Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

günaydın güzeller nerelerdesiniz? bugünde neşe ve huzur doluyum bentoprak ne zaman geçeceksin doktora? yeni ameliyat olanları görürsen açıver bakıver benim için karınlarına ne alemde durumlar

ogltknem minik kuzu nasıl? benimki dün kusmadı geçti galiba

ben kaçıyorum 3.saate buradayım bilemedin 4.saat öpüldünüz hep nlglpdeeeeedddd mi gidecek kuaföre birazda ben gideyim saçım benimle beraber önden göndermedim kuaföre maşa için:))) malum öyle yapan var, manükür birde ağda yaptırıp geleceğim:))

Son düzenleme:
evet evet o bentoprak..valla ben jelesecin yerinde olsam, her ziyaretçiden 1TL alırdım, alsana bedava ameliyat

Bezelye çok severiim.Hele de beyaz bezelye ye bayılırımm.Hani şu salçasız sadece soğanla pişirilen bol karabiber ve suyu çektirilip üzerine boll dereotu mmmmm num num nummm.

biz de muç muç seni.

ben de seni muç muç

ben geldim geyiğin dibine vurmak için kusura bakmayın doktor asistanı gibi çok tıbbi bilgilerim yok idare edin beni böyle

nlglpdem anneni ziyaret et tabi yaşlandıkça daha çok ilgi bekli ogltkne minik kuzu biran önce toparlanır inşallah

hoş geldin jelesecim, nur yağmış üstüne, hafiflemişsin belli
canım benim, biz zaten seni olduğun gibi kabul ediyoruz. Doğallığınla, arkadaş canlılığınla, yardımseverliğinle ve önemlisi doğruculuğunla çaldın sen kalbimizi. Yoksa dr. asistani gibi olsaydın emin ol hiç işim olmazdı seninle Zaten forumlarda doktor asistanlarının cirit attığını yönetim de dahil olmak üzere herkes biliyor, ve herkes dr. ile ilgili birazcık fazla bilgi paylaşmaya çalışana temkinli yaklaşıp, mesafesini koruyor. Bir nevi gereken cevabı veriyor. Hem zaten ameliyatlarımızı olmuşuz çok da başarılı sonuçlarımız var. Küçültme ile ilgili olarak da deneyimlerimiz sorulduğunda, sadece deneyimlerimizi paylaşıyoruz, dr. ların ameliyat tekniklerini değil, o bilgileri zaten isteyen görüştüğü doktorlardan alır, sonuçta biz hekim değiliz değil mi? O yüzden vur geyiğin dibine

hoş geldin jelesecim, nur yağmış üstüne, hafiflemişsin belli

canım benim, biz zaten seni olduğun gibi kabul ediyoruz. Doğallığınla, arkadaş canlılığınla, yardımseverliğinle ve önemlisi doğruculuğunla çaldın sen kalbimizi. Yoksa dr. asistani gibi olsaydın emin ol hiç işim olmazdı seninle Zaten forumlarda doktor asistanlarının cirit attığını yönetim de dahil olmak üzere herkes biliyor, ve herkes dr. ile ilgili birazcık fazla bilgi paylaşmaya çalışana temkinli yaklaşıp, mesafesini koruyor. Bir nevi gereken cevabı veriyor. Hem zaten ameliyatlarımızı olmuşuz çok da başarılı sonuçlarımız var. Küçültme ile ilgili olarak da deneyimlerimiz sorulduğunda, sadece deneyimlerimizi paylaşıyoruz, dr. ların ameliyat tekniklerini değil, o bilgileri zaten isteyen görüştüğü doktorlardan alır, sonuçta biz hekim değiliz değil mi? O yüzden vur geyiğin dibine

çok beğen olsa ona basacaktım

bebeşim tertemiz oldum vallahi miniğin okuluna da gittim yemek yerken izledim keyfim iyice yerine geldi aynen canım biz gerçek arkadaşlık yapıyoruz öyle yüzü canım cicim arkadan giydirme yapanlardan olmadık olamayız

bu arada mesajım ne kadar beğenildiyse iki kez yayınlanmış

bak panterim de beğenmiş yazına ta nerelerden uzaklarda aramam çünkü sen hep benimlesin taht kurmuşsun kalbime en güzel yerindesin panterim sana bu şarkı

yağ çekiyorum geldiğimde çok çiğ köfte yedir diye

C1186 başın dertte galiba cadı kaynanayla sesin çıkmadı bir alooooo de koşarım desteğe

nlglpededd bugün bende yemek yok bacım yapamadım ufaklığın yemeği tamam diğer tayfa ne yiyecek bilemiyorum kahvaltı yaparız büyük ihtimal

beğenilmicek yazı mı beah? zaten benim meslek bu biliyosun bebeeğim.Çok fena yazarım

nlglpededd bugün bende yemek yok bacım yapamadım ufaklığın yemeği tamam diğer tayfa ne yiyecek bilemiyorum kahvaltı yaparız büyük ihtimal
kahvaltıyı es geç de, paraya kıyıp akşama çiğköfte partisi ver evde ev ahalisi bayram etsin
hatta beni de davet et

haa haaa son tarifi göz ucuyla okuyup, jet gibi kaçtım o topikten :)

bak beni dinle, yorulma bebeyyiiim sen çiğköfte al, beni de çağır

pantere gitsin param 20.milyocuk paket yap panterim ist üsküdar tarafına varmı servisin?

hmm ne güzel şarkı bu cok teşekkür ederim canım
yaglayıp baglamana gerek yok yavrum ağaya beleş
pantere gitsin param 20.milyocuk paket yap panterim ist üsküdar tarafına varmı servisin?

servisimiz oraya kadar yok be gülüm sen şimdilik ordaki bayiliklerden idare ediver

Panterim ya, bişi soracam sana. Sen bizim doktora yani Ercan bey'e ameliyat olmamıştın değil mi? Yanlış bilenler, ya da yalan söyleyenler anlasın diye sana zahmet bi daha şeetriversen Bizim topikte sadece aynı doktorun hastaları var sanıyorlarmış meğer, insanlar ne tuhaf değil mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…