- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.373
- 448
Evet evet öyle yapcam artık
Artık var![]()
aferin yardımsever arkadaşım benim

bak buna da sevindim sonunda oldu demek ki kirpiklerin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evet öyle yapcam artık
Artık var![]()
Hoşgeldin diyeyim öncelikle birde hemen sorayım damla kirpik için olan l..i..n mı? Etkisini farkedip firmanın kirpik serumu diye piyasaya ürününü sürdüğü damla mı ?
evet canım bende okudum o yazıyı.....
ama içerigini bilemiyorum ..
sonuç olarak benimki bu duruma geldi işte
2.tane bende yavru büyük 18.küçük 3,5 yaşındaevet tatil canım
Ooooo yıllar sonra bır daha yaniarada baya yaş farkı var
baya cesaretliymişsin canım :) benımkıde 2 yaşında minik prensesım
![]()
bebek özlemi diyelimeşim zaten yıllardır istiyordu bende yok kariyer diyordum işe ara verip bebek dedik
bir prenses olur dileğiyle bu işe başladık ama 2.inci prens geldi (hoşgeldi iyi ki geldi)
Ne güzel Allah uzun sağlıklı ömürler versin ikisine dene mutlu sana.... Darısı 4-5 yıl sonra bana inş. :) öpüyorum senı kocaman iyi gecelerrrr tatlım
![]()
burdayım jeliconcum![]()
beste herşeyi bıraktık bi kirpik uzatmamı kaldıydı vucudunuzu bir rahat brakın yefuuuu![]()
Günaydın canım soracagım not aldım dönünce yazarım sanagünaydın şekerler, güzel, keyifli bir gün diliyorum hepinize...
panter gelmiş hoşgelmiş...çok sevindim döndüğüne...jelesec soruları var demiş ama, soru soracak halimiz kalmadı. biz ipleri koparttık, top idarede. Tüm yaşanılanlar masaya yatırıldı. Müdürden dönüş bekliyoruz. Sorum yok, sorunum var demişim
bestaa, aldım mailini, sağolasın kuşum. Bi sor bakalım dr.'a. C.tesi yaparım derse ben telle arayıp detayları konuşayım :)
nldglp, geldimi enişte?
mirin, dün ah mı ettin? boğazım acıyo bugün...hemen karbo-tuz gargara yapiciiim![]()
Günaydın canım soracagım not aldım dönünce yazarım sana
bu tarafa mı geliyorsun bacım dikkat et yollar buz![]()
minik olmasaydı evde buluşur bir künefe yerdik ay pardon salata ızgara yerdik![]()
yarın gitçek beste o tarafa. hem miniğide götürsene künefeciye, çocuğa da ısmarla bişiler. hep kendin hep kendin olmuyor ama![]()
lahana çorbası takılıyorum bebempis boğazım ben ne yapayım
pis boğaz deyince, yemek saati gelmiş. ben yemeğe kaçar, seni öper, öper, yalar:76: