Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
panterim buradaysan ses ver
noldu prokartlılar, yoksa siz birbirinizi de mi göremiyorsunuz ammaan neyleyim ben böyle prokartı
slm canımcımpanterim buradaysan ses ver
yok canım o kadarını şey ettiremiyoruz teli var panterin arar senmisin diye sorarım
nlglpd ajanlıkta ara bak neye takılmış
alsana kapak olsun bu bak pro kartlılar birbirini görmese de hissediyornoldu prokartlılar, yoksa siz birbirinizi de mi göremiyorsunuz ammaan neyleyim ben böyle prokartı
slm canımcım
ha haa gördümm :))
bana cimri diyene bak haa haaa
alsana kapak olsun bu bak pro kartlılar birbirini görmese de hissediyor
nihaha bu cok hoşuma gitti canım ...
iyiyim şekerim sen nasılsın nasıl gidiyor çiğ köfte satışları ?havalar serinlesin daha iyi olur satışlar
alsana kapak olsun bu bak pro kartlılar birbirini görmese de hissediyor
bende iyiyim be gülüm ögle saati cok yogundum karsımda okul var ögrenciler hürra burada idi:)
evet kısa tavan yaparız artık ...köfte satışnda:44:
Kendimi alamadım inan o topik den.Ogltkn vallahi bu ne zeka hayran kaldım tatlım sana.Yalan bir gün mutlaka çıkar kalmaz diğer dünyaya boşuna dememişler.Ya da yalancının mumu yatsıya,Üç türlü yalan vardır: Basit yalan, kuyruklu yalan ve istatistik,bak bunu çok severim: Yalan söyleyen, unutkan olmamalı ,Az yalan söylenemez, yalan söyleyen her yalanı söyler....bu böyle uzar giderr
bacım hepsini anladım da bu istatistik olanı çözemedim:44: çok zeki çok anam bundan korkulur bak sana bir anımı anlatayım bu ogltkne bir gün beni telden aradı benim anamın babamın adlarını,benim sicil numaramı,ne ameliyatı oldum hangi odada kaldım hepsini bul bana tek tek söyle ben telde dondum kaldım dedim nasıl yani bu cingöz işyerine ameliyat için izin şey ettirecek ama işi sağlama bağlıyor arar da hastaneye sorarlar mı diye hastaneyi ara ben bilmem nereden arıyorum diye yaz benim bilgileride hastane tek tek koy önünetabi olan hastaneye oldu biz iki koldan hastaneye saldırdık ben yıktım siz nasıl benim bilgilerimi verirsiniz diye ertesi gün kocaman çicek geldi özür bahabında ya o yüzden bu tekirdağlıdan kork
T.c kimlik numaranı bile söylemiştim dimi
ah canım kıyamam ya merette cok lezzetli behaa haa, hakikaten gelmiş hemen panter?
kız panter, bu jelesec seni arayıp, topike gel demedi dimi
hımmm panterim beah, sen her yazı yazdığnda gözlerimin önünden dürümler geçit törenine başlıyor
dimi ya söyleye söyleye benimde canım çektiOff ya işte bundan açmıyorum interneti Bu hafta hergün dolu.Dışarılardayım.Prog yaptım öyleki,sabahtan öğlene kadar ev işleri bitecek.Yemek hazırlanacak.Ütüler yapılacak... Ama buraya bir girdim gitti 2 saat aklım burda, kendim işte.
Arada gelirim gene.Offf canım nasıl limonlu yeşillikli çiğköfte çektiiiii.num num num
resmen şok olmus durumdayım nutkum tutuldu desem yalan olmazbacım hepsini anladım da bu istatistik olanı çözemedim:44: çok zeki çok anam bundan korkulur bak sana bir anımı anlatayım bu ogltkne bir gün beni telden aradı benim anamın babamın adlarını,benim sicil numaramı,ne ameliyatı oldum hangi odada kaldım hepsini bul bana tek tek söyle ben telde dondum kaldım dedim nasıl yani bu cingöz işyerine ameliyat için izin şey ettirecek ama işi sağlama bağlıyor arar da hastaneye sorarlar mı diye hastaneyi ara ben bilmem nereden arıyorum diye yaz benim bilgileride hastane tek tek koy önünetabi olan hastaneye oldu biz iki koldan hastaneye saldırdık ben yıktım siz nasıl benim bilgilerimi verirsiniz diye ertesi gün kocaman çicek geldi özür bahabında ya o yüzden bu tekirdağlıdan kork
Acaba diyorum hep beraber bir gacılar kulübü de biz mi kursak?