Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

bizde keyifler iyi şükür benim tedavim iyi gidiyor ondan keyfim süper

senin kirpikleri gördüm bayıldım hele anlat ne o kullandığın öncesi nasıldı şimdi bayağı gür

ohh ohh maşallah.. cok sevindim melegim..
sigara ne durumda başlamadın degil mi?
yahu senin gözünden de birşey kaçmıyor he
canımcım bu damlayı 4. ay oldu kullanıyorum..
öncesinde de gürlük bakımından aynı idi ama 2 katı uzadılar..
o tarafada yazdım görenler takma mı ?
hadi be !
oha! falan diye kirpigime yapışıp çekiştiriyorlar:)
resmen türkan şoray'a rakibim:)

yok yok sigara olayı tamamen bitti 2.ay oldu içmiyorum! Zaten ameliyat eden doktorum çok net konuştu zararlı ama sana 3.4.misli zararlı diye

yaşım genç daha bacım erken gitmek istemiyorum bu dünyadan

kaçmaz kaçmaz hemen yakalarım çok güzeller ya ben en iyi markayı kullanayım rimel niyetine gene de bir nok olmuyor benimkiler bodur ve seyrek ...

türkanı geçmişsin inan

ne güzel ya bende bir sene içmedim yine başladım lanetolsun
saglık herşeyden önmeli tabi birde sigarayı bırakınca sende de oldu mu? koku ve tat alma duyusu daha bir ilerde oluyor...
Allah korusun agzından yel alsın ya ne o gitmek falan dur daha
sagol melegım ne yalan söyliyim bende begeniyorum
rimelim öyle cokkkkk pahalı degil degişimli 3 marka kullanıyorum sonuç bu işte ...
özelden de yazdımbu ürünün yan etkisi bayagı kabarık
kullan diyemem yani anlayacagın..

benim hergün kullandığım 9.det ilaç var onları yavaş yavaş azaltacak doktor olmadı o zaman bir sorarım ilaçlarla bir etkileşimi var mı diye..

sigaranın kokusu kötü geliyor benim bu ameliyat sonrası yaşanırmış bende de oldu iyi oldu

sor ihmal etme melegim...
evet o kokmalar bende de oldu ama şimdi ben kokuyorum

nasılsın ? Burası bizim muhabbet ettiğimiz her telden çaldığımız başlığımız bekleriz herzaman

Bende geldiiimmmm iyi akşamlar... Kızımı uyuttum şu face'teki Candy crush oyunuyla kafayı yemiş durumdayım

Hoşgeldin diyeyim öncelikle birde hemen sorayım damla kirpik için olan l..i..n mı? Etkisini farkedip firmanın kirpik serumu diye piyasaya ürününü sürdüğü damla mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…