daha 1.ay var benim ameliyata kısmet değilmiş gelemedim yazanı gebertirim işinizi gücünüzü kocanızı kuzularınızı sıpalarınızı sevgiliniz ayarlayın
kısmet değilmiş geemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha 1.ay var benim ameliyata kısmet değilmiş gelemedim yazanı gebertirim işinizi gücünüzü kocanızı kuzularınızı sıpalarınızı sevgiliniz ayarlayın
kısmet değilmiş geemedim
aman canım sende çok çocuk var senin kusuruna bakılmaz sen iyi dileklerini gönder yeter
aaa hiç merak etme.duamı ederim sana inşallah.evet bende çok çocuk var.komşuma diyorum ki eşim nöbetçiyken gelip bizde kalacan yoksa çocukları toplar ben size gelirim diyorum.yok yok benim gelmem daha mantıklı diyorsen kaç yaşındasın bu arada çocuk kaç tane 1 herhalde di mi
haklı komşun canım ben 42.yaşındayım yeni girdim 41.sayılır:) yok 2.adet benim yavrularım biri ünüversitede diğeri 3.yaşında anaokulunda.
ovvv üniversitede çocuğun ne güzel yaa.ben 32 yaşındayım.keşkem benim de lisede çocuğum olsaydı.Allah bağışlasın çok güzel
selam millet :)
ada güzeliniz geldi
anladığım üzere modumu ben romantizme, siz de arabesk ve damar'a bağlamışsınız :))
valla tatil, süperdi yemeler içmeler, herşey 4*4'tü. C.tesi gecesi sahilde rakı balıktan sonra, jelesecim ve nilim işte o dakka aklıma düştünüz. Bi sesinizi duyayım diye arıcaktım ama kocam, söz verdik kimseyi aramıcaz bu iki gün sadece biz bizeyiz diyince yemedi. Arayamadım ama yemek boyunca sizden bolll boll bahsettim :))
bu arada jelesecim, hatta nelegelepemm, sen de buralardasın uğrarsın şimdi topike
haftasonu kutlama, tatil derken, yemekte çeşitlerin biri gitti biri geldi...Ve Mayıs sonundan beri ilk kez bu kadar çoook yedim akşam tüm işlerden sonra saat 11:00'de başladım jillian'ıma...ama shred bana hafif geldi, kesmedi Jelesec sen tümden bıraktın mı shredi? yapmıyon dimi?
bebeğim yaaw şu prokartınla düşman çatlacaksın valla..
ama ben heeeç kıskanmıyorum kartını bak bana, ben nasılım ama? her yerde nickimle saklanmadan geziyorum, her topiğe giriyorum, adım doğrucu davuta çıkmış ben buna dürüstlük diyorum...Oyyy serabım geldi aklıma..O da bana doğrucu davut derdi... Haftasonu görüştünüz mü buluşacakmısınız? yazılarınızı sabah okudum ama çok önemli bir işim vardı o yüzden yorum yapamamıştım. Neyse iş tamamdır artık sizle rahat rahat ilgilenebilirimmm
ogltkenem, saç şeyi ne alemde? benim yoğun bir şekilde devam ediyor dökülmesi kel kalacağım galiba
buyrun canlı örnek
kuzucum rollerla ilişkimize ara verdik bi kaç gündür. Tatil sebebiyle bu akşam tekrar döneceğim kendisine. Ama eskiye göre azalma olduğu aşikar. Bence işe yarıyor, ama sen şimdi bunu yapsan bile, ameliyattan hemen sonra yapıp yapmama konusunda ercan bey ile mutlaka görüş. sonuçta minik de olsa kanamalar oluyor saç serisinde. Hani ne bileim enfeksiyon riskini arttırır der mi Ercan bey diye geçti aklımdan:44:
anam senden korkulur hem açık açık geziyon hemde dürüstçe varsayımlara dayanmadan yazıyorsun canım herkesin saati uymadı benim ameliyata artık saklayın hevesinizi ben altta kesilip biçilip gerilirken sizler gırgır şamata yaparsınız artık ay ben senin o çok önemli işini anladımiş tamamdır görevimiz tehlike
buyrun canlı örnek
kuzucum rollerla ilişkimize ara verdik bi kaç gündür. Tatil sebebiyle bu akşam tekrar döneceğim kendisine. Ama eskiye göre azalma olduğu aşikar. Bence işe yarıyor, ama sen şimdi bunu yapsan bile, ameliyattan hemen sonra yapıp yapmama konusunda ercan bey ile mutlaka görüş. sonuçta minik de olsa kanamalar oluyor saç serisinde. Hani ne bileim enfeksiyon riskini arttırır der mi Ercan bey diye geçti aklımdan:44:
ha haa gördümm :))nlglpd ajanlıkta ara bak neye takılmış
bana cimri diyene bak haa haaasen iyice dene kesin sonucu söyle boşuna para harçatma bacım bana;
ayh evet ya, inşallah bi aksilik çıkmazsa başındayım o gün. Sana karşı olan vefa borcumu ödemeyi çok istiyorum. Gerçi yemek borcu duruyor hala Beni, sen ve eşim uğurladınız ameliyathaneye, çıktığımda yine başımdaydın Hakkını bi kez daha helal et. İyi ki tanıdım seni, iyi ki dostum oldun.
o gün biz kesin inletiriz memorial'ı :) esprilerin biri gider biri gelir :)) ne şanslıyız ki hepimiz şen şakrak, hayatı gerektiği kadar dikkate alan, gerekmediği zamanlar da hayatla bol bol dalgasını geçebilen insanlarız. Sizi seviyom ben beahh