ay canım ya o senin güzel görüşün... iyiki gelmişsin hala yengemle senden bahsediyoruzSeni tatlı dilli,güzel sözlü lina seniiPek bi şekersin sen de bıcır bıcır.Yatağa yatışın gözümün önünde sanki ameliyat olmamışın da beni kandırıyorsun gibiydin.Hemşire lafı hafif çaktı sana ama hop hop atlayıp zıplıyordu kızlar bu Lina_k:122: Nassı şey annamadım ha:44:
canım biraz sızı var göğüs altlarında ama öle dayanılmıycak bişi değil. benim memişlerden ziyade damar yolu acıyo yaaaa öyle ters biyere taktılar ki damar bulamayınca zavallı hemşire. ağrı eşiğim yüksek de olabilir bilemiycim ki. doktorumun elceğizlerine sağlık.... açıp açıp bakıyozgecmis olsun bak 7gün 6 5 4 diye sayarken oldun kurtuldun agrin sizin varmi ay nasil yaziyorsun acimiyormu yoksa benim canimmi cok kiymetli ay ben oldugumda bir naz bir niyazzzzzzz
allah benim adama sabir versinnnnnncok cekti bendennnn
canım geçmiş olsun:) kendini iyi hissettiğin sürece her şeyi yap.vücut sana dur der zaten gerekince, emin ol:)
Bu dediğin yerlerden 23 Şubat ta Lopezim bizim doktorumuza ameliyat olacak.Ondan bilgi alabilirsin Şeyda cım.Lopezim akşamları giriyor mutlaka topiğe.
selam güzeller gezilmis tozulmus anca bize dedikodusu kalmiss
uzak olunca gönüldende uzak olunuyormus anladimm
neyse saka bir yerde kizlar arkadasimla konustum burdan bahsettim estetik felan
benim karin germe oldugumu biliyordu doktora sigortaya her yere gitmis karsilasmamis cünkü arkadasimin kilosu felan yok her yeri mükenmel dis görünüsü felan
ama hayatinda hic etek giydini görmemistim diyet yapr spor yapar dedim senin estetik neyine üs beden 38 bacaklari öyle kalinki inanamadim 42 beden
popo üs bacak ve bileklere kara sanki kalin boru iniyor bacaklarim öyle kalinki etek hic giymedim kizken bile bir giydim arkadaslarim dalga gecti diyor daha giymemeis
türkiyede doktorlar yapabilirmi yapsada kac liraya yapar diyor bu konuda bilgisi olan varmi hadi kizlar sizden yardim istiyorummm birde iz meselesi var ondan cok korkuyorrrr
valla lopez benim görürsem kacirmayim tam aradigim kisi amaliyat sonrasinida konusuruz kac liraya oldu nasil gectiiii
sag ol bacummmmm
merhabalar bende aynı dertten oldukça sıkıntılı günler yaşadım üstüm 36 benim ama bacaklar fena bel karın popo da bişey yok sırt küçük ama birde bacaklarımı görmelisiniz ki inanılmaz alt bacak ölçüm 37 doktor ölçü alırken ben direkt söyleyince ErBey şaşırdı nasıl biliyorsun tüm bacaklarını die :) yıllardır 1 cm inceldimi diye o kadar ürün yöntem denedim ki ama olmadı işte.Ben ayın 23 de laser lipoliz olacağım bacak bölgeme dokrurumuzun gösterdiği resimlerde çok güzel sonuçları gözümle gördüm :) cm olarak 2 cm incelme olacak ama inceleceksin merak etme dedi :) ben ameliyat sonrası 4 ay içerisinde ödemler atılacağından size sonuçlarla ilgili 4 ay sonra net birşey söyleyebilirim ma gördüğüm resimler ve doktorun güvenilir olması beni ikna etti.beklicem ve yaza etekleri giyeceğim insallah :)
merhabalar bende aynı dertten oldukça sıkıntılı günler yaşadım üstüm 36 benim ama bacaklar fena bel karın popo da bişey yok sırt küçük ama birde bacaklarımı görmelisiniz ki inanılmaz alt bacak ölçüm 37 doktor ölçü alırken ben direkt söyleyince ErBey şaşırdı nasıl biliyorsun tüm bacaklarını die :) yıllardır 1 cm inceldimi diye o kadar ürün yöntem denedim ki ama olmadı işte.Ben ayın 23 de laser lipoliz olacağım bacak bölgeme dokrurumuzun gösterdiği resimlerde çok güzel sonuçları gözümle gördüm :) cm olarak 2 cm incelme olacak ama inceleceksin merak etme dedi :) ben ameliyat sonrası 4 ay içerisinde ödemler atılacağından size sonuçlarla ilgili 4 ay sonra net birşey söyleyebilirim ma gördüğüm resimler ve doktorun güvenilir olması beni ikna etti.beklicem ve yaza etekleri giyeceğim insallah :)
Bu ErBey de kim ola ki:44:
BAk seni mıncık mıncık öperim haa3 kere göndermişsin babyface
kod adı yazıyım mı yazmıyımmı tam bilemedim daha olmadım ya ameliyat kızarlar die :)
Seni yerleeer yerler,seni ham yapar zillileer:118:
Sezen Aksu - Seni Yerler / HD 16:9 / "Düş Bahçeleri" - YouTube Sen bizim topiğe geldin geleli caanım....o endan nedir öylee
kod adı yazıyım mı yazmıyımmı tam bilemedim daha olmadım ya ameliyat kızarlar die :)
vallahi bir eğitim almam şart sizden böyle şarkılar falan süper :)
vallahi bir eğitim almam şart sizden böyle şarkılar falan süper :)
Anaaaam lopeziim bi ''lasenza'' don da sana alıverem.700.sayfa[/QUO
Eğitim şart bana daha neler yaparım ben burda 23'üne kadar
Anaaaam lopeziim bi ''lasenza'' don da sana alıverem.700.sayfa
Seni hazırlıyorlar şekerim,operasyon öncesi motivasyoooon
Sen git hemen şiirini oku bebeemBen cadı ile malibu yu gezdirmeye gidiyorum hemen geliyorum
Kaç bakalım
evet evet süper burası çok seviorummmm motive ilk günden oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?