• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Alooooo :102: Ogtknem neredesin bacım ????

GELİYORUM BÜYÜK SIPAYA BİR BAKAYIM NE İSTİYOR

Son düzenleme:
Birazdan maraton başlıyor.Saçların bir kısmı kuaför de maşa olii.Ben de gidersem maşalanacam.Öğlen 13:30 Bursa yolcusu kalmasın şeklinde tekerlek döner.Ogltkn nerdesin annem ? çok pis ve bakımsız gördüm buraları.Sana dün gece bölemi tembih ettiydim?Birinin kaynanası diğerinin denetlemesi...

C1186 selam eder gözlerinden öperim:42:

Jelesec sen sabah girip bakmasan şaşardım zaten.Kesin dün gece yazılanları tekrardan okumuşsundur .Aman gözünden bi şii kaçmasın hesabı;)

Sefiyolum hepinizi.Primaprima en çok da seni;):24: Sana bir gönül ve kurufasulye pilav borcum var nasılolsa;)

Şimdi gidiyorum.Kuaförden heran bağlanabilirim.Ogltkn burdasın gördüm öptüm caniko.Jelesec im seni de bekleyemeycem.Ararım maşalanırken;)

Birazdan maraton başlıyor.Saçların bir kısmı kuaför de maşa olii.Ben de gidersem maşalanacam.Öğlen 13:30 Bursa yolcusu kalmasın şeklinde tekerlek döner.Ogltkn nerdesin annem ? çok pis ve bakımsız gördüm buraları.Sana dün gece bölemi tembih ettiydim?Birinin kaynanası diğerinin denetlemesi...

Jelesec sen sabah girip bakmasan şaşardım zaten.Kesin dün gece yazılanları tekrardan okumuşsundur .Aman gözünden bi şii kaçmasın hesabı;)

Sefiyolum hepinizi.Primaprima en çok da seni;):24: Sana bir gönül ve kurufasulye pilav borcum var nasılolsa;)

CANIM CİĞERİM OKUDUM VE İNAN HALİME ACIDIM:ssz:AY NE SIKINTI ÇEKMİŞİM DÜN ŞU YAZI OLAYINDAN... SANA ÇOK GÜLDÜM GEÇMİŞTE BAK BAŞIMA GELDİ:31:

Son düzenleme:
ay kafayı yiyeceğim bu ne len ? yapamıyorum eskiye döndürün beni:ssz: beceremedim bi el atın

ya kurtarın beni bu prodan istemiyom

şimdi küfür edeceğim kadının ağzı bozuk diyecekler:30: ya ne pro imiş :) beni eskiye döndürün yazılarım hala küçük mü?

HİÇ SORMA BACIM KEYFİM KAÇTI :ssz:HALA KÜÇÜK DEĞİLMİ YAZILARIM? HEPİNİZE BENDEN YAKINI GÖREN GÖZLÜK HEDİYE :16:

Ya ben böyle kalıcam galiba :43:muneye yazdım bakalım düzelir inşallah

bak bakayım oldumu yazım mune tarif etti yapabilmişmiyim

ayyh amma cebelleşmişsin beaahh:1:
bu arada gözünü çıkarmışsın. hem bold hem büyük font yazıyosun, çabbık küçült ayarları:23:

vallahi havası başka benden demesi ( uzunca bir zaman sinir oldum amma minik yazıdan dolayı doktorun hatası değil benim hatam)
şaka indirimleri var canım bu kartın tatil yerlerinde ,darıca h.bahçesin de vs görünmez adam olmak özel mesaJ atmak için 10.dakika beklememek gibi artıları var eeee daha ne olsun?

sonra da hemen reklamlara geçmişsin ha ahaa. Ercan'da indirim yapıyomu bu kart?? Yapmazsa, ıh-ıhh, hayatta almam:32:

