Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Kızlar ben çıkıyorum üstümü giyineyim benim ki gelmeden

gece görüşürüz öpücükledim

Nası yanii Üstünde bi şii yok mi?

sapık nlglpd hayal et bakalım

üstümde senin aldığın pembeli siyahlı seksi don var

kaçtım bırakın beni dışarı yemeğe çıkacağız evde yemek yok bende benimkini aradım keyfim yok dışarı çıkalım hava alalım dedim

senin börekten yolla para harcamayalım

Anca resmini yollayabilirim

evet son saatler kızlarrrrrr... yatcaz kalkcazzzzzz bitcek inşaallah....

Lina cım dua edeceğim sabah senin için.İnşallah her şey arzu ettiğin gibi olur.Çok alıştık biz sana.Sakın unutma ameliyattan sonra burayı olur mu?dört gözle bekleyeceğiz

Lina cım dua edeceğim sabah senin için.İnşallah her şey arzu ettiğin gibi olur.Çok alıştık biz sana.Sakın unutma ameliyattan sonra burayı olur mu?dört gözle bekleyeceğiz

inşaallah canım. ameliyattan sonra kendime gelince ilk işim nete girmek olcak bu arada sizin oralarda işiniz olsa ne güzel olur DDD

Amanın 44 sayfa birikmiş ben en iyisi bir ceee deyip kaçayım :) lina cım en son senin yazıları görüyorum günün gelmiş herşey gönlünce olsun sonra gelirim öptün kızlar hepinizi

Amanın 44 sayfa birikmiş ben en iyisi bir ceee deyip kaçayım :) lina cım en son senin yazıları görüyorum günün gelmiş herşey gönlünce olsun sonra gelirim öptün kızlar hepinizi

gel buraya gel

ortadan dal sayfaları okumadan , bırak oyunu sensiz zaman geçmiyor

Son düzenleme:
inşaallah canım. ameliyattan sonra kendime gelince ilk işim nete girmek olcak bu arada sizin oralarda işiniz olsa ne güzel olur DDD

Belli mi olur? Belki de bir iş olabilii

Bestaaaa nerdesin seeeeennnn???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…