• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Panterim ya, bişi soracam sana. Sen bizim doktora yani Ercan bey'e ameliyat olmamıştın değil mi? Yanlış bilenler, ya da yalan söyleyenler anlasın diye sana zahmet bi daha şeetriversen :34: Bizim topikte sadece aynı doktorun hastaları var sanıyorlarmış meğer, insanlar ne tuhaf değil mi??

Kim leeeeen o? ha onu yazan söyleyen yalancıysa zaten onun Allah birdir cümlesinden başka hiiiiiiiç birşeyine inanmam buralarda yaşamadığı hayatı yaşamış gibi gösteren çok bacım :51: bu arada bizim meme küçültmede ki dostluğumuz çok farklı değişik doktorlara ameliyat olan kişilerin buluşması yardımlaşması örnek gösterilmiş başka topikler de bulursam yazarım buraya da o yüzden geçsinler bunları :33:
bu geyikten bahsediliyorsa Yaprak naci hocaya ameliyat oldu;minikkuzum hiç ameliyat olmadı; panter evet oldu amma bizim doktora değil...meme küçültmedekileri yazamıyacağım çok zamanımı alır o yüzden onu diyen önce kendi yalanlarını temizlesin karşı tarafa öyle b... atsınlar

Son düzenleme:
Panterim ya, bişi soracam sana. Sen bizim doktora yani Ercan bey'e ameliyat olmamıştın değil mi? Yanlış bilenler, ya da yalan söyleyenler anlasın diye sana zahmet bi daha şeetriversen :34: Bizim topikte sadece aynı doktorun hastaları var sanıyorlarmış meğer, insanlar ne tuhaf değil mi??

hayda o nerden cıktı yahu....
buraya mı yazayım
konuya biraz fransız kaldım da aydınlatıver
yinede burdan da yazıimmmmmm ben sakaryada devlet hastanesinde oldum
ercan beyle yakından uzaktan ilgim alakam yoktur:ssz:
cıkar böyle cürük yumurtalar zmanla ayıklanır yada geçmişe karısır giderler güzelim:10:

Son düzenleme:
buraya mı yazayım
cıkar böyle cürük yumurtalkar zmanla ayıklanır yada geçmişe karısır giderler güzelim:10:

ah panterim ah:ssz: neler dönüyor buralarda aklın şaşar dallası geçtik inan :9: aynen vallahi her sepette çürük yumurta yada yumurtalar çıkabiliyor önemsememek lazım:34:özel hayata müdahale olmasa neler neler yazacağım da kendimi frenliyorum

ah panterim ah:ssz: neler dönüyor buralarda aklın şaşar dallası geçtik inan :9: aynen vallahi her sepette çürük yumurta yada yumurtalar çıkabiliyor önemsememek lazım:34:özel hayata müdahale olmasa neler neler yazacağım da kendimi frenliyorum

vay be ....o derece yani dedigim gibi konu ne bilmiyorum ama
reel de de böyle olmuyor mu bi tane densiz cıkar ortalıgı karıştırmaya kalkar
yada arayı bozmaya ama olan kendine olur kendini saha dışında buluverir:23:
siz dostlugunuza tam gaz devam benzininiz benden:16:

nlglpededd bugün bende yemek yok bacım yapamadım:17: ufaklığın yemeği tamam diğer tayfa ne yiyecek bilemiyorum kahvaltı yaparız büyük ihtimal :51:

Canın sağolsun.Kahvaltı da güzeldir.Ben dünkü izmir köfte yi çok yapmıştım.bu akşam onu bitirdik ama yanına ek olarak paçanga böreği yaptım.Cacık.Tabi ki muzlu pasta bu geceye de var;).

Aaaa yok canim yaa gercekten atlamisim demek bilmiyordum bulusacaginizi:( Alexus ile de tanismayi isterdim:) neyse dedigin gibi bigun daha buyuk bir organizasyon yapalim gelebilen gelsin ne hos olur:) Mesela kucultme topiginde bu anlamda sıkı bir dostluk var doktor ayirimi yapmadan herkes birbirine kosturuyor bulusmalar kahvaltilar falan biz de oyle birsey yapabiliriz.

becerememişim:ssz: üstteki bu paylaşım başka bir topikde yapılmış örnek gösterilmişiz :9: bir başka topikde daha var onuda bulursam eklerim o yüzden boş konuşmasınlar!!! ha bu yukarıda ki yazıyı yazan üye başka doktora meme büyütme ameliyat olmuş:)))

Son düzenleme:
Kim leeeeen o? ha onu yazan söyleyen yalancıysa zaten onun Allah birdir cümlesinden başka hiiiiiiiç birşeyine inanmam buralarda yaşamadığı hayatı yaşamış gibi gösteren çok bacım :51: bu arada bizim meme küçültmede ki dostluğumuz çok farklı değişik doktorlara ameliyat olan kişilerin buluşması yardımlaşması örnek gösterilmiş başka topikler de bulursam yazarım buraya da o yüzden geçsinler bunları :33:
bu geyikten bahsediliyorsa Yaprak naci hocaya ameliyat oldu;minikkuzum hiç ameliyat olmadı; panter evet oldu amma bizim doktora değil...meme küçültmedekileri yazamıyacağım çok zamanımı alır o yüzden onu diyen önce kendi yalanlarını temizlesin karşı tarafa öyle b... atsınlar

imza diyorum sadece:34:

buraya mı yazayım
cıkar böyle cürük yumurtalar zmanla ayıklanır yada geçmişe karısır giderler güzelim:10:

yaz canım, burdan da yaz ki duymayan kalmasın:1: çürük yumurtaya da çok güldüm...ıyyyk ne biçim kokar değil mi:25:

