Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

heheh :) haklsın sanırm arkadas olarak eklendigi zaman görebilorus :) yazından anladıgım kadarıyla :) erkeklerde vardır öle giren kadın niki alıp nerden bilceksin ki :))) pc nin karsında erkekmi kaıdnmı belli olmior :) art niyetli insan cok :) hemen yolıyım nlgpd ay nekadr zor niki var bu kızın :) ömrüm gidiyo yazana kadar :) ben kör ve yaslı bir hatunum :)

Jelesec duydun mu bir yaşlı hatun daha :1: Benden yaşlı olabilir mi acaba :18: :25:
Kaç yaşındasın ablacım :46:

aminnnnn duaların için :))karısmak derken ben yokken baya konu acılmıs manasındaydı :)) başlık süper acıkcası bende cok sevdim :))) küçültmeler ne ara bulusuo ben hangi guruba girsem aceba :) benim takım taklavat tümden degişecek malum kombine :)))

Hıııım anladım :34: aktif başlık evet sürekli ekşın var :8: şaka bebem bizim buluşmalarımız da hepsi var genel estetikliler anlayacağın komple kaportayı yenileyen de tek meme yaptıran da hiç estetik olmayanda :34: gel ne olursan ol gel buluşmanın ana teması :16:

Anacım var bir şeyler yoksam sen oğlak burcu musun? :1: Benim seni yakından görmem lazım çocuğun da küçükmüş ama napalım katlancezz artık :46: :1:

Ben temmuz çocuğuyum yengeç burcunun hasıyım:34: kız benim 1.büyük ( 18) bide minik ( 3.5) yaşında ama miniğin zararı yok okulda yavru :emir_bebek:

Hıııım anladım :34: aktif başlık evet sürekli ekşın var :8: şaka bebem bizim buluşmalarımız da hepsi var genel estetikliler anlayacağın komple kaportayı yenileyen de tek meme yaptıran da hiç estetik olmayanda :34: gel ne olursan ol gel buluşmanın ana teması :16:

hah süpermiş mvlana misali gel neolursan ol yine gel :))) haha gelcem inşalah bigün kaportayı yeniletiymde :) salına slaına cıkıym şöyle bir ):)) oram buram sarkmısmı demiyerek istedigmi giyerek en azından bikaç beden daha incelirm ameliyat sonrası :))) malum hala kilo derdim var yada ben abartıorum :)

Ayceyim kalp kalbe karşı imiş :16: aynı anda yazmışız

Bu kadar olur canım :1: cevap yazdım aynı anda gördüm yorumu süper süper :46:
Ama kıyamam ben nldglp'ye niye uğraşıyorsun o kadar :8: Çok mu seviyorsun nldglp'yi ondan mı :46:

Son düzenleme:
Ama kıyamam ben nldglp'ye niye uğraşıyorsun o kadar :8: Çok mu seviyorsun nldglp'yi ondan mı :46:

vallahi süper aklımızdan geçtiği gibi yazıyoruz ya ondan dır :16:

nldglp yi hiiiiç sevmem :63:

Ama kıyamam ben nldglp'ye niye uğraşıyorsun o kadar :8: Çok mu seviyorsun nldglp' ondan mı :46:

Jelesec le fazla samimi olmaya gelmiyor canım az kaynaşınca hemen uğraşma moduna giriyor :1: melela benimle uğraşmazsa günü iyi geçmiyor (laf aramızda benimde öyle ) nldglp yede öyle tam cadıdır jelesec sen onu bilmezsin :1:

Jelesec le fazla samimi olmaya gelmiyor canım az kaynaşınca hemen uğraşma moduna giriyor :1: melela benimle uğraşmazsa günü iyi geçmiyor (laf aramızda benimde öyle ) nldglp yede öyle tam cadıdır jelesec sen onu bilmezsin :1:

insan sevdiğiyle uğrasırmıs demekki cok sevio cok deger verio sevinin ugrasıo die :)))

Hehe bana şimdilik iyi davranıyor tadını çıkarayım :32: Size kolay gelsin :47: :16:

Şimdi sen sevmiyon diye nldglp üzüntüden erir biter :37: bu arada nldglp yi doğru mu yazmışsın ben mi yanlış görüyorum :53::53:

Ayceyim ben bu kızları çok severim K.k.nın bana kazandırdığı güzel arkadaşlardan sadece 2.si ( zira arkadaşlarım çok :34: sadece bu iki arkadaş değil :1:reytigleri hep tavanda olan üyeyim :nazar::1:)

Son düzenleme:
Back