Günaydın kızlar:3:
Ogltkn neredesin bacım? Aksilik yok değil mi? Denetleme bittimi?
yok be kuş, bugün sonnn:51:
ammmmaa yarın da çocukları büyüklere bırakıp, karı koca baş başa haftasonu kaçamağı yapiiciiiz. cep telefonumun cevap vermediği durumlarda, msj yoluylan haberleşmeye geçebilirsinizzz:33:

saçların bi kısmı kuaförde diye okuyunca, önce bi çakozlayamadım köfteyi...biliyosun saç takıntım var son zamanlarda, önce aklım ona gitti:9: sonradan anladım ve ekranım tükürük yuvasına döndü:52:

Şimdi gidiyorum.Kuaförden heran bağlanabilirim.Ogltkn burdasın gördüm öptüm caniko.Jelesec im seni de bekleyemeycem.Ararım maşalanırken;)

şekercim, sanırım öğleden önce sayfaya girdim, ancak iki kez altıma kaçırıp, tuvalet ihtiyacı için ara verdim:52:

önemli olan zoru başarmak bebeğim:16: çok uğraştım amma öğrendin hayalet olup gezmeyi yazıları büyütüp küçültmeyi :34:

Yok yok eracan bey:1: Indirim yapmaz kart olsa da tekirdağlı kendisi meşhur senin oralı:62::60::60::60::64:

vallahi havası başka benden demesi ( uzunca bir zaman sinir oldum amma minik yazıdan dolayı doktorun hatası değil benim hatam)

şaka indirimleri var canım bu kartın tatil yerlerinde ,darıca h.bahçesin de vs görünmez adam olmak özel mesaJ atmak için 10.dakika beklememek gibi artıları var eeee daha ne olsun?

herkes doktorunun reklamını yapar bizim jelesec pro kartının:) hayırdır ne iş?

ayyy sabah sabah bir girip okuyayım neler olmuş falan dedim bayıldım gülmekten resmen ya tatlişkolar sizi :9::9::9::9::9:

hiç keyfim yoktu iş yerinde sıkıntı yaşamıştım bir gireyim bizim çılgın kızlar ne yazmış dedim ve okudukça tüm sıkıntım geçti:) çok yaşayın bu keyfiniz dostluğunuz dilerim hep baki kalsın. Yine buluşma olmuş oradan hastane ziyareti hiç haber vermiyorsunuz:) hepinize sevgiler huzurlu mutlu günler.

Günaydın geyikçiler :)))

jelesec'cim cebini aradım duymadın müsait olduğun'da ara lütfen sana güzel haberlerim var:)

herkes doktorunun reklamını yapar bizim jelesec pro kartının:) hayırdır ne iş?

doktor reklamı beni bozar:ssz: yapanlara da uyuz oluyorum biliyorsun hele doktorun sürekli yeniliklerini yazanlara iyice fitim :20: amma pro kart vallahi güzel birşey beğendim görünmez gezmek hoş :32:
hiç keyfim yoktu iş yerinde sıkıntı yaşamıştım bir gireyim bizim çılgın kızlar ne yazmış dedim ve okudukça tüm sıkıntım geçti:) çok yaşayın bu keyfiniz dostluğunuz dilerim hep baki kalsın. Yine buluşma olmuş oradan hastane ziyareti hiç haber vermiyorsunuz:) hepinize sevgiler huzurlu mutlu günler.
yok be bu 3.bilemedin.5.kişilik toplantıydı ondan yazmadım zaten karın ameliyatı gün için doktorla görüşecektim bentoprağın da muayne durumu vardı neyse sana detay veririm müsait olunca :29:
Günaydın geyikçiler :)))

jelesec'cim cebini aradım duymadın müsait olduğun'da ara lütfen sana güzel haberlerim var:)

:102: okey

Son düzenleme:
şeytan dürtüyor ogltkene; kocasıyla tatilde adalaya geldiler başbaşa arasam sürekli taciz mi etsem açep:27::33:

sen keyif yap ben burada sayfa sayfa kitap okuyayım oldu mu şimdi ogltkene hnm? nlglp; hnm de bursa da oh oh keyif sizin serap38; de vur patlasın çal oynasın

gezin tozun bakalım

Zaman ayır da tanışalım artık.Sen ne zaman müsait oluyorsan haber ver bizde ayarlıyalım toplanalım.Grup güzel valla.Fit vücutlu hatunlar grubu :34:

Back