Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Hoşgeldin diyeyim öncelikle birde hemen sorayım damla kirpik için olan l..i..n mı? Etkisini farkedip firmanın kirpik serumu diye piyasaya ürününü sürdüğü damla mı ?

evet canım bende okudum o yazıyı.....
ama içerigini bilemiyorum ..
sonuç olarak benimki bu duruma geldi işte

evet canım bende okudum o yazıyı.....
ama içerigini bilemiyorum ..
sonuç olarak benimki bu duruma geldi işte

Tam istediğin boyuta geldikten sonra haftada 1 2 gün sürmezsen eskiye dönüyomuş bende almıştım 1 kutu kullandım epey farketmeye başlamıştı o ara araya taşınma telaşı falan girdi devam etmedim tekrar deneyim :) aslında benim kirpikler çok iyiydi ama ben hep daha uzunu diye ugraşmaktan berbat ettim malesef gerçi şimdi epey düzeldi ama sanırım hiç akıllanmayacağım bu konuda hala nasıl daha uzun olur derdindeyim :)

Ooooo yıllar sonra bır daha yani arada baya yaş farkı var baya cesaretliymişsin canım :) benımkıde 2 yaşında minik prensesım

bebek özlemi diyelim eşim zaten yıllardır istiyordu bende yok kariyer diyordum işe ara verip bebek dedik bir prenses olur dileğiyle bu işe başladık ama 2.inci prens geldi (hoşgeldi iyi ki geldi)

bebek özlemi diyelim eşim zaten yıllardır istiyordu bende yok kariyer diyordum işe ara verip bebek dedik bir prenses olur dileğiyle bu işe başladık ama 2.inci prens geldi (hoşgeldi iyi ki geldi)

Ne güzel Allah uzun sağlıklı ömürler versin ikisine de ne mutlu sana.... Darısı 4-5 yıl sonra bana inş. :) öpüyorum senı kocaman iyi gecelerrrr tatlım

Ne güzel Allah uzun sağlıklı ömürler versin ikisine de ne mutlu sana.... Darısı 4-5 yıl sonra bana inş. :) öpüyorum senı kocaman iyi gecelerrrr tatlım

amin canım cümlesine ara uzun olunca bir o kadar tatlı oluyor haberin ola iyi uykular

bu gece nöbeti bana devrettiniz galiba mirin hanım beste hanım neredesiniz ben kaçıyorum yeter bu kadar hadi devir alın topiğe göz kulak olun

herkese iyi uykular gamsız tasasız polemiksiz günler diliyorum mucuk

mesajni aldim. sadece özelden yazamiyorum. mesaj sayim dolmadi. Tamam dediklerini yaparim. Herkesin fikri kendine. Bir de herkes kendi tecrübesini anlatmak icin burada! öyle degil mi? Anladin sen onu Ama daha ayrintili yazarmisin lütfen özelden. Sonucta bende bu yoldayim. En azindan nelere dikkat etmem gerekiyor o acidan yani!! Birde almanyadan gidiyorum.

tskl

burdayım jeliconcum

beste herşeyi bıraktık bi kirpik uzatmamı kaldıydı vucudunuzu bir rahat brakın yefuuuu

Son düzenleme:
günaydın şekerler, güzel, keyifli bir gün diliyorum hepinize...

panter gelmiş hoşgelmiş...çok sevindim döndüğüne...jelesec soruları var demiş ama, soru soracak halimiz kalmadı. biz ipleri koparttık, top idarede. Tüm yaşanılanlar masaya yatırıldı. Müdürden dönüş bekliyoruz. Sorum yok, sorunum var demişim

bestaa, aldım mailini, sağolasın kuşum. Bi sor bakalım dr.'a. C.tesi yaparım derse ben telle arayıp detayları konuşayım :)

nldglp, geldimi enişte?

mirin, dün ah mı ettin? boğazım acıyo bugün...hemen karbo-tuz gargara yapiciiim

Günaydın canım soracagım not aldım dönünce yazarım sana

bu tarafa mı geliyorsun bacım dikkat et yollar buz

minik olmasaydı evde buluşur bir künefe yerdik ay pardon salata ızgara yerdik

yarın gitçek beste o tarafa. hem miniğide götürsene künefeciye, çocuğa da ısmarla bişiler. hep kendin hep kendin olmuyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…