hadi hadi yazdın sonradan kıvırdınkızartmaya gerek yokmuş kim inanır kadir inanır iğrenç espri biliyoooom
haa haa
bizim hesap. bizde haftasonu açık büfede, resmen dalmışız büfeye. ben oturdum, bi baktım kocik de oturdu. ikimizin de tabakta ikişer tane kuru kayısı...hani gözünü çıkarmışcasına yiyoz, bari bağırsaklar da çalışsın hesabı
patlıcanlar çekirdeklendi bacım dikkat et alırkeniyi menü oldum bittim patlıcanı severim çıkın bu muhabbetten anam gözümün önünden paçanğa, karnıyarık geçiyor
ha haa çok gülerim bu esprilere..amerikan espirileri :))
bi de jelesecim, erman da güler bunlara. Sorsana bi hangi erman diye?
ha haa çok gülerim bu esprilere..amerikan espirileri :))
bi de jelesecim, erman da güler bunlara. Sorsana bi hangi erman diye?
eeee onu konuşma bunu konuşma,yalancıları açığa çıkartma,ben de Türkan Şoray ım yani o zaman.Nasılsa yalan söylemek bedavaa:)))
nereye gitti bu ogülatakane?
HANGİ ERMAN? merak ettim
hııım, türkan şoray yaşlandı canım ya gençken afetti sen en iyisi beren saat olgerçi oda çırpı bacak amma olsun
IYYYYK ben onu hiç olmiim.Hiç sevmem Beren i
hangi erman ?
HANGİ ERMAN? merak ettim
ha ha aynen öyle, özel mesaj gönderdim bakıver..kesin hafiyelik yapıyor yakala şunu
anam yalandan ya millet profiline yabancı resim koyup benim yazıyor
Yaa geçenki resim nasıldı ama ?Avatar resmindeki kol ile elbiseli koyulan resimdeki kol nasılda benzeşiyordu hahahahahahaahha
Yaa geçenki resim nasıldı ama ?Avatar resmindeki kol ile elbiseli koyulan resimdeki kol nasılda benzeşiyordu hahahahahahaahha
Ogltkn,sen hangi teknikle ameliyat olduydun? söle bakiim bana
bebeeem, başlıyom hazırmısın?
ben halk arasında lolipop denen, ama tıbben vertical scar mammaplasty olarak adlandırılan teknikle ameliyat oldum. Doktorum sağolsun, yeterince bilgilendirdi. Eee borumu neredeyse 10 küsür yıl eğitim almış bu konuda. Biliyosun meme konusunda iki ayrı üniversiteden uzmanlığı var. Sana-bana benzer mi ? Üstelik bi çok doktora gidip teknikler hakkında bilgi sahibi olmama bile gerek kalmadı, hem doktorum yeterince bilgilendirdi hem de olmak istediğim ameliyatı google da arayınca, önüme engin bilgiler çıktı. kısaca böyle bebeyim, sormak istediin başka bişiler varsa çekinme sor, hemen yanıtlayayım. Sonuçta ben burada yardım için varım. Tek gayem sizlere yardım etmek, bunu da yapabiliyorsam ne mutlu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?