• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

bizde keyifler iyi şükür :8: benim tedavim iyi gidiyor ondan keyfim süper :nazar:

senin kirpikleri gördüm bayıldım hele anlat ne o kullandığın öncesi nasıldı şimdi bayağı gür

ohh ohh maşallah.. cok sevindim melegim..
sigara ne durumda başlamadın degil mi?
yahu senin gözünden de birşey kaçmıyor he:53:
canımcım bu damlayı 4. ay oldu kullanıyorum..
öncesinde de gürlük bakımından aynı idi ama 2 katı uzadılar..
o tarafada yazdım görenler takma mı ?
hadi be !
oha! falan diye kirpigime yapışıp çekiştiriyorlar:)
resmen türkan şoray'a rakibim:)

ohh ohh maşallah.. cok sevindim melegim..
sigara ne durumda başlamadın degil mi?
yahu senin gözünden de birşey kaçmıyor he:53:
canımcım bu damlayı 4. ay oldu kullanıyorum..
öncesinde de gürlük bakımından aynı idi ama 2 katı uzadılar..
o tarafada yazdım görenler takma mı ?
hadi be !
oha! falan diye kirpigime yapışıp çekiştiriyorlar:)
resmen türkan şoray'a rakibim:)

yok yok sigara olayı tamamen bitti 2.ay oldu içmiyorum! Zaten ameliyat eden doktorum çok net konuştu zararlı ama sana 3.4.misli zararlı diye :34:

yaşım genç daha bacım erken gitmek istemiyorum bu dünyadan :23::23:

kaçmaz kaçmaz hemen yakalarım:1: çok güzeller ya ben en iyi markayı kullanayım rimel niyetine gene de bir nok olmuyor :25: benimkiler bodur ve seyrek ...

:1::1:türkanı geçmişsin inan

yok yok sigara olayı tamamen bitti 2.ay oldu içmiyorum! Zaten ameliyat eden doktorum çok net konuştu zararlı ama sana 3.4.misli zararlı diye :34:

yaşım genç daha bacım erken gitmek istemiyorum bu dünyadan :23::23:

kaçmaz kaçmaz hemen yakalarım:1: çok güzeller ya ben en iyi markayı kullanayım rimel niyetine gene de bir nok olmuyor :25: benimkiler bodur ve seyrek ...

:1::1:türkanı geçmişsin inan

ne güzel ya bende bir sene içmedim yine başladım lanetolsun:ssz:
saglık herşeyden önmeli tabi birde sigarayı bırakınca sende de oldu mu? koku ve tat alma duyusu daha bir ilerde oluyor...
Allah korusun agzından yel alsın ya ne o gitmek falan dur daha:15:
sagol melegım ne yalan söyliyim bende begeniyorum:17:
rimelim öyle cokkkkk pahalı degil degişimli 3 marka kullanıyorum sonuç bu işte ...
özelden de yazdımbu ürünün yan etkisi bayagı kabarık:ssz:
kullan diyemem yani anlayacagın..

ne güzel ya bende bir sene içmedim yine başladım lanetolsun:ssz:
saglık herşeyden önmeli tabi birde sigarayı bırakınca sende de oldu mu? koku ve tat alma duyusu daha bir ilerde oluyor...
Allah korusun agzından yel alsın ya ne o gitmek falan dur daha:15:
sagol melegım ne yalan söyliyim bende begeniyorum:17:
rimelim öyle cokkkkk pahalı degil degişimli 3 marka kullanıyorum sonuç bu işte ...
özelden de yazdımbu ürünün yan etkisi bayagı kabarık:ssz:
kullan diyemem yani anlayacagın..

benim hergün kullandığım 9.det ilaç var onları yavaş yavaş azaltacak doktor olmadı o zaman bir sorarım ilaçlarla bir etkileşimi var mı diye..

sigaranın kokusu kötü geliyor benim bu ameliyat sonrası yaşanırmış bende de oldu iyi oldu:1:

benim hergün kullandığım 9.det ilaç var onları yavaş yavaş azaltacak doktor olmadı o zaman bir sorarım ilaçlarla bir etkileşimi var mı diye..

sigaranın kokusu kötü geliyor benim bu ameliyat sonrası yaşanırmış bende de oldu iyi oldu:1:

sor ihmal etme melegim...
evet o kokmalar bende de oldu ama şimdi ben kokuyorum:27:

nasılsın ? Burası bizim muhabbet ettiğimiz her telden çaldığımız başlığımız :23:bekleriz herzaman :29:

Bende geldiiimmmm ;) iyi akşamlar... Kızımı uyuttum:31: şu face'teki Candy crush oyunuyla kafayı yemiş durumdayım :9:

Hoşgeldin diyeyim öncelikle birde hemen sorayım damla kirpik için olan l..i..n mı? Etkisini farkedip firmanın kirpik serumu diye piyasaya ürününü sürdüğü damla mı ?

Back
X