bizde keyifler iyi şükürbenim tedavim iyi gidiyor ondan keyfim süper
senin kirpikleri gördüm bayıldım hele anlat ne o kullandığın öncesi nasıldı şimdi bayağı gür
ohh ohh maşallah.. cok sevindim melegim..
sigara ne durumda başlamadın degil mi?
yahu senin gözünden de birşey kaçmıyor he
canımcım bu damlayı 4. ay oldu kullanıyorum..
öncesinde de gürlük bakımından aynı idi ama 2 katı uzadılar..
o tarafada yazdım görenler takma mı ?
hadi be !
oha! falan diye kirpigime yapışıp çekiştiriyorlar:)
resmen türkan şoray'a rakibim:)
yok yok sigara olayı tamamen bitti 2.ay oldu içmiyorum! Zaten ameliyat eden doktorum çok net konuştu zararlı ama sana 3.4.misli zararlı diye
yaşım genç daha bacım erken gitmek istemiyorum bu dünyadan
kaçmaz kaçmaz hemen yakalarımçok güzeller ya ben en iyi markayı kullanayım rimel niyetine gene de bir nok olmuyor benimkiler bodur ve seyrek ...
türkanı geçmişsin inan
ne güzel ya bende bir sene içmedim yine başladım lanetolsun
saglık herşeyden önmeli tabi birde sigarayı bırakınca sende de oldu mu? koku ve tat alma duyusu daha bir ilerde oluyor...
Allah korusun agzından yel alsın ya ne o gitmek falan dur daha
sagol melegım ne yalan söyliyim bende begeniyorum
rimelim öyle cokkkkk pahalı degil degişimli 3 marka kullanıyorum sonuç bu işte ...
özelden de yazdımbu ürünün yan etkisi bayagı kabarık
kullan diyemem yani anlayacagın..
benim hergün kullandığım 9.det ilaç var onları yavaş yavaş azaltacak doktor olmadı o zaman bir sorarım ilaçlarla bir etkileşimi var mı diye..
sigaranın kokusu kötü geliyor benim bu ameliyat sonrası yaşanırmış bende de oldu iyi oldu
Panter cim hoşgeldin.Çok özledik senin yazılarını ya
hoşbulduk bitanemmm
anammmmmm o avatar ne öyle
ya çig köftelerimi
şaka bi yana bende özledim
Bende geldiiimmmmiyi akşamlar... Kızımı uyuttum şu face'teki Candy crush oyunuyla kafayı yemiş durumdayım
hoşgeldinbende uyuttum bugün okul yoktu yordu beni bırak oyunu buraya gel burada ne oyunlar var
Hoşbulduuukk canımmyarında yok dimi? Kaç yaşında senın yavruş?
2.tane bende yavru büyük 18.küçük 3,5 yaşındaevet tatil canım
Jelocuk bugün telde bahsettiğim kişinin verdiği cevabı gördün mü tamda dediğim gibi
Hoşgeldin diyeyim öncelikle birde hemen sorayım damla kirpik için olan l..i..n mı? Etkisini farkedip firmanın kirpik serumu diye piyasaya ürününü sürdüğü damla mı ?
evet canım ya okudum
sen bi el at sevaptır
Benimki hala uyumadı yahoşgeldinbende uyuttum bugün okul yoktu yordu beni bırak oyunu buraya gel burada ne oyunlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?