Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

oku oku anca bitti yahu.... amma yazmışınız kızlar.... ve erkekler mi desem :D bu arada sınav sonuçları açıklanmış. çalıştığım tek dersten 35 çalışmadığım diğer derslerden de 70 civarı almışım... bundan sonra napiyoruzzzz çalışmıyoruz :DDDDD

yok değilim vallahi görmek isteyene gösteriym :)) sorun yok vallahi :))) üzüldüm beni erkek sanmanıza neden erkek gibi bir izlenim mi bıraktım ??

Ares ne gösterecen :)) nerden bilicez kendini mi gösterdin şeyi mi :1: yani başkasını mı :46:

ay kizlar gecmisi okudummmmm kendi kendime güldüm
kizlarin derdi sitede erkek var diye bagiriyorlarrrrr ben sinirden kimseyi görmüyorum
benim derdim kizimmmm allahim sinirden hic uyumadim yaaaaa
sonradan gecmisi okudum erkek kimse gelende kacmistir benim sinirden
nldglp kiz erkek kimdiii merak ettimmm
kizimi okula yolladin derslerini yap ögretmenini dinle tamam dediyaaaaa hayirlisiii

Çoook doğru söylüyorsun :16: 2 çocuğum var Keşke diyorum 4 çocuğum olsaymış :46:

neden canım ??? yani neden keşke diyosun ? benim de 2 oğlum var ve özellikle başta eşim ve bazı yakınlar bi tane daha olsun diye ısrarlılar beni de -bak bi de kızın olsun diye- gaza getirmeye çalışıyolar garanti kız olacağını bilsem yapcam ama hiç sanmıyorum yine oğlum olur benim :) bende çok yorulduğumu hissediyorum, 6 yıldır uykuya hasretim zaten sabah 7 de çocuklar herkes ayakta oluyo ne bilim biraz rahat etmek için başka çocuk istemiyorum yoksa çocukları çok seviyorum AMA İLERİDE DE PİŞMAN OLMAKTAN KORKUYORUM KEŞKE YAPSAYMIŞIM DER MİYİM acaba diye..... ( bu yaz meme büyütme ameliyat olucam inş bebek olsa bile ki düşünmüyorum en erken 3-4 sene sonra bilemiyorum ya.... )

Şeydaaa bacım ben bile korktum vallahi dün akşam.Çok sinirliydin loo.Vallaha dedim şimdi bu şeyda ekrandan çıkıp beni dövecek:83:

Bak şimdi bacuum eşimi yolcu ettim.12 uçağı ile Viyana ya gelii.Sen artık bi zahmet göz kulak oluver taammı? Hani biraz yakışıklıdır kendileri.Boy pos endam meselesi :23: Viyana kızlarından koru bacım benim kocayı.Barış Çakır solda sıfır yani o derece.Dediğin üzere yün atlet,atkı,bere,eldiven,iç don,kaztüyü,dana gömleği ne varsa sarıp sarmaladım :52: Önce allaha sonra sana emanet hayatım.

Son düzenleme:
ay kizlar gecmisi okudummmmm kendi kendime güldüm
kizlarin derdi sitede erkek var diye bagiriyorlarrrrr ben sinirden kimseyi görmüyorum
benim derdim kizimmmm allahim sinirden hic uyumadim yaaaaa
sonradan gecmisi okudum erkek kimse gelende kacmistir benim sinirden
nldglp kiz erkek kimdiii merak ettimmm
kizimi okula yolladin derslerini yap ögretmenini dinle tamam dediyaaaaa hayirlisiii

Ares ti.Maytap geçtik canımcım biraz:34: Ama o da hemen yedi yaa:50: bi de üzüldü,hatta paraladı kendini.Kendini ispata göstermelere falan kalktı.Dedim dur Ares neediyon?taam dedim inandık.Yuuuk dedi de bi demedi.(Ayy şimdi cm ylmz ın sofrada hesap ödeme sahnesi geldi aklıma.Sen öde,ben öde...)

-Gösterme Ares,
-yuuuk göstercem
-inandık bacım gösterme dedik,
-yuuk illada göstercem,
-Gösterme,
-gösterecem
-ehh günah bizden gitti o zaman.Kazen de bu forumu dağıtmassa ne olayım zaten:27:

Hadin ben doğğru spora:10: koşalım,coşalım,aktif, canlı, heyecanlı:118: çok yazmayın beynim dönüyo okurken:111:

Şeydaaa bacım ben bile korktum vallahi dün akşam.Çok sinirliydin loo.Vallaha dedim şimdi bu şeyda ekrandan çıkıp beni dövecek:83:

Bak şimdi bacuum eşimi yolcu ettim.12 uçağı ile Viyana ya gelii.Sen artık bi zahmet göz kulak oluver taammı? Hani biraz yakışıklıdır kendileri.Boy pos endam meselesi :23: Viyana kızlarından koru bacım benim kocayı.Barış Çakır solda sıfır yani o derece.Dediğin üzere yün atlet,atkı,bere,eldiven,iç don,kaztüyü,dana gömleği ne varsa sarıp sarmaladım :52: Önce allaha sonra sana emanet hayatım.

nldglp bacum esine gözüm gibi bakarim ihdiyacin varsaaaaaaaa söyle alam esim esine verir bacummm
burda yan gözle bilem bakamazzz gözlerini oyarim benim nldglp var bi baksin enistenin gözlerini oyarimmmmm
anam 23 viyanada ne yapiyor kizzzzzz istersen koruma olarak benim iki metre boyunda oglumu gönderemmmmm
kizlar esine yan gözle bilem bakamazzzzz:1::1:

Ares ti.Maytap geçtik canımcım biraz:34: Ama o da hemen yedi yaa:50: bi de üzüldü,hatta paraladı kendini.Kendini ispata göstermelere falan kalktı.Dedim dur Ares neediyon?taam dedim inandık.Yuuuk dedi de bi demedi.(Ayy şimdi cm ylmz ın sofrada hesap ödeme sahnesi geldi aklıma.Sen öde,ben öde...)

-Gösterme Ares,
-yuuuk göstercem
-inandık bacım gösterme dedik,
-yuuk illada göstercem,
-Gösterme,
-gösterecem
-ehh günah bizden gitti o zaman.Kazen de bu forumu dağıtmassa ne olayım zaten:27:

valla kazen kaparsa nerde bulusacazzzzzz:18::18:

Back