bi altımdaki çamaşırın rengini tuturamadın
bugünkü tahiminimi yapiyorum....ç*şli beyazzz haa haaa
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi altımdaki çamaşırın rengini tuturamadın
Kekeme oldum.Ne diim bacım sana? Kelimeler kifayetsiz kalır bu durumda.Acaba diyorum hep beraber bir gacılar kulübü de biz mi kursak? Vallahi bu dedektiflikle FBI ajanları bile solda sıfır kalır yanımızda.Ama birinç ogltkn:))
vallahi pantercim bizde yalan olmaz eksik var fazlası yok bunlarını hepsini bu ogltkne yaptı inan adamlar bi giydiğim donun rengini söylememişler
ay karnım agrıdı ya onuda mahremiyetten söylememişler
ay şu an gözyaşlarıma hakim olamıyorum...gitti güzelim makyaj haa haaaa
evet doğru yine terbiyeli hastane imiş hakkını yemeyeyim
ayh nassı bi hizmetti yaw,hatırladıkça gülüyorum. Hizmetlerinde sınır yoktu valla...kız jelesec sormadıydım onu, sorsam belki de söyleyecekti çocukçaaz. Yazık bi de ne sorsam, cevap vermek için beni bekletip, bilgileri topluyordu, hatta net doğru bilgiler vermek için hast dosyanı aramaya bile gitmişti
Profilim 9,527 kere tıklanmış şok oldum başlık açsam ne olur kimbilir?
o vakit kesinlikle 90 binleri bulurdu kuşummm.
bu arada bana sormamışsın ama
bende bezelye + pilav var ana yemek olaraktan. Gider ayak fikir veriim dedim
ben kaçar, sizi öper, pamuklara sarar.
Profilim 9,527 kere tıklanmış şok oldum başlık açsam ne olur kimbilir?
NLGLPD;akşama ne yemek var bacım?
Kızım biz seninle hep aynı yemekleri yapıyoruz.Bende de patatesli salçalı İzmir köfte,makarna,yeşil salata.Akşama da muzlu pasta:))))
o vakit kesinlikle 90 binleri bulurdu kuşummm.
bu arada bana sormamışsın ama
bende bezelye + pilav var ana yemek olaraktan. Gider ayak fikir veriim dedim
ben kaçar, sizi öper, pamuklara sarar.
evet şekerim aynen ziyaretçi; hastane ziyaretime kankalar gurubu gelsin yeter fazla ziyaretçi yasak hastanede :)))Profil tıklaması şu ziyaretçilermi şekerim.Desene jelesece fan oluşacak yakında.Biliyon dimi internette tıklama rekorları olan şeyler var.Sende kk da tıklama rekoru kırarsın belki de kırdın arkadaşım.Düşünsene hastaneye ziyarete gelirmiş hepsi
kıracağım bak gör amma ameliyat sonrası albümle çoştum kimse tutamaz beniBi dene minik kuş) bence rekor kırar rekorr
NLGLPD;akşama ne yemek var bacım?
Kızım biz seninle hep aynı yemekleri yapıyoruz.Bende de patatesli salçalı İzmir köfte,makarna,yeşil salata.Akşama da muzlu pasta:))))
tembel yemekleri yapıyoruz hım anladım muzlu pasta yok amma olsun ne yapalım
Bezelye çok severiim.Hele de beyaz bezelye ye bayılırımm.Hani şu salçasız sadece soğanla pişirilen bol karabiber ve suyu çektirilip üzerine boll dereotu mmmmm num num nummm.
biz de muç muç seni.
yemeğe gelirsen ben yaparım sana şekerim