Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ay canım ya o senin güzel görüşün... iyiki gelmişsin hala yengemle senden bahsediyoruz keşke biraz daha kalsaydın. hemşire laf mı soktu ki hiç anlamadım inan. tüh mesaiside bitti. senden sonra göbecikler attım. vücut hafifledi tabi giden gitti kızlar kalan sağlar bomba gelsene bize bugece partimize katıl
gecmis olsun bak 7gün 6 5 4 diye sayarken oldun kurtuldun agrin sizin varmi ay nasil yaziyorsun acimiyormu yoksa benim canimmi cok kiymetli ay ben oldugumda bir naz bir niyazzzzzzz
allah benim adama sabir versinnnnnncok cekti bendennnn
canım biraz sızı var göğüs altlarında ama öle dayanılmıycak bişi değil. benim memişlerden ziyade damar yolu acıyo yaaaa öyle ters biyere taktılar ki damar bulamayınca zavallı hemşire. ağrı eşiğim yüksek de olabilir bilemiycim ki. doktorumun elceğizlerine sağlık.... açıp açıp bakıyoz ay nazar değdirmeseydim kendi kendime
canım geçmiş olsun:) kendini iyi hissettiğin sürece her şeyi yap.vücut sana dur der zaten gerekince, emin ol:)

sağol canım. şimdilik bi kısıtlama yok hareketlerimde. doktor bi hafta dikkat et falan dedi dedim aman doktor bi ay anca hani benim malum sorunlar bir ay ense yapayım rahat edeyim dimi ama ya

Bu dediğin yerlerden 23 Şubat ta Lopezim bizim doktorumuza ameliyat olacak.Ondan bilgi alabilirsin Şeyda cım.Lopezim akşamları giriyor mutlaka topiğe.

merhabalar bende aynı dertten oldukça sıkıntılı günler yaşadım üstüm 36 benim ama bacaklar fena bel karın popo da bişey yok sırt küçük ama birde bacaklarımı görmelisiniz ki inanılmaz alt bacak ölçüm 37 doktor ölçü alırken ben direkt söyleyince ErBey şaşırdı nasıl biliyorsun tüm bacaklarını die :) yıllardır 1 cm inceldimi diye o kadar ürün yöntem denedim ki ama olmadı işte.Ben ayın 23 de laser lipoliz olacağım bacak bölgeme dokrurumuzun gösterdiği resimlerde çok güzel sonuçları gözümle gördüm :) cm olarak 2 cm incelme olacak ama inceleceksin merak etme dedi :) ben ameliyat sonrası 4 ay içerisinde ödemler atılacağından size sonuçlarla ilgili 4 ay sonra net birşey söyleyebilirim ma gördüğüm resimler ve doktorun güvenilir olması beni ikna etti.beklicem ve yaza etekleri giyeceğim insallah :)

merhabalar bende aynı dertten oldukça sıkıntılı günler yaşadım üstüm 36 benim ama bacaklar fena bel karın popo da bişey yok sırt küçük ama birde bacaklarımı görmelisiniz ki inanılmaz alt bacak ölçüm 37 doktor ölçü alırken ben direkt söyleyince ErBey şaşırdı nasıl biliyorsun tüm bacaklarını die :) yıllardır 1 cm inceldimi diye o kadar ürün yöntem denedim ki ama olmadı işte.Ben ayın 23 de laser lipoliz olacağım bacak bölgeme dokrurumuzun gösterdiği resimlerde çok güzel sonuçları gözümle gördüm :) cm olarak 2 cm incelme olacak ama inceleceksin merak etme dedi :) ben ameliyat sonrası 4 ay içerisinde ödemler atılacağından size sonuçlarla ilgili 4 ay sonra net birşey söyleyebilirim ma gördüğüm resimler ve doktorun güvenilir olması beni ikna etti.beklicem ve yaza etekleri giyeceğim insallah :)

valla lopez benim görürsem kacirmayim tam aradigim kisi amaliyat sonrasinida konusuruz kac liraya oldu nasil gectiiii
sag ol bacummmmm

Bu ErBey de kim ola ki:44:

BAk seni mıncık mıncık öperim haa 3 kere göndermişsin babyface

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…