınım de birinci derece de hepsi bu piyasanın adamları tanışıyorlardır tabi yakın olmayanlarda isim aşinalığı vardır
Mirin Yapar bi kıyak merak etme.
Hangi restorantsa takılırız peşlerine:)
bizde kek gibi rakip sanıyoruz.Kardolarmış meğer.
3ü bir arada diyosun yakalarımda ulen sözüm geçse kendi ameliyatcıklarımı 3ü bir aradaya yaptırırdım ama mesaj alındı merak etme
ya bu şey gibin mahalle karılarının mahalle pazarında hepsinin pazarın ortasında toplanıp sohbet etmesi gibi bişiy yanee aynı camiadalar tanışmamaları mumkunmu canım bea
Tanışmak başka başbaşa yemek başka:)
Burda kızlar emremi Muhammed mii yırtınsınlar Başbaşa YEMEK OLAYI.tAKPTEYIM.
yanii yaniii hastalarıda birbirini yesin onlar mutlu mesut
Akşama işin aslını öğrenirim.Ne kaaaa mutlulularmış bakalım.Yazarım size.
yaz yaz sor bakalım sen bize emreyle ihanetmi ediyosun de
Sen muhit ve yer adını bildir özelden bana:)
İnkar ederse mirin sizi falanca yerde görmüş derim:)
Camiaya yaymaya başldı bile derim.Jeloda yalvarıyo ille tanıştır diye derim.Derımde derim işte.Ha girmişken Barışta sizin tafyadanmı diyim.
Malum onuda istedı jelesenk hanım.
istiklal caddesinde dondurmacıda ayrıca yanlarında gene bu forumda olan süreyya şeneldir de var
Kongreden falan çıkmışlardır o zaman.Bende başbaşa yemek diyince başka bişey sandım.Ayak üstü dondurmayla serinlemece yani.
tanışmak istediğin doktorlar sıralamasında 1. sırada muhammed bey var. hayırdırburun iyice göze batmaya başladı sanırsam
hiç kongrelik bir resmiyetleri yok emin olt-shirt lu kongremi olur ulen
3ü bir arada diyosun yakalarımda ulen sözüm geçse kendi ameliyatcıklarımı 3ü bir aradaya yaptırırdım ama mesaj alındı merak etme
ya bu şey gibin mahalle karılarının mahalle pazarında hepsinin pazarın ortasında toplanıp sohbet etmesi gibi bişiy yanee aynı camiadalar tanışmamaları mumkunmu canım bea
yanii yaniii hastalarıda birbirini yesin onlar mutlu mesut
gııııı mirin kişilikleri nasıl bu doktorların MÜTEVAZİLER Mİ ?
onlar ceplerini doldursunlar hastalarda benim doktorumun adı geçmiyor senin doktorunun adı çok geçiyor diye karın ağrısı yaşasınlar
hastaları çekiştiriyorlar dırmanyak bunlar ya orasını burasını elettirip rahatlıyorlar diye
peşimi bırakmıyolar anaçımmmm hepsi yalvarıyor bana gel bana gel diye kadavramıda bağışlıcam artıkın yeni plastikçilere ders olsun diyerektenseni zaten tanımayan doktor kalmamış hepsi bi dokunuş yapmış sana maşallah:))) senin üzerinde kendilerini geliştirmiş bunlar bak demedi deme3.bir arada girmesinler abi benim kalbim dayanmaz
onlar ceplerini doldursunlar hastalarda benim doktorumun adı geçmiyor senin doktorunun adı çok geçiyor diye karın ağrısı yaşasınlar
çok teşekkür ederim....lina_k çok geçmiş olsun :))
çok teşekkür ederim... ay evet ya oldu da bitti maşaallah....Günaydın Lina.
Çok çok geçmiş olsun.Atlattın.Çarçabuk iyileşirsin umarım.
Gönlünce olsun tatlım..
saat bir gibi eve geldim. ama elektrikler gitti giremedim forumaselam lina çıktın mı hastaneden ? Evde işe güce dalma bacım dikişine dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?