Canın sağolsun.Kahvaltı da güzeldir.Ben dünkü izmir köfte yi çok yapmıştım.bu akşam onu bitirdik ama yanına ek olarak paçanga böreği yaptım.Cacık.Tabi ki muzlu pasta bu geceye de var;).
paçangayı nassı yaptın bi de bakem? pastırmalı mı, reel mi? yoksa salamlı olan çakmadan mı? gerçi ben her ikisine bayılırım..Üstüne de muzlu pasta, ohh sefanız olsun..afiyet bal şeker olsun. ben de yemeğimi azcık yedim, üstüne sporumu da bitirdim, koca oğluşlarla dışarda, baba&oğulları şeklinde ekmek arası takılacaklarmış. Ben de sizlere, huzura akayım dedim:16:

Aaaa yok canim yaa gercekten atlamisim demek bilmiyordum bulusacaginizi:( Alexus ile de tanismayi isterdim:) neyse dedigin gibi bigun daha buyuk bir organizasyon yapalim gelebilen gelsin ne hos olur:) Mesela kucultme topiginde bu anlamda sıkı bir dostluk var doktor ayirimi yapmadan herkes birbirine kosturuyor bulusmalar kahvaltilar falan biz de oyle birsey yapabiliriz.
canım, bizim dostluğumuzun farklı olduğunu biz söylemedik ki hiç bi zaman. Hep başkalarından övgüler aldık bu konuda..Yüzlerce sayfa boyunca iyi niyetlerimiz konuşuldu. Boş verelim biz boş konuşanları. O konuşmaları onlar engiiiin tıp bilgileriyle yapadursunlar:51: Biz geyiğin dibine vuralım:32::34:

ogltkene senden imza almak zordur yani almışım brawo bana:46: şu link işini başka topikten alıntılama işini öğret bacım bana :29:güya lise mezunuyum ilkokul mezunları bile benden iyi bu konuda:9:

Tatlım gerçek paçanga:) Üstüste üçgen kesilmiş 2 yufka nın ortasına kaşar peyniri ve pastırmaları koyup sarıyorum.Soona yumurtaya ve galeta ununa bulayıp kızartıyorum.Lüp lüp lüpletip,puf puf göbik şişiriyorum:32:

Tatlım gerçek paçanga:) Üstüste üçgen kesilmiş 2 yufka nın ortasına kaşar peyniri ve pastırmaları koyup sarıyorum.Soona yumurtaya ve galeta ununa bulayıp kızartıyorum.Lüp lüp lüpletip,puf puf göbik şişiriyorum:32:

Bu gidişle Ercan bey benim göbeği daha çoook gerer:(((

Aslında fırında pişirilince de güzel oluyor.Kızartmaya gerenk yok yani;)

of of bu saatte yazılmaz be canım ne olcek şimdi canım çekti :ssz: bende bayılırım ne zaman iki tek atmaya gitsem baçanga olur masamda tabi balık yenecek biryere gitmediysem :31: of of meksika mutfağını bilmem severmisin ? fajitası var ya bitiyorum ona etli olan :56:

Huu jelesec,yarınki menü yüde yazayım bari :) Karnıyarık pilav cacık.Ama muzlu pasta bitti:(( meyve yiyenk bari çok kalori bombası olduk bu aralar.

hımmm hımm, olsa da yesem:56: valla bu saatte ilaç gibi gelirdi kesin..senin actifry'ın var ya onda yapsan:44: sigara böreee olduğuna göre bu da olur kanımca

Huu jelesec,yarınki menü yüde yazayım bari :) Karnıyarık pilav cacık.Ama muzlu pasta bitti:(( meyve yiyenk bari çok kalori bombası olduk bu aralar.
haa haa
bizim hesap. bizde haftasonu açık büfede, resmen dalmışız büfeye. ben oturdum, bi baktım kocik de oturdu. ikimizin de tabakta ikişer tane kuru kayısı...hani gözünü çıkarmışcasına yiyoz, bari bağırsaklar da çalışsın hesabı:27:

hımmm hımm, olsa da yesem:56: valla bu saatte ilaç gibi gelirdi kesin..senin actifry'ın var ya onda yapsan:44: sigara böreee olduğuna göre bu da olur kanımca

sanmam parçalanabilir.O kadar büyük şeyi döndüremeyebilir.Fırın güzel oluyor zaten.Kalori olarak düşünürsek.Tabii yufka,kaşar,baastırna kaloriden sayılmıyor;)))

patlıcanlar çekirdeklendi bacım dikkat et alırken :29: iyi menü oldum bittim patlıcanı severim çıkın bu muhabbetten anam gözümün önünden paçanğa, karnıyarık geçiyor :25:

Back