Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

tanışmak istediğin doktorlar sıralamasında 1. sırada muhammed bey var. hayırdır burun iyice göze batmaya başladı sanırsam

3ü bir arada diyosun yakalarımda ulen sözüm geçse kendi ameliyatcıklarımı 3ü bir aradaya yaptırırdım ama mesaj alındı merak etme
Mirin Yapar bi kıyak merak etme.

Hangi restorantsa takılırız peşlerine:)

bizde kek gibi rakip sanıyoruz.Kardolarmış meğer.

ya bu şey gibin mahalle karılarının mahalle pazarında hepsinin pazarın ortasında toplanıp sohbet etmesi gibi bişiy yanee aynı camiadalar tanışmamaları mumkunmu canım bea

Tanışmak başka başbaşa yemek başka:)

Burda kızlar emremi Muhammed mii yırtınsınlar Başbaşa YEMEK OLAYI.tAKPTEYIM.

yaz yaz sor bakalım sen bize emreyle ihanetmi ediyosun de

Sen muhit ve yer adını bildir özelden bana:)

İnkar ederse mirin sizi falanca yerde görmüş derim:)

Camiaya yaymaya başldı bile derim.Jeloda yalvarıyo ille tanıştır diye derim.Derımde derim işte.Ha girmişken Barışta sizin tafyadanmı diyim.

Malum onuda istedı jelesenk hanım.

istiklal caddesinde dondurmacıda ayrıca yanlarında gene bu forumda olan süreyya şeneldir de var

Kongreden falan çıkmışlardır o zaman.Bende başbaşa yemek diyince başka bişey sandım.Ayak üstü dondurmayla serinlemece yani.

hiç kongrelik bir resmiyetleri yok emin ol t-shirt lu kongremi olur ulen

Son düzenleme:
tanışmak istediğin doktorlar sıralamasında 1. sırada muhammed bey var. hayırdır burun iyice göze batmaya başladı sanırsam

sarışekerle benim burnu çekiştirin sabahtan beri bak yaptırayım nasıl kıskandırıyorum sizleri

albüme gelin diye pankart açacağım

seni zaten tanımayan doktor kalmamış hepsi bi dokunuş yapmış sana maşallah:))) senin üzerinde kendilerini geliştirmiş bunlar bak demedi deme 3.bir arada girmesinler abi benim kalbim dayanmaz

Son düzenleme:
yanii yaniii hastalarıda birbirini yesin onlar mutlu mesut

gııııı mirin kişilikleri nasıl bu doktorların MÜTEVAZİLER Mİ ?

onlar ceplerini doldursunlar hastalarda benim doktorumun adı geçmiyor senin doktorunun adı çok geçiyor diye karın ağrısı yaşasınlar

Son düzenleme:

Bugün bol keseden ''beğen'' dağıtmayım bir değişiklik yapayım dedim.İşte msj dediğin bu dur abi.Gülmekten karnım çatladı.Vallaha ameliyat parasını senden alacam mikserlenk.

hastaları çekiştiriyorlar dır manyak bunlar ya orasını burasını elettirip rahatlıyorlar diye
kesin oyle diyorlardır
seni zaten tanımayan doktor kalmamış hepsi bi dokunuş yapmış sana maşallah:))) senin üzerinde kendilerini geliştirmiş bunlar bak demedi deme 3.bir arada girmesinler abi benim kalbim dayanmaz
peşimi bırakmıyolar anaçımmmm hepsi yalvarıyor bana gel bana gel diye kadavramıda bağışlıcam artıkın yeni plastikçilere ders olsun diyerekten

bunlar benim doktorlarım değil şikerimm hıhhhh muhammet beyi bilemem mutevazimi başkası hakkındada birşey söylemem doğru olmaz

lina_k çok geçmiş olsun :))
çok teşekkür ederim....
Günaydın Lina.

Çok çok geçmiş olsun.Atlattın.Çarçabuk iyileşirsin umarım.

Gönlünce olsun tatlım..
çok teşekkür ederim... ay evet ya oldu da bitti maşaallah....
selam lina çıktın mı hastaneden ? Evde işe güce dalma bacım dikişine dikkat et
saat bir gibi eve geldim. ama elektrikler gitti giremedim foruma evde yatıyorum iki seksen. hastayım beyaaaaaa

bu yorumu günün yorumu ilan ediyorum süper yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…