• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Kekeme oldum.Ne diim bacım sana? Kelimeler kifayetsiz kalır bu durumda.Acaba diyorum hep beraber bir gacılar kulübü de biz mi kursak?:32: Vallahi bu dedektiflikle FBI ajanları bile solda sıfır kalır yanımızda.Ama birinç ogltkn:))

ya biz onun eline su dökemeyiz hafta sonu adalarda atraksiyon yaparken bile bunu düşünmüştür:9: nerede okudum ben bu yazıyı diye kafayı kırmıştır:51:

evet doğru yine terbiyeli hastane imiş hakkını yemeyeyim :9:

ayh nassı bi hizmetti yaw,hatırladıkça gülüyorum. Hizmetlerinde sınır yoktu valla...kız jelesec sormadıydım onu, sorsam belki de söyleyecekti çocukçaaz. Yazık bi de ne sorsam, cevap vermek için beni bekletip, bilgileri topluyordu, hatta net doğru bilgiler vermek için hast dosyanı aramaya bile gitmişti:52:

ayh nassı bi hizmetti yaw,hatırladıkça gülüyorum. Hizmetlerinde sınır yoktu valla...kız jelesec sormadıydım onu, sorsam belki de söyleyecekti çocukçaaz. Yazık bi de ne sorsam, cevap vermek için beni bekletip, bilgileri topluyordu, hatta net doğru bilgiler vermek için hast dosyanı aramaya bile gitmişti:52:

yok bacım onu bilemez onu gören bi doktor birde hemşire idi:23: ay ben niye dava açmadım hastaneye bir çiceğe tav oldum iyi tazminat alırdım ya tüh tüh tüh:31:

Profilim 9,527 kere tıklanmış :27: şok oldum başlık açsam ne olur kimbilir?

NLGLPD;akşama ne yemek var bacım? bende makarna köfte yanına salata corba tamamdır menü:56:

Profilim 9,527 kere tıklanmış :27: şok oldum başlık açsam ne olur kimbilir?

o vakit kesinlikle 90 binleri bulurdu kuşummm.

bu arada bana sormamışsın ama:19:
bende bezelye + pilav var ana yemek olaraktan. Gider ayak fikir veriim dedim:21:
ben kaçar, sizi öper, pamuklara sarar.

bende bezelye + pilav var ana yemek olaraktan. Gider ayak fikir veriim dedim:21:

neyse şu karını olayım açarım belki :34: senin menüde güzelmiş bezelyeyi severim; özletme kendini çabuk gel:16:

Profil tıklaması şu ziyaretçilermi şekerim.Desene jelesece fan oluşacak yakında.Biliyon dimi internette tıklama rekorları olan şeyler var.Sende kk da tıklama rekoru kırarsın belki de kırdın arkadaşım.Düşünsene hastaneye ziyarete gelirmiş hepsi :52:

Bezelye çok severiim.Hele de beyaz bezelye ye bayılırımm.Hani şu salçasız sadece soğanla pişirilen bol karabiber ve suyu çektirilip üzerine boll dereotu mmmmm num num nummm.

biz de muç muç seni.

Profil tıklaması şu ziyaretçilermi şekerim.Desene jelesece fan oluşacak yakında.Biliyon dimi internette tıklama rekorları olan şeyler var.Sende kk da tıklama rekoru kırarsın belki de kırdın arkadaşım.Düşünsene hastaneye ziyarete gelirmiş hepsi :52:
evet şekerim aynen ziyaretçi; hastane ziyaretime kankalar gurubu gelsin yeter fazla ziyaretçi yasak hastanede :)))
Bi dene minik kuş;)) bence rekor kırar rekorr;)
kıracağım bak gör amma ameliyat sonrası albümle çoştum kimse tutamaz beni:10:

NLGLPD;akşama ne yemek var bacım?

Kızım biz seninle hep aynı yemekleri yapıyoruz.Bende de patatesli salçalı İzmir köfte,makarna,yeşil salata.Akşama da muzlu pasta:))))

tembel yemekleri yapıyoruz hım anladım:9: muzlu pasta yok amma olsun ne yapalım :ssz:
Bezelye çok severiim.Hele de beyaz bezelye ye bayılırımm.Hani şu salçasız sadece soğanla pişirilen bol karabiber ve suyu çektirilip üzerine boll dereotu mmmmm num num nummm.

biz de muç muç seni.

yemeğe gelirsen ben yaparım sana şekerim:16:

Back